Sivut

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

LUSH Full of Grace



Lush Full of Grace seerumipalan hankinta on ollut mielessäni jo pitkään. Kaiken kuulemani perusteella olin varma, että se sopii pintakuivalle iholleni loistavasti. Tuote on koostumuksensa ansiosta seerumimaailman outolintu. Kiinteä koostumus on Lush ideologian mukainen, jossa halutaan vähentää pakkausten määrää - muovipullon sijaan tuote on pakattu biohajoavaan paperiin.

Kiinteän seerumin luvataan rauhoittavan ja kosteuttavan herkkää ihoa. Se myös hoitaa kuivaa ihoa paranten sen joustavuutta ja vähentäen näkyviä ryppyjä. Se sopii siis erityisesti aikuiselle iholle.



 Inci vaikuttaa silmiini hyvältä, sillä tuote sisältää ruusunterälehtiuutetta, ruusuöljyä, manteliöljyä, tuoretta portobellosientä, kamomillaöljyä ja samettikukan öljyä. Manteliöljy sisältää ihoa rauhoittavaa ja ravitsevaa A- ja E-vitamiinia. Portobellosieni taas sisältää luonnon antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ja pehmentävät näkyviä ryppyjä. Kamomillaöljy tekee ihon joustavammaksi ja vähentää turvotusta.

Tuote on säilöntäaineeton.


Olen käyttänyt seerumia iltaisin yövoiteen tilalla ja meikittöminä päivinä - joita nyt lomalla onkin ollut yllättävän paljon - myös päivävoiteena. Palan käyttö on helppoa. Pidän palaa hetken poskeani vasten, joka pehmittää sen. Pyyhkäisen suoraan palasta ainetta otsaan, poskiin ja leukaan. Ja lopuksi levitän aineen tasaisesti kasvoilleni ja kaulalleni. Iho tuntuu välittömästi pehmeältä ja joustavalta. Iholle jää hyvin kevyt ja hieman mausteinen kukkaistuoksu.

En ole laittanut päälle enää muita voiteita. Seerumi ei mielestäni sovi meikkivoiteen alle. Tämä on tietysti makuasia. Paras hetki tälle on ehdottomasti ollut iltapuhdistuksen jälkeen, sillä mukava pehmeys pysyy ihollani aamuun saakka. Seerumi kannattaa laittaa myös Lush-tuorenaamion alle, jotta naamio ei värjää ihoa. Jatkossa ajattelin ostaa vielä toisenkin palan, sillä perinteisesti maaliskuussa ihoni on kuivimmillaan. Voin hyvin kuvitella, että tähän ihastuvat itse lisäksi kaikki muutkin kuivaihoiset.


Lush Full of Grace löytyy Helsingin Asematunnelin Lushin lisäksi Lush webshopista, jossa sitä myydään 17.95€/20g hintaan.

Sain alunperin kokeiluuni Lushilta kolme tuotetta, jotka saivat minut yksi kerrallaan ihastuksen valtaan. On ollut hienoa huomata, että tuotteet ovat laadukkaita ja viimeisen päälle mietittyjä, pakkaustapaa myöten. Käännyn Lushin puoleen varmasti jatkossakin.

Kiitos kivoista Lush-vinkeistä Päivi, Kirppu ja Marisa :)

10 kommenttia:

  1. No jopas on jännä tuote. En ihan heti ulkomuodon perusteella veikkaisi seerumiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki kolme käyttämääni Lushin tuotetta olivat jänniä ja poikkesivat aika reippaasti totutusta. Mutta ne olivat myös toimivia ja jopa mahtavia :)

      Poista
  2. Tämä on yksi mun kestosuosikkeja yövoiteena. Sinänsä seerumi on hassu nimitys kyllä. :) Harmi, että Lush lopetti kevyemmän seerumipalansa valmistuksen, se sopi myös sekaihoisille. Mutta toisaalta Full of Grace on enemmän minun juttuni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä kanssasi eli tämä on parasta yövoiteena. En tiennytkään sekaihon versiosta. Full of Grace oli iholleni juuri sopiva - kestosuosikki ainesta. Hankintalistalla on jo kaikkea muutakin Lush-kivaa :)

      Poista
  3. Minä hankin tuon seerumipalan heti sen ilmestyttyä markkinoille Briteissä. Olen ollut siihen kovin tyytyväinen. Toinen hyvä ostos muuten on se sydämenmuotoinen hierontapala (en nyt muista nimeä), jossa on aitoa kaakaovoita. Sillä saa esim. kuivat sääret ja vartalon muut paikat pehmeiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seerumipala on toimiva juttu, vaikka ulkomuoto epäilyttikin aluksi. Täytyy tutkia myös tuo mainitsemasi hierontapala - kiitos vinkistä :)

      Poista
  4. Olen kokeillut tätä palaa joskus vuosi pari sitten, ja tykkäsin itsekin! Tuote kuuluu kuulemma huippumalli Saimi Nousiaisen (nykyään Hoyer) luottotuotteisiin.

    beauty-highlights.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen kuullut Saimin käyttävän tätä ja hänellähän on tosi kaunis iho :)

      Poista
  5. Tätä aion kokeilla. Lushin saippuat ovat todella ihania. Kiva kauppa.

    VastaaPoista