Sivut

keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Luonnonkosmetiikan parhaat 2015




Vuosi 2015 toi mukaan paljon uutuuksia myös luonnonkosmetiikan puolelle. Minulla ei ollut mahdollisuutta tutustua kaikkiin, mutta onnistuin silti kalastamaan haaviini omasta mielestäni erittäin hyviä tuotteita ja määräkin oli sopiva, enempää en edes olisi ehtinyt käyttää. Minua viehättää eniten käyttömukavat tuotteet, joissa on kevyt ja miellyttävä tuoksu. Meillä pidetään myös helpoista ja monikäyttöisistä koko perheen tuotteista.



Olen suihkinut menemään jo yhden pullollisen Madaran Hoitavaa Nokkossuihketta, ja lisäksi olen ostanut lisää jo kaksi pulloa - siskolle ja ystävälle. Suihkeessa on jotain todella koukuttavaa, sitä pitää saada vähintään pari annosta päivässä. Neste suorastaan hellii herkkää ja pintakuivaa ihoani ja virkistää oloa. Tuote on ihoa rauhoittava ja kosteuttava, sitä voivat käyttää kaikki, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Tuoksu on kevyt ja aavistuksen makea.




Supermood Egoboost Moisture Kick Seerumi sopii monelle, se tuo kosteutta ja joustavuutta janoiselle iholle. Seerumia voi käyttää sellaisenaan tai sekoittaa muihin linjan tuotteisiin. Aine on koostumukseltaan ohutta, maitomaista ja hyvin imeytyvää. Iholleni jää mukavan pehmeä tuntu, joten voin allekirjoittaa tehokosteuttavan vaikutuksen. Pintakuivuus katoaa nopeasti, joten tämä on ihana tuote meikin alle. Seerumi ei kaipaa päälle välttämättä edes hoitovoidetta. 
 



Laveralta tuli tänä syksynä uutuus, jota en uskonut näkeväni. Olin aina kuvitellut, ettei luonnonkosmetiikan deodorantti ole kovin tehokas, vaan hienhaju yllättää varmasti kesken päivän. Onneksi tämä haaste on ollut tiedossa myös Laveralla ja nyt siihen on löydetty alumiiniton ratkaisu. Oma suosikkini on harmaa Invisible 24h deodorant.




 Ihastuin kesällä Weledan Manteli -tuotteisiin, joissa on hyvin kevyt mantelin tuoksu. Kolmikon paras oli suihkuvoide, joka pesee taidolla kuivat ja herkät ihoalueet. Nämäkin sopivat koko perheen käyttöön.




 Born to Bio 100% luonnonöljyt ovat mielestäni oikeita luontoäidin taikatippoja, joiden tehoa ei voi kuin ihmetellä. Öljyjä on muistaakseni jo kahdeksan erilaista, joista jokainen löytää varmasti jotain omaan käyttöön sopivaa. Sacha Inchi hellii kuivaa ja herkkää ihoa. Babassu on puolestaan antimikrobinen öljy, se on tarkoitettu epäpuhtaalle ja tulehtuneelle iholle.




Benecos tuoteperhe näyttää pakkausuudistuksen jälkeen raikkaammalta. Sarja tekee edullista luonnonkosmetiikkaa, jonka laatukin on kunnossa. Pidän paljon myös tuoksumaailmasta, joka ihastuttaa aitoudellaan. Benecos Sitruunamelissa suihkugeeliä olen ostanut jo lisääkin.




Väittäisin, että Hurraw! huulirasvoja on jo aika monella, ja montaa eri makuakin. Meillä näitä käyttävät kaikki. Olen antanut yhden myös siskolle ja kummitytölleni. Oma suosikkini on huuliin väriä antava kirsikka.





