Sivut

torstai 5. kesäkuuta 2014

Testissä kolme kasvojen vaahtoputsaria




Käytän suihkussa kasvojeni puhdistukseen yleensä vaahtoputsaria - näppärä ja nopea tapa. Vaahto pysyy kostealla kädelläni paljon paremmin kuin esim. geeli tai maito, jotka vain katoavat viemäristä alas. Kevyt meikki lähteen vaahdolla kivuttomasti. Olen vuoden aikana käytänyt kolmea eri vaahtoputsaria, joista kaksi on luonnonkosmetiikkaa ja yksi edullista päivittäiskosmetiikkaa. Kaikki kolme hoitavat hommansa hyvin, mutta joukossa on yksi ehdoton suosikki.




Kolmikon paras on ranskalainen Pulpe de Vie Frimousse. Sen tuoksu leijailee nenääni ihanan raikkaana ja hedelmäisenä. Vaahto puhdistaa meikin hellävaraisesti ja tehokkaasti ihoa kuivattamatta. Lopputulos on puhdas ja miellyttävän pehmeä. Sopii kaikille ihotyypeille - myös herkälle iholle. Tuote sisältää mm. 48% luonnonmukaista greippi-, tomaatti- ja sitruunamelissavettä sekä glyseriiniä ja kahta luonnonmukaista meikinpoistoainetta. 
Tämän suloisemmaksi vaahto ei voi enää tulla! 
Hinta 15.90- / 125ml täällä.




Madara Syväpuhdistavan vaahdon tuoksu on ruohoisa. Vaahto puhdistaa pintakuivan talvi-ihoni aavistuksen liian voimakkaasti, joten ihotuntuma voi olla pesun jälkeen kireä. Käännyn tämän putsarin puoleen vain kesäisin. Madaran vaahtoputsari on loistavasti valinta useimmille, mutta kuivalle tai pintakuivalle iholle valitsisin mielummin jotain muuta - maito tai öljy. Madaran putsari on myös uskomattoman riittoisaa, yksi pullollinen riittää kuukaudesta toiseen. Tämä tekee hinta-laatusuhteesta loistavan. Monen bloggarin suosikkiputsari.
Hinta 17,90- / 150ml täällä.





Herbina Fresh Puhdistusvaahto tuli minulle Livbox huhtikuun mukana. Se on edullista ja mutkatonta tavaraa, jonka hinta-laatusuhde on hyvä. Puhdistaa myös meikin. Ajattelin viedä tämän putsarin kesämökille, jonne kevyt ruusuntuoksu sopii paremmin kuin hyvin. Hinta 5,50- / 150ml.


Käytättekö vaahtoputsareita?
Suosikkinne?



Pulpe de Vie Frimousse on saatu blogin kautta, 
muut on itse hankittu.

8 kommenttia:

  1. Jospa kolmannella kerralla kommentointi onnistuisi, blogger takkuilee ;)

    Niin, siis tuo Pulpe de Vien vaahtoputsari on minustakin aivan ihana, kirjoittelin siitä blogissanikin! Mádaran Puhdistusvaahto on myös aika tehokas, se poistaa silmämeikitkin kiitettävästi. Herbinan vaahdon sain minäkin LivBoxin mukana, mutta vielä en ole sitä testannut. En ole koskaan ollut mikään puhdistusvaahtojen suurin fani, mutta täytyy myöntää, että Pulpe de Vie ja Mádara saivat vaahdoista kiinnostuneeksi :) Olenkin nyt testannut puhdistusvaahtoja vähän innokkaammin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla, että olet testannut samat putsarit :). Joukon parhaat ovat kyllä Pulpe de Vie ja Madara.

      Poista
  2. Käytän kaksoispuhdistuksen kakkososana, ehdoton suosikkini on RVB:n Simply White sarjan putsari, mutta hyvänä kakkosen on Guinotin Bioxygene. Luonnonkosmetiikalta Melvitalta löytyy ihana vaahtoputsari. Näistä Madara ja Herbina odottaa itsellä testausvuoroa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa.. arvasin, että joku ottaa puheeksi kaksoispuhdistuksen :) Vaahtopuhdistushan sopii mainiosti myös kakkosvaiheeseen. RVB ja Melvita kiinnostaa kyllä kovasti myös minua.

      Poista
  3. Vitsi miten ihana postaus, vaahtopallerot Vitriinirasioissa. Tykkään. Herbinan annoin pois eli ei edes tullut kokeiltua. Tuo Madara kiinnostaa kovasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin samalla paljastaa yhden keräilykohteeni eli vitriinirasiat. Ja tuo pullojen takana oleva liina on Greengate. Ei ehkä paras kuosi, mutta menettelee ;)

      Jos ihosi ei ole kuivuuteen taipuvainen, niin suosittelen kokeilemaan Madaraa :)

      Poista
  4. Itse piti lopettaa kaikki vaahdot koska tuli niin kuiva, punainen ja näppynen iho :/ se on näköjään yleinen reaktio vaahtoaviin naamaputsareihin koska vaahto levittää enemmän bakteereja. Toimii varmasti jos on jo valmiiksi hyvä iho!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoinen ajatus. Vaahtoputsarit eivät sovi kaikille, ne ovat kaikesta pehmeydestään huolimatta aika voimakasta tavaraa. Vaahtoputsarin jälkeen kannattaa käyttää iholla myös kasvovesi.

      Poista