Sivut

lauantai 14. toukokuuta 2016

Alien -ryppyjä

Kuva lainattu  täältä


Totuus kuuluu lasten suusta, niin se vaan on. Ala-asteikäinen poikani totesi eilen, että hänen opettajallaan on alien-ryppyjä. Ne ovat kuulemma aika rumia. Samaan aikaan tunsin, kuinka lapsi silmäili suunympärystäni normaalia tarkemmin. Hetkeä myöhemmin poika totesi alien-ryppyjen olevan minunkin kohtaloni tulevaisuudessa. En sillä hetkellä tiennyt, olisiko säälinyt enemmän omaa vai pojan opettajan surkeaa kohtaloa. Mielessä kävi myös lapsen tiukka toruminen, mutta eihän poika ollut tehnyt mitään pahaa. Oli syntynyt vain uusi nimi rypylle, jota herrasmiehen ei kuitenkaan tulisi käyttää naisten seurassa.

Poika tarkensi vielä, että alien-rypyt ovat suun ympärillä olevia pitkiä viiruja. Epäilin heti, että minultakin löytyy ainakin yksi pieni alien. Onneksi olen sentään muuten mukava, enkä ollenkaan pelottava aikuinen :)
 Ihanaa viikonloppua kaikille

Muistakaa nauraa leveästi,  
niin kaikki alien-rypyt siirtyvät silmien alle :) 


 

6 kommenttia:

 1. Lapsihan tekee vain havaintoja. Hauska nimitys kylläkin! Noita ryppyjä minullakaan ei vielä ole, mutta silmien alla sitäkin enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja silmien allahan on vain naurusta tulleita ryppyjä, joten ne eivät haittaa. Pelkäsin ensin, että poika on kertonut havainnostaan myös opettajalle, mutta ilmeisesti näin ei ole päässyt käymään :)

   Poista
 2. Piti mennä heti tekemään alien-tarkastus, neljä löytyi! Ihana poika Sinulla, hyvän ja selkeän nimen antoi mokomille juonteille!

  Muistan lapsena, kun tarkkailin juuri noita samaisia alien-ryppyjä mummoilta ja tulin siihen tulokseen silloin, että niitä tulee siis vallankin vihaisille mummoille, tosi vihaisilla mummoilla niiden päälle kasvaa vielä mustia karvoja, myös poikittaiset rypyt kuuluivat vihaisille mummoille. En ole enää samaa mieltä :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ei sulla ole mitään alien-ryppyjä.

   Hui, ajatuskin kauhistuttaa.. vielä mustat karvat ryppyjen päällä ja mikä pahinta, vihainen ilme. Poika taisi olla enemmän kuin oikeassa :)

   Poista