Sivut

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Paluu sienimetsäänKonjac Sponge ihohoitosieni oli kaikkien huulilla vielä vuosi tai pari sitten. Meilläkin oli käytössä useita erilaisia sieniä. Muutaman sieniretken jälkeen tämä fiksu tapa kuitenkin unohtui, ja palasimme vanhaan. Nyt ilmassa on kuitenkin taas jälleennäkemisen riemua.

Käytän tällä hetkellä Clean by Ekovista Konjac Sponge Turmeric (kurkuma) tehostamaan kasvojeni puhdistusta lähinnä puhdistusmaito-käsittelyn jälkeen kakkosvaiheena. Sieni poistaa maidon rippeet sekä loput epäpuhtaudet. Valmistajan mukaan kurkumalla on myös ikääntymistä ehkäiseviä ja ihoa uudistavia vaikutuksia, joista jälkimmäinen on helppo uskoa, sillä sieni kuorii kevyesti ihon pintaa. Kurkuma on suunniteltu ikääntyvälle iholle.

Konjac Sponge Green Tea puolestaan sopii kaikille ihotyypeille, sen luvataan rauhoittavan ja kosteuttavan ihoa. Vihreällä teellä on myös mikrobien kasvua hillitsevä vaikutus, joten voisin kuvitella, tämän sopivan erittäin hyvin myös epäpuhtaalle iholle. 
Olen kirjoittanut jo kaksikin Konjac Sponge -postausta, joista ensimmäisessä avasin sienen ideaa vähän enemmän. Nyt esillä olevat sienet ovat Clean by Ekovista -sarjaa, joka pakkaa sienet paremmin, sillä sienen lisäksi pahvipakkaus pitää sisällään käyttöohjeen. 

Sieni tuntuu iholla hyvältä, karheasta ulkomuodostaan huolimatta. Hyvin kostutettuna se liukuu hyvin ihon pintaa pitkin. Iho tuntuu käsittelyn jälkeen pehmeämmätä ja puhtaammalta kuin ilman sientä, jälkitunne on ihanan sileä ja raikas.

Konjac-sieni sopii kaikille, myös herkälle iholle. Ekovistalla on kaikkiaan neljä erilaista sientä, joista voi valita mieleisensä. Tuote on täysin väri- ja lisäaineeton. Sienen käyttöikä on noin 4-6 viikkoa ja hintaa on n. 10 euroa.

Kyllä, olen palannut taas hetkeksi ruotuun :)Käytättekö konjac spongea?

Sponsored

6 kommenttia:

 1. En käytä, mutta nämä Ekovistan sienet ovat aivan ihanasti pakattuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaukset ovat kivoja, paljon parempia kuin muovipussit. Mun ihoni tykkää sienestä, ja pidän vaihtelusta :)

   Poista
 2. Itse en käytä mutta ostin tuollaisen kuopukselle ja tykkää erittäin paljon! Voisinpa kokeilla itsekin :D

  VastaaPoista
 3. Jatkuvassa käytössä on, en enää osaa oikein olla ilman :D Näitä kyseisiä en kyllä ole testannut, tuo pakkaus jo näyttää niin houkuttelevalta, että pitää laittaa muistiin josko seuraavaksi tuollaisen hankkisi.. :)

  VastaaPoista