Sivut

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Miltä kesäloma näyttää?




Ihanaa on kesä ja loma. Ehkä aurinkoa ja lämpöäkin on vielä tulossa. En kaipaa lomallani mitään ihmeellistä, parasta on kiireettömyys - on vihdoin aikaa omille ajatuksille ja luovuudelle (runosuoni kukkii ja kamera laulaa). Ja ehkä vähän minttujäätelöä.. ja minttua kynsilläkin. Niin ja tietysti kivoja alelöytöjä - joihin palaan tarkemmin huomenna.





Kynsilläni on viileän raikas CUCCIO COLOUR Mint Condition (kuvassa neljäs vasemmalta), joka sopii mielestäni täydellisesti kesään. CUCCIO COLOUR lakkoja myy CosMerya, joka lupasi lukijoilleni varsin reilun -15% alennuksen kaikista nettikaupan tuotteista (myös alesta) - koodilla "KOSMETIIKKATESTI". Merjan kauppa on täynnä kaikkea kivaa, tarjolla on myös mahtavia alelöytöjä, joista varsinkin luonnonkosmetiikan ystävä ilahtuu varmasti.

Ei anneta sateen pilata tunnelmaa :D

 

5 kommenttia:

  1. Pistinpä tilausta menemään! Tuo kasvosieni on kiinnostanut jo jonkin aikaa, joten se lähti nyt tulemaan tännepäin :) Ihanaa lomaa sinulle, toivottavasti pian se aurinkokin alkaisi paistaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Liisa :)

      Hyvä valinta. Uskon, että tykkäät sienestä. Olisin ollut pulassa ilman kasvosientäni, sillä yksi käyttämäni naamio lähtee pois vain sillä. Nyt minulla on käytössä jo sieni nro 2 :)

      Ihania kesäpäiviä!

      Poista
    2. Oon siitä jo niin monesta blogista lukenut, että oli ihan pakko se napata ;) Odotan innolla, toivottavasti tykästyn! ^^

      Poista
  2. Tosi suloisen värinen lakka. :)

    VastaaPoista