Sivut

torstai 26. kesäkuuta 2014

Emotion alesaalis



 Tätä saalista ei tarvinnut napata suurella haavilla. Vaikka aletarjonta oli runsas, onnistuin pitämään pääni kylmänä. Ostamista hankaloitti myös tylsistynyt mieheni, joka kyllästyi odottamiseen jo siinä vaiheessä, kun minulle esiteltiin koko philosophy sarja puhdistuksista alkaen - olin liikkeen ainoa asiakas, joten myyjällä oli aikaa palvella minua hyvin. Philosophyn jälkeen oli vuorossa suuri selektiivisen kosmetiikan alepöytä. Homma helpottui mieheni osalta vasta, kun hän tajusi perustaa oman kotitoimiston Prisman käytävälle. 
Fiksu mies ;)





En voinut vastustaa ihanaa Chanel Joues Contraste Power Blush poskipunaa -50% alennuksella. Hassua, miten suloisen lämmin oranssi sävy 76 Frivole muuttuu kuvassa hennon roosaksi. Punalle jäi hintaa 25,00-. Nyt haikailen jo muiden alepöydälle nököttämään jääneiden Chanelien perään. Voi minua!





Ennen ostoksille lähtöä tein tiukan päätöksen, etten osta lisää huulimeikkejä, mutta kuinkas sitten kävikään. DIOR Addict Gloss oli aivan liian houkutteleva, se piti napata koriin. Suloinen kesäsävyni on 333 BAL D'ÉTÉ, joka myös tuntuu huulilla hyvältä (ei tahmeutta tai liikaa kiiltoa). Alennusta oli -30% ja hintaa jäi 25,55- (ovh 36,50). Ei paha!

Oletteko löytäneet mitään tarpeellista 
tai herkullista?

Tänään on vuorossa KICKS
- ilman miestä :)


8 kommenttia:

  1. Ihanat ostokset, siellä kyllä meinaa mennä pää pyörälle. Täällä pikkukaupungin alelaareissa esim. Emotionissa on se hyvä puoli, että parhaassa tapauksessa voi ottaa pienen riskin ja vaikka jäädä odottamaan -60% hintalappua.

    Itse löysin Chanelin kajalin ja meikkivoidesiveltimen. Lisäksi ostin pari Sensain puhdistuotetta, kun ne oli melko hyvässä alessa, kun sarja ilmeisesti hieman uudistuu... Diorin kiiltoja pyörittelin kädessä, mutta maltoin vielä mieleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein viime kesänä paljon hyviä löytöjä -70% alesta, joten täytyy palata alehyllyn ääreen vielä myöhemmin uudelleen. Pöytä notkui nyt Dior luomiväriviisikoita ja muuta ihanaa. Harmi, etten muistanut katsoa tuota mainitsemaasi Chanelin kajalia. Diorin kiiltoja ei ollut enää paljon jäljellä, joten päätin ostaa sen heti vaikka ale olikin vain -30%.

      Poista
  2. Ooh, ihania löytöjä :) Mä en ole ehtinyt aleshoppaamaan vielä ollenkaan, mutta eiköhän senkin aika koita pian ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdit hyvin. Parhaat alet taitaa olla vielä edessä :)

      Poista
  3. Sokoksella on aina parhaat kosmetiikkalet, siis tavarataloista. Olen tainnut ostaa Clarinsinkin tehoseerumia, ovh 99e ja alehinta 11e. :) Lisäksi viimeisin ostos Lancomen Elbaz luomiväri. Loppualeja odottelen minäkin. :) Peruskosmetiikkaa saa todella edullisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, miten edullinen tehoseerumi. En ole vielä koskaan tehnyt noin hyvää löytöä :)

      Poista
    2. Ensin ale ja sen jälkeen remonttiale, meni myymälä uuteen uskoon ja myivät pilkkahintaan aletuotteet. Kerrankin osuin paikalle kreivin aikaan. :)

      Poista
  4. Vähän oli enää valikoimaa Helsingin puodeissa. Harmi

    VastaaPoista