Sivut

torstai 12. toukokuuta 2016

Kesän 2016 paras tuoksu?
Tuoksukesä 2016 näyttää hyvältä. Tarjolla monta ihastuttavaa ehdokasta, joista on vaikeaa keksiä yhtä voittajaa. Valitsen tuoksut aina vuodenajan mukaan, kesätuoksun pitää  olla kevyt ja raikas. Tuoksu ei saa muuttua kuumuuden vaikutuksesta tunkkaiseksi tai liian voimakkaaksi.

Pidän tosi paljon Marc Jacobs -tuoksuista, ne ovat kauniita sekä sisältä että ulkoa. Daisy Dream Blush on luonteeltaan ilmavan raikas kukkaistuoksu. Alkutuoksu pitää sisällään orvokin terälehtiä, lumpeenkukkaan ja bergamottia. Sydäntuoksu ihastuttaa kielolla, ruusulla ja freesialla. Tuoksun pohjalla on vetiver ja myski.
ESCADA Aqua Del Sol jatkaa jo perinteeksi muodostunutta kesätuoksujen sarjaa. Tuoksu on erittäin helppo tunnistaa Escadaksi, sillä se on luonteeltaan hedelmäinen ja iloinen, sen kanssa on hauskaa kulkea kevyin askelin kesää kohti ja sen yli. Kirjoitin tästä tammikuussa.
Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa on ollut tämän kevään suosikkituoksuni. Se on luonteeltaan herkullisen naisellinen moderni kukkaistuoksu, jota rytmittää ruusu. Aivan ihana <3. 
Kirjoitin tästä maaliskuussa.
Hugo Boss Woman Extreme tuli minulle yllätyksenä, joten se on joukon musta hevonen. Tuoksu seuraa Hugo Woman -tuoksua, sisältäen kutenkin runsaamman koostumuksen. Pinkki kiekkomainen tuoksupullo pitää sisällään kevyen marjaherkun, joka on luonteeltaan erittäin raikas ja naisellinen

Heti alussa nousee esiin makea marjaisuus, jonka takaa löytyy boysenmarja, mukana on myös vihreää ruohoa tuomassa ilmavaa raikkautta ja vihreyttä. Tuoksun kehittyessä iholla, esiin nousee valkoisia kukkia kuten lempikukkaani jasmiinia sekä mustaa teetä. 
Viimeisenä nostan esiin myös yhden vartalosprayn, joka oli viime kesän hitti. Acorelle Beach Water on täysin luonnollinen, se sopii piristämään kuumaa kesäpäivää. Tuoksu on hedelmäinen, se sisältää mm. sitruunan, greipin ja appelsiinin hedelmävesiä. Tiedän, että moni kaipaa juuri luomutuoksuja tai body mistejä, joten niitäkään ei sovi unohtaa :)


Löytyikö näistä oma suosikkinne?
Vai onko se joku muu?


Osa tuoksuista saatu. 

10 kommenttia:

 1. Daisy Dream Blush on Ihana <3 Rakastan Escadan tuoksuja mutta tää on lumonnut mut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daisy Dream Blush on kyllä tosi ihana kesätuoksu, tykkään myös pullosta :)

   Poista
 2. Näistä vaihtoehdoista tykkään eniten Dolce & Gabbanasta, se tuoksu on vaan niin mua. Mutta myös Escada on ollut aika kovassakin käytössä, Marc Jacobsia makustelen sen melko voimakkaan kielon vuoksi, mutta pullo tuo silmäniloa senkin edestä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Olen itse käyttänyt eniten Dolce & Gabbanaa, ja vähän yllättäen Escada on jäänyt vain vähälle käytölle, mutta kesähän on vasta alussa :)

   Poista
 3. Mulla on tuo Daisyn tuoksu, se on niin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin viime kesänä edellistä Daisya tosi ahkerasti, tämäkin on tosi ihana. Sopii kesään :)

   Poista
 4. Voi ei, lupasin itselleni ettei yhtään uutta hajuvettä tähän talouteen mutta nuistakin jo löytyi ihania uutuuksia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että on muitakin yhtä hassuja kuin minä. Eihän yksi tai kaksi pulloa riitä mihinkään :)

   Poista
 5. Hei! Luin juuri Kathleen Tessaron kirjan "Parfyymikeräilijä", innostuin tuoksuista valtavasti, ja nyt löysin tieni tänne blogiisi. Kuvailusi parfyymeistä ovat niin herkullisia, että tekisi mieleni tältä istumalta sännätä kauppaan noita tuoksuttelemaan, vaikka vasta eilen piipahdin kyseisessä puuhassa!
  t. Melody Minor, blogista 156 sivua

  VastaaPoista