Sivut

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Let the good times roll


Uusi vuosi toi perinteisesti mukanaan paremman elämän lupauksen.
Herkuista on taas luovuttava ja yritettävä vähän enemmän rakastaa liikuntaa. Voi, miten helppoa tuo on sanoa, mutta toteuttaminen on vähän niin ja näin. 
Tammikuun ensimmäinen päivä on täynnä toivoa. 

Tammikuussa 2014 meillä tuoksuu kuitenkin herkullinen kakkutaikina, 
vaikka täällä ei leivota.



 LUSH Let the good times roll on herkullinen tuoreputsari,
joka näyttää ja tuoksuu kakkutaikinalta. Myös inci viittaa tuotteen kuuluvan keittiön puolelle, sillä listalla on mm. maissijauhoa, kanelia ja popcornia. Kosteuttajana toimii glyseriini.

Ainesosat: maissijauho (Zea mays), glyseriini, talkki, vesi (Aqua), maissiöljy (Zea mays), polenta, kanelijauhe (Cinnamomum zeylanicum), hajuste, keikarinkukkauute (Gardenia jasminoides), Popcorni
Vegaaninen 




Tuote on siis kasvoille ja vartalolle tarkoitettu kuorinta tai putsari - oman maun mukaan. Itse käytän sitä kuorintana puhtaalle iholle pari kertaa viikossa (siis pintakuivalle sekaiholle). Rakenne on sopivan kevyt. Koostumus näyttää kuvassa kuivalta ja karkealta, mutta aine on pehmeää ja levittyy suhteellisen nätisti. Pyörittelen kasvoni läpi pari kertaa ja nautin siinä samassa tuoksusta vesi kielellä - tämä vaatii itsehillintää. Lopputuloksena ihoni tuntuu mukavan pehmeältä ja sileältä, en kaipaa päälle heti edes kosteusvoidetta. Tuoreputsari toimii hyvin myös vartalolla, mutta itse ajattelin käyttää tämän kasvoille.

LUSH tuoreputsari on mainio tuote, joka saa aikaan hyvää oloa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Ehdottomasti elämäni hauskin kuorinta, joka myös toimii loistavasti. Suosittelen tätä ihan kaikille :)

100g purkillinen maksaa 12.95 €.
Tuotetta myy mm. LUSH webshop, jossa näyttää olevan ale. 


Onko teillä jo käytössä LUSH:n elämäniloisia tuotteita?

Oma LUSH-taipaleeni on vasta alkumetreillä,
joten kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan :)


Tuote on saatu blogin kautta.

9 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää ja tuoksunkin voin kuvitella olevan herkullinen! Heti tuli olo, että tätä täytyy seuraavaksi testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkäsin tästä kovasti. Aivan erilainen kuorinta, kun kaikki aiemmin kokeilemani. Eikä hintakaan ole paha. Suosittelen kokeilemaan edes yhden purkillisen verran :)

      Poista
  2. Minulla on tuota samaa, mutta mä olen käyttänyt sitä ihan kasvojen puhdistukseen! :D En ole ihan päivittäin käyttänyt, mutta mun mielestä ei ole niin kuoriva, ettei voisi käyttää joka päivä. Tuoksu on taivaallinen. :) Mulle jää kasvoille pienenpieni kalvo, mutta talvella ihan hyvä juttu, sillä kosteuttaa.

    Snow Fairy -suihkugeeli loppui mulla pari päivää sitten, ja tällä hetkellä käytössä Glögg-suihkugeeli, molemmat ihanan tuoksuisia! Lisäksi on tällä hetkellä myös Pied de Pepper -jalkavoide käytössä, se on ihan ok, muttei mikään superpelastaja. Se tuoksuu todella voimakkaasti neilikalta, joten jos tuoksu ei iske, ei kannata ostaa voidetta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kanssasi samaa mieltä eli aika kevyesti kuoriva aine on kyseessä, minun iholleni juuri sopiva. Käy hyvin myös kasvojen puhdistukseen - nimensä mukaisesti. On tietysti makuaisia miten tykkää käyttää. Itse käytin puhtaalle iholle kuorintana.

      Olen katsellut sillä silmällä myös noita suihkugeelejä, kiitos vinkistä :)

      Poista
  3. Näyttää ja kuulostaa herkulliselta! Minun Lush-suosikkejani ovat saippuat Sultana of Soap ja Rockstar, Porridge ja Godmother. Snow Fairy suihkugeeli on myös ihanaa. Mask Of Magnaminty-naamio on hyvä rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle.

    Onnellista uutta vuotta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua.. on ihan pakko ostaa noita saippuoita. Kiitos vinkistä :)

      Mulla on ollut nyt testissä myös seerumi ja yksi tuorenaamioista, palaan niihin myöhemmin. Lush on kaikinpuolin kiva ja leikkisä tapaus :)

      Ihana vuotta myös sinulle Päivi <3

      Poista
  4. Lushilta löytyy monta "herkullista" tuotetta, ja tuota en ole vielä kokeillutkaan :) Hankintalista pursuaa tätä menoa aika isoksi, täytyyhän tätäkin kokeilla jossain vaiheessa! Haha.

    VastaaPoista
  5. Olen päässyt jonkin verran kokeilemaan Lushin tuotteita, se on ollut oikein kivaa! Välillä tosin näytepurkit on olleet niin pieniä, että niistä on riittänyt vain yhteen kertaan, jolloin arvostelua ei oikein voi suorittaa. :) Seuraavaksi Lushin tuotteista testiin menee ihana appelsiinisaippua (en muista sen nimeä juuri tähän hätään, mutta joulumarkkinoille se lanseerattiin). :)

    VastaaPoista