Sivut

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Académie Crème Veloutée ja suloinen sunnuntai




Tänään nostan kaapista esiin yhden kevääseen loistavasti sopivan purkin, joka on itseasiassa jo vanha tuttu ainakin osalle Livbox Toukokuu 2013 tilaajia. Olin onnekas, sillä Livbox tarjosi minulle jo vuosi sitten 15 ml:n ensikosketuksen tähän ihanaan voiteeseen, eikä tarvinnut ostaa heti koko purkillista. Tässä muuten yksi syy siihen, miksi olen pysynyt edelleen Livbox tilaajana. Ajankohtaisia tuotenäytteitä satelee lisää joka kuukausi :)




Académie Créme Veloutée on pehmeä tehokosteusvoide normaalille tai kuivuuteen taipuvaiselle sekaiholle. Voide lupaa tarjota iholle välitöntä kosteutta ja myös säilyttää kosteustason ihanteellisena. Voide sisältää aitoa omenavettä, joka kosteuttaa ja raikastaa ihoa. Muita kosteuttajia ovat kasviproteiinit (kaura, maissi, soija, vehnä), aloe vera sekä punajuuri-, savanniruoho- ja sennauute. Listalla on myös makadamiaöljy, joka ehkäisee ihon kuivumista. Sheavoi rauhoittaa ihoa.




Tässä vaiheessa vuotta on aika hyvästellä mennyt talvi ja toivottaa tervetulleeksi - ah, niin ihanat - valoisat kevätpäivät. Pintakuivassa sekaihossani ei juuri nyt näy kuivuuden merkkejä (ei kireyttä, karheutta tai hilseilyä). Tilanne on nyt talven jälkeen oikeastaan aika hyvä. Selkeät ihonhoitorutiinit ja hyvin valitut tuotteet ovat tuottaneet tulosta. Minulla on tapana vaihdella päivittäin käyttämiäni tuotteita ihoni tarpeiden mukaan.

Entä tekeekö Crème Veloutée ihosta säteilevää samettia?

Crème Veloutée on kevyt ja nopeasti imeytyvä voide, joka sopii mielestäni hyvin myös meikin alle. Ohuena kerroksena levitetty voide antaa iholle kauniin ja tasaisen mattapinnan, jonka päälle on hyvä lähteä tekemään meikkiä. Voiteen tuoksu on mieto, erotan siinä selvästi omenan tuoksun. Omenavesi onkin incilistalla ensimmäisenä eli sitä on mukana huikeat 45%. Tehokosteusvoide saa ihoni tuntumaan välittömästi samettisen pehmeältä, heleältä ja joustavalta. Tunne pysyy ihollani pitkään, ehkä jopa koko päivän. Crème Veloutée sopii käytettäväksi puhtaalle iholle (kasvot + kaula) aamuin illoin. Nappivalita normaalille ja kuivuuteen taipuvaiselle sekaiholle.

Académie Crème Veloutée maksaa n. 72 / 50ml.
Académie jälleenmyyjät löytyy täältä.



   
Arvaatteko muuten,
 kumpi pojista on Onni?






Crème Veloutée on saatu blogin kautta.

10 kommenttia:

  1. Onni hymyilee?

    Kiitos tästä vinkistä. Minun pintakuiva (lähes karhea) ihoni kaipaa jotain uutta voidetta nyt. Ehkäpä tästä olisi apua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onni on tuo hymypoika :)

      Jos ihosi on tosi pintakuiva, toinen erittäin hyvä vaihtoehto on Ella Bache Tomaattivoide.
      http://kosmetiikkatesti.blogspot.fi/2014/03/kestavaa-voiderakkautta.html

      Poista
  2. Kuullostaa hyvältä voiteelta, itsellä on ensimmäinen Academien voide testissä, siitä varmaan lisää myöhemmin. ;) Ihanat pojat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin maltan odottaa, että kuulen, mikä voide on kyseessä :)

      Pojat kiittää <3

      Poista
  3. Kumpikin kissa on varsin onnellisen näköinen:)

    Boxissa tullut Academien voide oli kyllä vaikuttavan tehokasta ja mukavan täyteläistä. Nuoruusvuosinani Academieta myytiin muuten laadukkaissa kemppareissa, kuten siinä, jonka lähellä asuin. Silloin oli kuorinta Guerlainia ja kynsissä Dioria. Ihme että sain kotoa rahaa niihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma veli on rakas :). Pojat ovat olleet yhdessä aina.

      Kiva, että sinäkin olet testannut tämän. Niin, kyllähän kosmetiikkaan saa upotettua valtavia summia rahaa. Onneksi nykypäivänä on paljon valinnanvaraa, monessa hintaluokassa.

      Poista
  4. Olipas hauskaa, että Otto-pojukin pääsi pitkästä aikaa näytille! Kerropa Onni lukijoille, minkälaisia jänniä kolttosia olette tehneet mamman iloksi viime aikoina.
    -Eeva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moro Eeva <3

      Me oltiin yhtenä päivänä kaksin kotona Oton kanssa ja oltiin taas tavallista hurjemmalla riehupäällä. Me pojat silputtiin ihan vahingossa täysi vessapaperirulla pieniksi paloiksi ympäri kotia. Voi että meillä oli hauskaa! Eikä siinä vielä kaikki. Vaatehuoneen ovessa oli kissanmentävä rako, joten me päätettiin pudotella kaikki mamman vaatteet alas henkareilta. Olisitpa nähnyt mamman ilmeen, kun se tuli töistä kotiin :D

      Eihän me koskaan mitään pahaa puuhata ;)

      -Onni

      Poista
  5. Kuulostipa hyvältä tuo voide! Sopisi varmasti juuri tähän kevääseen omalle iholleni. Aivan ihana kissakuva muuten, tuitui!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään voiteesta kovasti, joten suosittelen kokeilemaan :)

      Niin, teilläkin on siellä kaksi kissarakasta! Puspus <3

      Poista