Sivut

torstai 29. toukokuuta 2014

ECOTOOLS BB sivellin + BIOTHERM Skin Best CC-voide


  
BIOTHERM Skin Best CC -voide kolahti ostoskoriini Sokoksen -15% alesta. Ostos oli tarkoin harkittu juttu, joten se ei saa heräteostoksen leimaa. Mineraalimeikkipohjan jälkeen oli mieltäavartavaa testata taas yksi CC-voide lisää. Tykkään muutenkin vaihdella meikkipohjaani tilanteen mukaan. BIOTHERM CC-voide antaa kasvoilleni kuulaan samettisen mattapinnan helposti ja nopeasti, kaupanpäälle saan vielä SPF 25 suojan.  Ei ollenkaan hullumpi juttu.

 Olen levittänyt voiteen kahdella tavalla - sormin ja siveltimellä. Molemmat toimivat hyvin, mutta ECOTOOLS BB sivellin antaa omaan makuuni parhaan lopputuloksen. Siveltimellä voidetta on kätevämpi työstää ja voide asettuu kasvoille ohuena ja läpikuultavana verhona, myös kerrostaminen sujuu ongelmitta.



Olen kokeillut CC-voiteen alle monenlaisia pohjaratkaisuja. Pahin vaihtoehto oli Dr. Hauschkan Kevyt Ruusuvoide (joka on muuten loistava kesäajan voide, pidän siitä kovasti). CC-voide suli pois kasvoiltani ruusuvoiteen mukana, lopputulos oli kiiltävä ja omituisen kirjava. Parhaiten on toiminut pelkkä kosteuttava seerumi.

Sävynä minulla on vaalea light shade, joka on jää kesällä ehkä liiankin vaaleaksi. Toinen paremmin kesään sopiva sävy on medium. CC-voide sulautuu kuitenkin hienosti ihoni omaan sävyyn. Voide on koostumukseltaan paksua ja silikonista, reilunkokoinen pisara riittää koko kasvoille. Pieni 30ml tuubi on itseasiassa suuri. Peittävyys on samaa luokkaa kuin esim. Lumenen CC-voiteessa eli kasvojen kirjavuus, pienet juonteet ja ihohuokoset tasoittuvat erittäin hyvin. Voide on itseasiassa niin vakuuttava, että jo pelkkä kaupan testerituubi riittää ostopäätöksen tekemiseen. Voide sisältää mm. mineraalipigmenttejä ja ihmeitä tekevää spirulinalevää.




Ecotools BB- sivellin on tasakärkinen, tiivis ja pehmeä. Sivellin vaikuttaa laadukkaalta ja helposti huollettavalta. Puuvarsi istuu hyvin käteen, joten käyttömukavuuskin on huippuluokkaa. Kaiken kaikkiaan siis varsin rakastettava tapaus. Hinta-laatusuhde on loistava, sivellin maksaa 10,90täällä.




 Tämän kevään uutuus on myös sivellinduo silmämeikille, joka pitää sisällään neljä erilaista sivellinpäätä. Pullean häivytys- ja pohjustussiveltimen, varjostus- ja pehmennyssiveltimen, rajaussiveltimen sekä pienemmän siveltimen tarkempaan työskentelyyn. Kaikki toimivat jokapäiväisessä käytössäni erittäin hyvin. 
Duo maksaa (= 2 sivellintä = 4 sutia) 10,95€.

Ecotools siveltimet pähkinänkuoressa:

Siveltimet ovat synteettisiä. Siveltimen varsiosa on ekologista ja nopeasti uusiutuvaa bambua. Metalliosat on valmistettu kierrätysalumiinista ja painatukset tehdään soijamusteella. Siveltimet on pakattu sälytyspussiin, jossa sivellin pysyy kuosissa ja puhtaana. Vuoden 2013 alussa valmistaja Paris Presents lanseerasi EcoTools Living Beautifully Project -säätiön, joka Lahjoittaa varoja hyväntekeväisyyskohteisiin, jotka edustavat vihreitä arvoja ja kauneutta.

Siveltimien puhdistus:
Kevyt pesu miedolla saippualla 
ja lopuksi kuivaus vaakatasossa esim. talouspaperin päällä.



BIOTHERM CC-voide on ostettu itse 
ja Ecotools siveltimet on saatu blogin kautta.
Biodelly mainoslinkki.

10 kommenttia:

  1. Jännä sivellin. Mikä tarkoittaa nyt sitä et mun pitää lähteä sivellin ostoksille. Kats kun ei niitä edes ole! sormilla vaan sinne sun tänne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Homma sujuu kyllä sormillakin, mutta siveltimellä levitys on hauskempaa ja lopputulos ehdottomasti parempi. Kannattaa ainakin kokeilla :)

      Poista
  2. Pitääkin pitää silmät auki tuolle siveltimelle. Kuulostaa mielenkiintoiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siveltimien hinta-laatusuhde on loistava. Näiden kanssa on kiva puuhastella :)

      Poista
  3. Noita kaksipäisiä olen alkanut himoita, varsinkin reissatessa ne olisivat tosi käteviä. Ecotoolseista on vain hyviä kokemuksia ja heti toisena tulee hinta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ecotoolseja voi hyvällä omallatunnolla hankkia lisää. Seuraavana voisin ostaa kabukin.

      Poista
  4. Minulla on myös tämä CC-voide. Aluksi olin pettynyt, kun se mössööntyi iholla ja kerääntyi nenän ihohuokosiin. Tajusin kuitenkin saman kuin sinä; alle ei kannata laittaa täyteläisiä voiteita. Itselläni on Skin Best -seerumi ja se sopiikin loistavasti CC:n alle. Nyt on meikki pysynyt paikoillaan ja ostos tuntuu kannattavalta! Ja tosiaan todella pieni määrä riittää koko kasvoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla toinenkin mielipide.. kiitos! CC-voiteen kanssa saa olla tosi tarkkana. Parhaan lopputuloksen saa laittamalla alle jotain tosi kevyttä tai ei mitään. Ja tuubi riittää pitkään :)

      Poista
  5. Haluaisinpa kovastikin kokeilla tuota CC-voidetta, mutta koska kaapit pursuavat kaikenlaisia purkkeja ja
    purnukoita, olen päättänyt ainakin toistaiseksi ollla hankkimatta mitään uutta. Saas nähdä miten onnistuu.
    Sivellintä en ole käyttänyt voiteiden levittämiseen ja nyt marssinkin Ecotools-ostoksille.
    -Eeva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhakin CC-voide levittyy paremmin kunnon siveltimellä, joten mars ostoksille ;)

      Poista