keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Jane Iredale Powder-Me SPF aurinkosuoja  
Olen aivan innoissani uudesta aurinkosuojastani, joka ei tällä kertaa ole voidemainen vaan kuiva ja jauhemainen tapaus. Jane Iredale Powder-Me SPF antaa iholle kunnon SPF 30 suojan, joka on vedenkestävä 40min. Tämän näppärämpi ei suoja voi enää olla, sillä tuote sisältää peilistä alkaen kaiken mitä voi kuvitella tarvitsevansa. Tuotteen voi laittaa paljaalle iholle (esim. hoitovoiteen/seerumin päälle) tai meikkivoiteen päälle. Sitä on myös helppo päivän aikana lisätä. Homma toimii aina. Powder-Me SPF -aurinkosuojaa voi käyttää vartalolle, kasvoille, hiuspohjaan ja myös lapsen herkälle iholle.
Pakkaus sisältää vaahtomuovisienen, jolla aineen voi levittää kasvoille. Itse kuitenkin koin parhaaksi käyttää Jane Iredale sivellintä, joka sujahtaa käytön jälkeen piiloon hylsyn sisään. Siveltimellä jauhetta on mukavampi levittää ja lopputulos näyttää paljon tasaisemmalta. On täysin makuasia, kumpaa haluaa käyttää. Myös sienen voi irroittaa pesua varten.

Tuote toimii parhaiten kostutetulla iholla. Suojaava vaikutus alkaa heti levityksen jälkeen. Minulla on ollut käytössä läpikuultava sävy Translucent, joka ei tuo kasvoille väriä. Lisäksi on olemassa päivettyneelle iholle sopivat Golden ja Tanned. Käytän jauhemaista suojaa lähinnä kasvoilla, kaulalla ja decolleteella -  joka on muuten kasvojeni arin paikka nenän ja otsan lisäksi.
 Tuote sisältää titaanidioksidia ja luonnonsavea. Fysikaalisen aurinkosuojan lisäksi mineraalit ravitsevat ja rauhoittvat ihoa. Tuotteessa on käytetty raaka-aineena Aluminum Hydroxidea titaanidioksidin päällystämiseen parantamaan tuotteen levittävyyttä. Raaka-aine saadaan GIBBSITE mineraalista.

Inci: Mica, Titanium Dioxide (Ci 77891), Montmorillonite, Boron Nitride, Aluminum Hydroxide, Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Pinus Strobus (Pine) Bark Extract. [+/- (May Contain) Iron Oxides (Ci 77489, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Chromium Oxide Greens (Ci 77288)]

Suositushinta: n. 72,65€ / 17,5g 
Jälleenmyyjät löytyy täältä


Tuote on saatu testiin blogin kautta.

6 kommenttia:

 1. Vaikuttaa hyvältä, vaikka yleensä täytyy käyttää 50 kerrointa ettei nassu pala. Perusrasvoista iho on mennyt tukkoon muutaman käytön jälkeen ja näppyä alkoi puskea. Jokakesäinen ilmiö, johon tässä voisi olla ratkaisu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä on helppo levittää monta ohutta kerrosta, jolloin suojakin paranee. Suojakertoimet vaihtelevat myös valmistajan mukaan. 30 on tässä tapauksessa erittäin hyvä suoja myös vaalealle iholle. Jauhemainen tuote antaa myös ihon hengittää :)

   Poista
 2. Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla jossain vaiheessa! Alkoi heti kiinnostamaan. Mullakin on tulossa juttua blogiin Jane Iredalen "kesäisestä tuotteesta" tämän viikon aikana :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on tämä myös testissä, en ole ehtinyt vielä korkata. Mietinkin, että siveltimellä tän saa varmasti tasaisimmin levitettyä, tyynyllä saattaa jäädä jotkut kohdat epähuomiossa peittämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras lopputulos tulee kyllä siveltimellä. Sieni vaatii vähän enemmän harjoittelua, muuten aine ei levity tasaisesti iholle. Odottelen postaustasi :)

   Poista