perjantai 13. kesäkuuta 2014

Testissä Jurlique




 Sain jo keväällä kokeiluun Jurlique tuotteita. Olen kulkenut Jurlique-polkuani hitaasti, nautiskellen joka askeleesta ilman kiireen häivää. Esittelen testituotteeni teille osissa, sillä nämä ihanuudet pitää kohdata yksi kerrallaan.

Uusi ystäväni tulee Etelä-Australiasta. Sarja haluaa tarjota meille tuotteita, joissa yhdistyy luonto, tiede ja uudet innovaatiot. Jurlique noudattaa kaikessa toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteita. Raaka-aineet ovat 95% luonnollisia. Jurliquen ainutlaatuinen kasvitieteellinen osaaminen perustuu omaan 153 aakkerin sertifioituun luomu-maatilaan, jossa kaikki viljely ja toiminta on biodynaamista.




Jurlique Herbal Recovery Antioxidant Face Oil on ollut varsin  miellyttävä matkakumppani. Öljy on syväkosteuttanut kuivaa ihoani, tasoittanut näkyvästi ihonväriä ja mikä parasta, poistanut harmautta ja lisännyt hehkua. Öljyllä on myös ihoa suojaava ja pieniä juonteita silottava vaikutus. Tässä kohtaa toivoisin pystyväni pudottamaan jokaisen lukijani kämmenelle yhden testitipan, sillä öljyn koostumus on aivan ihana.

Suosittelisin tätä öljyä aikuiselle kuivalle iholle, 
joka kaipaa kosteutta ja hehkua.

 


 Olen käyttänyt öljyä yhden tai kaksi kertaa päivässä tilanteen mukaan. Paras hetki tälle on ehdottomasti illalla, koska öljyn imeytyminen kestää hetkeä kauemmin. En lähtisi tekemään meikkiä öljyn päälle. Illalla laitettu öljy taas hoitaa ihoa koko yön. Öljyä menee yhdellä käyttökerralla vain 2-3 tippaa, joten kyseessä on hurjan riittoisa tuote. Öljyn voi myös sekoittaa hoitovoiteeseen tehoa antamaan. Aluksi kuvittelin laittavani öljyn päälle vielä hoitovoiteen, mutta hyvin pian koin tämän kuitenkin turhaksi. Öljy kannattaa painella kasvojen lisäksi myös kaulalle ja decolleteelle. Tuoksu on miellyttävän mieto.



   
Incilistalta löytyy mm. viinirypälesiemenöljyä, skavaleenia, soijapapuöljyä ja porkkanauutetta sekä avokado- ruusunmarja- saflori- ja macadamiapähkinäöljyä. 
Koko inci löytyy täältä.

50ml pullo maksaa n. 50 euroa. Parin tipan päivittäisellä käytöllä yksi pullollinen kestää kuukausia. Varsin mainio sijoituskohde siis. Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Minua houkuttelee myös Jurlique-kasvohoito. 
Hmm.. se voisi olla aika ihana kokemus!


Jurlique suosikkinne?



6 kommenttia:

 1. Ai ihanuutta, ihanasti tehty juttu.<3 Tämä löytyy minunkin kaapista ja on kyllä ihana ja ihanan tuoksuinen Jurliquen ruusukasvohoidossa olen käynyt Sellossa ja oli ihana kokemus ja kyllä iho hehkui. ;) Suosittelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla Jurlique-kokemuksiasi! Sarja on aivan mahtava. Kuiva ihoni tykkäsi öljystä hirmu paljon. Ja Jurlique-kasvohoito täytyy ehdottomasti käydä kokeilemassa :)

   Poista
 2. Jurliquen tuotteet on ihania, yhteenkään huonoon en ole törmännyt. Näitä öljyjä en ole vielä päässyt testaamaan, vaikka pintakuiva ihoni varmaan imaisisi nämä hetkessä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jurlique rakkautta on siis ilmassa sielläkin :)

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä. Öljyt on mun parhaita ystäviä.

  VastaaPoista