Sivut

perjantai 23. elokuuta 2013

Emma S.KICKS myymälän hyllyllä seisoi rivi yksinkertaisen kauniita deodoranttipulloja. Näky oli niin kiva, että yksi pulloista päätyi ostoskoriini. Emma S deo maksoi 10/50ml, hinta kuulostaa edulliselta kun vertaan sitä selektiivisen puolen suosikkiini eli Clarins Roll-on deodoranttiin, joka maksaa huikeat 25/50ml. Toisaalta 10 euroa on paljon enemmän kuin markettikosmetiikan parin euron perus-Rexonat, joita en ole käyttänyt vuosiin. Kaikkien aikojen suosikkini on ollut apteekkimerkki Bats extra effective mild, joka kustantaa noin 8 euron verran (60ml). Bats tuotteet eivät sisällä alkoholia, hajusteita, säilöntä- tai väriaineita, mutta tehoa löytyy reilusti. Bats onkin mielestäni erittäin hyvä tuote herkälle iholle.


Emma S on sarjana minulle aivan uusi ja tutustun siihen mielelläni, vähintään yhden deon verran. Sarjan keulakuvana on ruotsalainen 1990-luvun huippumalli Emma Wiklund (os. Sjöberg). Sarja vannoo selkeiden ihonhoitorutiinien, siistin meikkipohjan ja helpon silmämeikin nimeen. Karkkipäivän Sanni on tehnyt tammikuussa pätevän Emma S. postauksen, jonka voit lukea täältä.

Emma S. "Feel fresh all day" lupaa  pitää kainalot raikkaina koko päivän. Ensimmäinen viikkoni Emman kanssa on sujunut varsin mainiosti. Deo kuivuu suhteellisen nopeasti, eikä tahraa vaatteitani. Pidän sen raikkaasta ja miedosta tuoksusta tosi paljon. Deo pitää hien hajun todellakin koko päivän poissa, myös runsaan hikoilun. Syy selviää nopeasti pullon kyljestä. Inci listan kakkosena aquan jälkeen näyttää olevan  aluminum chlorohydrate, joka antiperspiroi ja deodoroi. Tuote ei sisällä alkoholia, mutta se sisältää kookosöljystä saatavaa (tai synteettistä) cetearyl alcohol- nimistä ainetta, joka pehmentää ihoa ja toimii emulgaattorina. Incin häntäpäästä löytyy myös parkii butter eli sheavoi. Oli muuten hauska huomata, että tuoksun takaa löytyy kurkku ja korianteri, vaikka nenääni leijailee kevyt kukkaistuoksu (nenäni on siis rikki). Parfum on listassa viimeisenä eli hajusteita on käytetty melko vähän.
Emma S. deo oli mielestäni hyvä ostos. Jatkossa aion tutustua myös sarjan muihin tuotteisiin. Sarjan heikko kohta on mielestäni saatavuus, joka rajoittuu Suomessa vain KICKS myymälöihin. Vai kannattaisiko mennä merta edemmäs kalaan :)

Onko Emma S. teille jo tuttu? 


1 kommentti:

  1. Kicks on ihana kauppa, mutta voisivat perustaa nettikaupan tälläisille erikoisemmista merkeistä kiinnostuneille niinkuin minä, joilla ei ole mahdollisuutta Kicksin liikkeissä usein vierailla. Nyt jää vain Kicksissä myytävät tuotteet itseltäni täysiin väliin ja kokeilematta. :(

    Deodorantti vaikuttaa mielenkiintoiselta. Tykkään myös tuosta yksinkertaisesta pakkauksesta. :)

    VastaaPoista