Burt's Bees käsivoiteet hoitavat kaikkein kuivimmatkin kädet ihanan pehmeiksi. Minulla on tapana levittää Almond & Milk käsiini viimeisenä ennen nukkumaanmenoa. Tuhdissa voiteessa on hauska purkki ja mieto karvasmantelin tuoksu. Beeswax & Banana on hieman makeampi versio, joka pääsi 15-vuotiaan kummityttöni käyttöön. Näiden täydellinen vastakohta koostumukseltaan on Weleda Manteli käsivoide, joka on emulsiomaista ja nopeasti imeytyvää.


Oliko näissä yhtään tuttua?
Vai löytyykö muita suosikkeja?
 



18 kommenttia:

  1. Monta omaakin suosikkia joukossa, yksi miltei ylitse muiden Burt's Bees, jota tulee jatkuvasti ostettua, sarja saa aina hyvää mieltä aikaiseksi. Hurraw lime ooh parhautta ja Madara <3 Laveran dödöjä en ole testannutkaan, mutta olen tykännyt Madaran ja Logonan dödöistä, joista Logona on ollut parempi, kiinnostaa löytää luonnonkosmen puolelta se parhain dödö. :)

    Iloista uutta vuotta Ninni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että meillä on paljon yhteisiä suosikkeja :)

      Laveran deo on paras, mutta jos hikoilu on kovin runsasta tarvitaan kyllä alumiinia. Lavera riittää minulla tavallisina päivinä. Burt osaa tehdä hauskoja ja toimivia tuotteita, tykkään :).

      Ihanaa uutta vuotta Tiia <3

      Poista
  2. Tässä oli vaikka mitä ihanaa ja tuttua! Melkeinpä Madaran nokkossuihke oli ainoa, jota en ole kokeillut mutta saman sarjan voide on ollut tehokas kosteuttaja. Pitäisi suihkekin ostaa, koska kaikkihan sitä kehuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä myös Nokkossuihke, se on hyvää. Niin oli muuten voidekin, olen käyttänyt sitä jo yhden tuubin verran :)

      Poista
  3. Moisture Kick on aivan ihanaa, olen kaksi pullollista sitä tänä vuonna käyttänyt. Lotrasin sitä kesällä varsin tehokkaasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on aika usein samat suosikit :). Loistava seerumi, joka hoitaa pintakuivuuden pois hetkessä.. niin, eihän sitä voi olla rakastamatta.

      Poista
  4. Nokkossuihke täytyy varmaankin hankkia näiden kehujen jälkeen! Töissä varsinkin on niin kuiva ilma, että kasvoille tekee mieli suihkia jotakin kosteuttavaa, pelkkä vesisuihke ei auta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on tapana laittaa suihketta puhtaalle iholle aamulla ja illalla, en osaa sanoa, miten se toimii meikin päällä. Mutta ainahan voit kokeilla :)

      Poista
  5. Mielenkiintoisia kyllä kaikki! Mitään näistä ei oo vielä käytössä, vaikka monesti oon katellu näitä merkkejä. Ens kuussa on synttärini, niin taidan ostaa jotain näistä itselleni lahjaksi... ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on muuten sekin hyvä puoli, että nämä ovat kaikki aika edullisia. Kivoja myös lahjana.. vaikka itselle :)

      Poista
  6. Löysin tuosta kolme omaakin suosikkiani. Toi banaanikäsivoide on NIIN parasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla. Burtin käsivoiteet ovat kyllä aivan mahtavia <3

      Poista
  7. Hei tuo Laveran alumiiniton deo - kiitti vInkistä!

    VastaaPoista
  8. Kiitos hyvistä vinkeistä, nämä laitamme korvan taakse:)

    VastaaPoista
  9. Weledan käsivoide on tuttu. Muut olikin uutta, vaikka merkit toki tuttuja. Löysin vuonna 2015 sensain, nyt kun lukee niiiin paljon suosituksia supermoodista, niin tekipä mieli vaihtaa siihen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sensai on erittäin hyvä sarja, samoin Supermood. Minulla on tapana valita parhaat molemmista :)

      Poista