lauantai 14. kesäkuuta 2014

MAX FACTOR uutuuksia
Max Factor jaksaa ilahduttaa meitä vuodesta toiseen. Kesäkuun alussa kauppojen hyllyille tuli kolme mainiota meikkikynää, joista kaksi on peitevärejä ja yksi valoväri. Olen testannut kolmikkoa nyt jo monta viikkoa ja yksi kynistä on noussut suosikikseni. Arvaatteko mikä kolmikosta toimii kasvoissani parhaiten? Keltainen, vihreä vai valoväri? Vinkkinä voisin todeta, että tarvitsen kynän, joka sopii tummille silmänalusille.
Suosikkini on Max Factor Colour Corrector keltainen, joka peittää tummat silmänaluseni tehokkaasti, luonnollisesti ja kestävästi. Helppokäyttöinen kynä sopii erittäin hyvin tarkkaan työskentelyyn. Kynä on aavistuksen "kuivaa", joten silmänympärysvoidetta ei kannata unohtaa. Vihreä kynä taas häivyttää punaista, joten sillä saavat kyytiä mm. punaiset nenänpielet ja poskipaiden couperosa. Max Factor Highlighter sopii korostamaan ja antamaan valoa kasvoille.

MF Colour Corrector kynät maksavat n. 14 euroa.  Max Factor Facefinity Primer sisältää SPF 20 suojan, joten se sopii hyvin kesään. Primer antaa meikille kestävän pohjan ja meikkivoide yksinkertaisesti näyttää paremmalta primerin kanssa (ehkäisee kiiltoa). Tuote on pakattu kätevään ja siistiin pumppupulloon, josta ainetta on mukava annostella. 

Aine on koostumukseltaan maitomaista, lähes tuoksutonta ja aavistuksen tahmeaa. Nestemäinen meikkivoide asettuu hyvin primerin päälle. Kasvojeni rasvoittuva osuus (otsa, nenä ja leuka) pysyy kiillottomana useita tunteja. Ja meikki on nätimpi ja tasaisempi primerin kanssa kuin ilman sitä, joten kyseessä on varsin käytettävä tapaus. Kokeilin primeria monen eri meikkivoiteen kanssa, mutta MF:n omaa meikkivoidetta minulla ei juuri nyt ollut käytössä. 

Max Factor Facefinity Primer maksaa 16,90 / 30ml täällä


Oletteko jo ehtineet löytää nämä?


MF uutuudet on saatu blogin kautta.

6 kommenttia:

 1. Primeriä olen ehtinyt pari kertaa testaamaan, tuntui ihan mukavalta ja hinta/laatusuhde kohdillaan, ei kuitenkaan voittanut omalla ihollani Clarinsin suosikkiani. Kynät on vielä testaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MF Primer on edullinen ja helppo ostos, joka toimii :)

   Poista
 2. Testailin kaupassa tuota keltaista puikkoa ja että pisti kyllä kiinnostamaan! Harmikseni oli putiikista nuo loppunut, eikä ollut muita kuin noita highlighteja tarjolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on ehdottomasti paras kynä. En yhtään ihmettele sen loppumista. Valokynä on jäänyt minulla tosi vähälle käytölle.

   Poista
 3. Hauska uutuus nuo kynät. Mitä helpompaa joku tuote on käyttää, sitä useammin se tulee otettua esille. Siksi olen päästä pyöritettävien huulipunakynienkin ystävä. Varsinkin tuollainen punaisen peittävä kynä voisi kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynät ovat hauska uutuus, joka varmasti myös myy hyvin :)

   Poista