Sivut

lauantai 27. syyskuuta 2014

ARTDECO Syksy 2014



ARTDECO syyskokoelma Majestic Beauty on mielestäni erittäin onnistunut. Väreissä on hyvin intensiteettiä ja näyttävyyttä, jota kaipaan erityisesti vuoden pimeinpänä vuodenaikana. Sain kokeiluun kolme tuotetta, jotka pääsivät käyttöön aivan heti. Syksyllä on kiva siirtyä uuteen värimaailmaan. Eikös? Artdecon meikit sopivat kukkarolleni erittäin hyvin ja niiden laatu on myös mukavasti kohdallaan.




ARTDECO Lip Brilliance 04 "Brilliant Crimson Queen" näyttää hylsyssä kirkkaanpunaiselta, mutta se on huulillani kauniin ruusunpunainen. Kiilto sisältää huulia hoitavaa kollageenia ja hyaluronihappoa. Huulet tuntuvat superihanilta - tunne on kivan pehmeä ja sopivan kostea - tahmeutta ei tunnu. Kuvailisin tätä arkipäivän piristäjäksi.

Toinen testiin saamani huulimeikki oli ARTDECO Color Booster Lip Balm, joka sisältää huulten oman ph:n mukaan muuntuvia väripigmenttejä. Sävy vaihtelee heleästä ruusunpunaisesta pinkkiin. Tuote näyttää päällepäin aivan tavalliselta huulirasvalta. Huuleni kuitenkin muuttuivat ensin hennon vaaleanpunaiseksi ja väri syveni pikkuhiljaa kauniin roosaksi. Tuote sisältää aprikoosin- ja persikansiemenöljyjä, joten huulet pysyvät kyllä loistokunnossa. 
Hylsy toimii hyvin myös ilman peiliä - testattu työmatkalla ruuhkabussissa ;)




ARTDECO Extreme Volume Mascara antaa mukavasti runsautta hennoille nysämallin ripsilleni. Säänkestävä väri sopii hyvin syksyyn. Tuuhea ja tieheä harja toimii käytössä yllättävän hyvin, vaikka olenkin enemmän kovan ja pienen muoviharjan ystävä. Mascara muutti näkymättömän näkyväksi, joten olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. 




Katsokaa tuota luomiväripalettia. Eikö olekin aivan mahtava? Luulen, että kipaisen ostamaan myös sen. Harmaa ja vaalea beige värinappi ovat mattasävyjä. Rasiakin on nyt erityisen kaunis.


Omistatteko Artdecon meikkejä?
Mitä pidätte niiden laadusta?


Nauttikaahan kauniista syyspäivästä!
Itse ajattelin siirtyä siivoushommiin..


Hinnat:
ARTDECO Lip Brilliance 14€
ARTDECO Color Booster Lip Balm 14,50€
 ARTDECO Extreme Volume Mascara 21€
 

6 kommenttia:

  1. Minä sain myös ilokseni tilaisuuden tutustua Artdecoon paremmin ja täytyy sanoa, että olen kyllä positiivisesti yllättynyt tuotteiden hinta-laatusuhteesta. Tuotteiden voisi luulla maksavan enemmänkin! Mullakin on testissä nuo kolme tuotetta, ja blogiin on tietenkin tulossa kokemuksia syksyn aikana ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta-laatusuhde on loistava. Uusi kokoelma tulee neljä kertaa vuodessa, joten aina löytyy jotain kivaa ostettavaa. Taidan ostaa vielä tuon luomiväripaletin :)

      Poista
  2. Erittäin raikkaan värinen huulikiilto kauniilla huulilla! Tuollainen tuo iloa syksyisiin päiviin.

    Olisivatpa nuo tuotteet helpommin saatavilla. Josku olen omistanut luomivärejä ja pitänut kovasti laadusta. Ostin niitä silloin Kanebon magneettipalettiin. Minusta on aivan loistava tuollainen systeemi, että saa itse valita haluamansa napit, olisipa kaikilla sarjoilla sama.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Artdecon saatavuus voisi kyllä olla parempi. Siihen ei yleensä törmää vahingossa, vaan ostokset täytyy suunnitella huolella - tämä on kyllä ihan hyväkin asia :). Netissä Artdecoa myy muuten Cosme Shop.

      Magneettipaletti on loistava. Ei tule ostettua turhia värinappeja.

      Poista
  3. Toi huulikiilto näytti niin ihanalta, en ole vielä ehtinyt testaamaan sitä. Artdecon tuotteissa on ihan loistava hinta/laatusuhde.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastuin kiiltoon niin paljon, että otin sen heti käyttöön. Ihana laatu :)

      Poista