Sivut

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Miltä kesäloma näyttää?
Ihanaa on kesä ja loma. Ehkä aurinkoa ja lämpöäkin on vielä tulossa. En kaipaa lomallani mitään ihmeellistä, parasta on kiireettömyys - on vihdoin aikaa omille ajatuksille ja luovuudelle (runosuoni kukkii ja kamera laulaa). Ja ehkä vähän minttujäätelöä.. ja minttua kynsilläkin. Niin ja tietysti kivoja alelöytöjä - joihin palaan tarkemmin huomenna.

Kynsilläni on viileän raikas CUCCIO COLOUR Mint Condition (kuvassa neljäs vasemmalta), joka sopii mielestäni täydellisesti kesään. CUCCIO COLOUR lakkoja myy CosMerya, joka lupasi lukijoilleni varsin reilun -15% alennuksen kaikista nettikaupan tuotteista (myös alesta) - koodilla "KOSMETIIKKATESTI". Merjan kauppa on täynnä kaikkea kivaa, tarjolla on myös mahtavia alelöytöjä, joista varsinkin luonnonkosmetiikan ystävä ilahtuu varmasti.

Ei anneta sateen pilata tunnelmaa :D

 

5 kommenttia:

 1. Pistinpä tilausta menemään! Tuo kasvosieni on kiinnostanut jo jonkin aikaa, joten se lähti nyt tulemaan tännepäin :) Ihanaa lomaa sinulle, toivottavasti pian se aurinkokin alkaisi paistaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Liisa :)

   Hyvä valinta. Uskon, että tykkäät sienestä. Olisin ollut pulassa ilman kasvosientäni, sillä yksi käyttämäni naamio lähtee pois vain sillä. Nyt minulla on käytössä jo sieni nro 2 :)

   Ihania kesäpäiviä!

   Poista
  2. Oon siitä jo niin monesta blogista lukenut, että oli ihan pakko se napata ;) Odotan innolla, toivottavasti tykästyn! ^^

   Poista
 2. Tosi suloisen värinen lakka. :)

  VastaaPoista