Sivut

lauantai 5. huhtikuuta 2014

Lemon Juice & Glycerin uudet suihkusaippuat




Oletteko jo löytäneet nämä keväiset jättituubit?

Lemon Juice & Glycerine Suihkusaippuat ovat saapuneet kauppojen hyllyille huhtikuun alussa. Niin, siellä ne nökötti sievässä rivissä Cittarin hyllyssä - näköhavainto eiliseltä. Tai paremminkin hyllyssä oli jäljellä enää pari hassua tuubia. Pirteän keltainen ja edullinen (ovh 2,20-) tuubi on mielestäni mainio ostos. Saippuat sisältävät tuttuun tapaan raikasta sitruunauutetta ja kosteuttavaa glyseriiniä. Lemon Juice & Glyserine tuotteet on tehty Suomessa, mikä on tietysti erityisen hieno juttu. 



Lime & Jugurtti 2 in 1 suihkusaippua sopii vartalon lisäksi myös hiusten pesuun. 
Raikas limen tuoksu sopii myös miehille.

Puuvilla suihkusaippua sisältää kosteuttavaa puuvillan siemenöljyä. 
Mieto tuoksu sopii koko perheelle.

Sitruuna & Avokado suihkusaippua on oma suosikkini. 
Sen mieto tuoksu piristää pesuhetkeäni ihanasti.



Lemon Juice & Glycerine plussat ja yksi pieni miinus:

+ hyvä saatavuus
+ hyvä hinta-laatusuhde
+ kotimaisuus
+ edullinen hinta
+ hyvin toimiva pakkaus

- pakkausten ulkoasu voisi olla yksinkertaisempi, pakkaus on ahdettu täyteen tekstiä ja kuvaa. Ehkä piirroksen voisi poistaa ja yläosan sitruunan jättää? Halvan ei tarvitse näyttää halvalta.


Muistakaa tehdä tänään jotain kivaa..
onhan lauantai :)


Tuubit on saatu kokeiluun blogin kautta.

18 kommenttia:

  1. Vau, noita pitäisi päästä kokeilemaan!

    VastaaPoista
  2. Ooh, sarjan käsirasvat on ollu mun ikisuosikkeja ja myös tykännyt käsisaippuoista. Sitten kun suihkusaippuavarasto alkaa hiipumaan, niin hyvin todennäköisesti näillä lähdetään sitten täyttämään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut käytössä myös L J & G käsi- ja jalkavoide sekä käsisaippua. Kaikki toimii hyvin, eikä hintakaan ole paha. Näiden pariin on aina kiva palata :)

      Poista
  3. Mä olen samaa mieltä, halvan ei tarvitse näyttää halvalta, jostain syystä näin usein on. Syytän suunnittelijoita! :D Mä kaihoisasti katselin näitä kaupan hyllyllä, mutta mulle tulee mieleen näistä heti mun mummo... Kuolema on jotenkin vielä niin lähellä, etten tiedä, haluaisinko käyttää näitä niiden tuomien fiilisten takia. Hullua, eikö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhumme taas samaa kieltä. Miksei voi samantien suunnitella visuaalisesti kaunista pakkausta. En ymmärrä.

      Tiedän tunteesi. Olen menettänyt kaksi rakasta ihmistä - äidin ja mummon. Suru tulee aaltoina vielä monen vuoden jälkeenkin. Sen voi laukaista pintaan mm. saippua :(

      Poista
  4. Onpas mielenkiintoisia uutuuksia! Näitä täytyy varmaankin seuraavalla markettireissulla hankkia. Minusta purkit ovat näissä kuvissa ihan nätin ja tyylikkään näköisiä. Jos nyt ottaa vertailukohdaksi vaikka Born to Bion tuotteet...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Eihän tämä ole mitään, jos tätä vertaa Born to Bio tuotteisiin :)

      Poista
  5. Yläosa näyttää sinapilta ja alaosa joltain ihan muulta. Ulkomuoto on se, mikä myy, eikä Turun sinappi näytä kylpyhuoneessa ihan niin houkuttelevalta kuin vaikka pastellinsävyinen tuubi;)

    VastaaPoista
  6. Sattumoisin iskin silmäni juuri tänään näihin ihanuuksiin, ja kun minun on kutakuinkin mahdotonta vastustaa suihkari uutuuksia, niin kotiutin noista tuon lime & jogurtin, vaikka en todellakaan uusia tarvitsisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä. Suikareita on jonossa odottamassa jo aika monta. Arjen pieniä iloja :)

      Poista
  7. Nämä on ihania, ja itse tykkään eniten tuosta Puuvillasta! Mutta oikeassa olet, pakkaukset voisi olla paremmin suunniteltua.. Nuo on nyt hiukan sekavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tarjolla on myös hyvää edullista kosmetiikkaa. Totta.. Puuvillakin on aika ihana ;)

      Poista