Sivut

torstai 19. toukokuuta 2016

Insta pohdintaa ja uutta Max FactoriltaMinulla oli viime viikko kesälomaa, joten sain samalla vähän enemmän aikaa myös blogille. Viikon tunnit oli tarkoitus käyttää hyvin, eli pestä ikkunat, istuttaa kukkia, siivota vaatehuone ja kerätä tavaraa kasaan kirppistä varten. Blogi vei kuitenkin voiton kotihommista, ihan hyvä niin. Kiinnostuin lomalla myös tutustumaan vähän paremmin instagramiin, jonka helppous yllätti. Kuulumisiani voi nyt kurkata myös sieltä. Miten muuten vanhan insta-tilin voi poistaa? En ymmärrä. Yritän myös kovasti löytää teidät, joten oman tilin voi vinkata tänne :)

Ja sitten toiseen asiaan. Max Factor on uudistanut luomiväripalettejaan hauskalla tavalla. Paletit on nyt suunniteltu erikseen lämpimälle, neutraalille ja viileälle ihosävylle. Entä onko oman ihosävyn tunnistaminen mahdoton tehtävä? En tiedä, mutta luulen oman maun antavan hyvin osviittaa. Minulle mieluisin paletti on ehdottomasti 01 Cappuccino Nudes, joka on suunniteltu neutraalille ihosävylle. Ihosävyni on kuitenkin lämmin, joten paras valinta olisi luultavasti 02 Golden Nudes.
Kahdeksan napin väriskaala pitää sisällään vaaleiden sävyjen lisäksi myös tummia, löytyy matta- ja helmiäissävyjä. Koostumusta on parannettu ihoa hoitavilla ainesosilla sekä värin levittyvyyteen ja kestoon on kiinnitetty huomiota. Paletilla on hintaa noin parikymppiä, joten hinta-laatusuhde kuulostaa varsin hyvältä.
Upea Golden Nude kultapaletti on tarkoitettuy lämpimälle ihosävylle. Voisin kuvitella näiden sävyjen sopivan auringon paahtamalle iholle. Ehkä palaan tähän palettiin heinäkuussa?
03 Rose Nudes hivelee silmää, väreissä on mukana ihanaa viileyttä ja raikkautta. Viileys sopii aika monelle, mutta tämä ei ole minulle se kaikkein paras vaihtoehto.
Max Factorilta tuli keväällä myös uusia huulipunia, joissa on hyvä intensiivinen ja hehkuva väri. Oikealla oleva sävy Marilyn Ruby Red joka on juuri se aito Marilyn-punainen. Aivan ihanat sävyt <3
Nyt täytyy palata hetkeksi niihin vähän ikävämpiin kotitöihin :)Lehdistönäyte

15 kommenttia:

 1. Upeita nuo MF:n uudet paletit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikissa paleteissa on kauniit sävyt. Oma suosikkini on ihana maitokahvi 01 Cappuccino Nudes :)

   Poista
 2. Näitä on kehuttu aika paljon, ja tuo 01 paletti näyttää aika täydelliseltä. Kaupassa en muistaakseni ole näitä vielä nähnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tulee muistaakseni kauppoihin kesäkuussa, joten ihan pian pitäisi olla :)

   Poista
 3. Vink vink, suosittelen laittamaan sanan nimen instatilin nimeksi kunnon blogin nimi. Saat paremmin seuraajia. Pystyt sen vielä vaihtamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Maiju. Katsotaan, mitä voin tehdä :)

   Poista
 4. Olispa ihanat sävyt tuossa viimeisessä paletissa! Just mun vihreisiin silmiin 😊
  Mut löydät instassa nimellä pepi-nelli

  VastaaPoista
 5. Cappucino Nudes olis varmaan munkin suosikki, ja ihan siksi kun näyttää kuvien perusteella, että sopisi mulle parhaiten. Kullan sävyt ja nuo rosenkin paletin värit on ihania, mutta mä en saa yhtään kiinni omasta ihon väristäni. En vaikka kuinka luen ohjeita :(. Pöh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ykköspaletti on mukavan helppo valinta, se ei jää käyttämättä :)

   Poista
 6. Kotityöt eivät lopu koskaan, vaikka kuinka niitä tekisi, joten on paras vain jättää ne hetkeksi! Onneksi ne eivät seuraa perässä!

  Ihanat paletit, huulipunat ja nuo lakat, paletit pitäisi kaikki olla eri tilanteiden, vuodenajan ja mielialan mukaan! Rakastan punaisia huulipunia ja lakkoja, niitä haluaisin enemmän käyttää!

  Tuota instaa olen kanssa miettinyt, se on niin uusi juttu että täytyy pyytää nuorisoa avuksi perehdytykseen :D

  Iloista viikonloppua, Ninni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotityöt eivät lopu koskaan, niin totta.

   Insta vaikuttaa helpolta, kunhan kaikki alkuvaikeudet on selätetty. Mulle vaikein pala on ollut nimi, ehkä tilejä voisi olla kaksi? Huh, on tässä miettimistä :)

   Poista
 7. Nuo Max Factorin kynsilakat ovat aivan käsittämättömän huippuja! Piilottavat kaikki virheet, tulee sellainen kauniin pullea pinta, aito gel effect efekti, kuivuu heti ja kestää. Ihan huiput. Ui tuo rose paletti etenkin houkuttaa, ihanat paletit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvostan tosi paljon kynsilakan käyttömukavuutta. On tärkeää, että lakka kuivuu nopasti. Onneksi kehitystä on tapahtunut paljon. Näissä on aivan mahtavat värit ja kiilto :)

   Poista