Sivut

maanantai 9. toukokuuta 2016

Livbox Toukokuu 2016Toukokuun LivBox saapui perille sangen repaleisena, onneksi kaikki tuotteet olivat tallessa. Taipaleeni LivBoxin parissa päättyy tähän, enkä tällä erää uusi tilaustani. Minulla on kuitenkin kerättynä pisteet vielä yhteen boxiin, joten käytännössä lysti loppuu kesäkuussa.
Laatikon kätköistä paljastui kaksi hiustuotetta ja kiva ponnarisetti. Lisäksi mukana oli CC-voide, Nivean puhdistuslappuja ja ihanaa suklaata. Alkuvaikutelma oli ihan hyvä, vaikka boxin kallein osa ei sovi omalle ihotyypilleni lainkaan. LivBox tekee taas yhteistyötä kauneusblogien kanssa, CC-voide on Mustaa Kajalia -blogin Heidin suosikki ja rakennesuihke Curiouser & Curiouser -blogin Nooran lemppari. Toukokuun parhaat olivat..

Cutrin Pure ISM Anti-Green Shampoo, joka lupaa kirkastaa hiuksia ja vähentää mineraalien aiheuttamia värjääntymiä hiuksissa. Ajattelin kokeilla tätä uutuustuotetta esikäsittelynä ennen hiustenvärjäystä.  
Näytekoko 75ml (normi 300ml/11,90-)

Biozel Professional Texturizing Spray Rakenne- ja volyymisuihke.
 Antaa hiuksille tuuheutta, tukea ja rakennetta joka on aina tarpeen.  
Uutuus. Näytekoko 100ml (normi 300ml/6,50-)

Pandan suklaauutuus oli tosi hyvää.

Ibero hiuslenksut


Muut..

Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect CC-voide on öljytön ja sopii parhaiten epäpuhtaalle iholle. Tämä ei sovi omalle iholleni lainkaan, joten olisin toivonut tilalla jotain muuta. LivBoxilla on kaikista tilaajista kauneusprofiili, miksi he eivät käytä sitä? Ovh 10,95-

Palmolive Aroma Sensations Feel The Massage Suihkusaippua
Näytekoko 50ml (normi 250ml/1,85-)

NIVEA Creme Care Facial Cleansing Wipes Puhdistuspyyhkeet.
Näyte 7kpl (normi 25kpl/4,25-)


Mitä piditte toukokuusta?

Boxi vaikuttaa edulliselta, mukana oli vain yksi täysikokoinen tuote, muut olivat reiluja näytekokoja. Suklaa ja hiuslenksut olivat kiva lisä.
LivBox tilattu omalla rahalla. 

11 kommenttia:

 1. Parin kokeilun jälkeen Neutrogenan suhteen näyttää siltä ettei meistä tule kyllä bestiksiä :/ Taidan antaa vielä sille kertaalleen mahdollisuuden, jos ei ala mätsät niin laitan kiertoon.. Harmi, olisin niin halunnut tuosta tykätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi. Neutrogena CC ei sovi mulle lainkaan, joten se lähtee heti kiertoon. Erikoinen valinta boxiin. Olisin toivonut tilalla jotain muuta.

   Poista
 2. Neutrogenan cc oli yes, toimii mm. Couperosaa peittävänä. Mutta muutoin boxi on noh ontuva ja suklaata? Omaa boxiani ei ole vielä näkynyt, missä öie seikkailee.

  Aurinkoista viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ontuva" kuvaa hyvin tätä, vaikka suklaa onkin jo syöty :)

   Ihanaa viikkoa Tiia <3

   Poista
 3. Olipas se saanut iskua matkalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatikko oli aika surullinen näky postin pakettiautomaatissa. Onneksi silkkipaperi oli estänyt tuotteiden putoamisen. Musta laatikko on tosi vahva, joten sitä on pitänyt paiskoa kovalla kädellä.

   Poista
 4. Mua niin harmittaa tuo Neutrogena, myönnän laittaneeni palautetta ihan maahantuojalle asti siitä, että miksi Suomessa ei myydä sarjalta muita kuin epäpuhtaan ihontuotteita, sarjalla olisi aivan ihania tuotteita muillekin ihotyypeille edullisesti. Mielestäni näen markkinat myös sille, nyt sarjaa markkinoidaan vain epäpuhtaan ihon sarjana, joka on outoa, kun muita tuotteita ei Suomeen tuoda. :(

  Tää boksi oli aika vaisu, Niveasta ja Palmolivesta olisi ollut täysikokoiset jees, kun on halvat tuotteet kyseessä. Melkoisessa kyydissä ollut sun boxi. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennytkään, että Neutrogenaa on olemassa myös muillekin ihotyypeille. Outoa, että meillä Suomessa on vain epäpuhtaan ihon tuotteita.

   Kokonaisuus oli vaisu. Olisin voinut lopettaa tilaukseni jo aikaisemmin. Ihmettelin samaa eli Nivean ja Palmoliven näytekokoja.

   Poista
 5. No nyt täytyy kyllä todeta, että hyvä kun pistin paussille. Jotenkin tuntuu, että paussi jatkuu ja jatkuu ja....huomasin taannoin, että mulla on ihan älytön määrä kaikenlaista pikkutuubia ja putellia jemmassa. Jos käyttäis ne pois ja unohtais koko jatkon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele yhtään taukoasi. Mullakin riittää näytekokoja joka lähtöön, enkä kaipaa niitä lisää. Tilaukseni jää katkolle.

   Poista