Sivut

torstai 12. kesäkuuta 2014

Kaksi No7 suosikkiani



Arvostan helppoa, luonnollista, kuulasta ja kestävää meikkiä. Enkä pahastu ollenkaan, jos joku erehtyy luulemaan, että ihoni on aina loistokunnossa. Sain keväällä testiin No7 CC-voiteen ja myöhemmin luokseni saapui vielä No7 primer. Parivaljakko toimii ihollani loistavasti yhdessä ja erikseen, joten pidän siitä kovasti. Tiesittekö muuten, että No7 kosmetiikkaa on tehty jo huikeat 77 vuotta?





No7 Youthful CC Cream lupaa kauniin ja tasaisen ihon lisäksi hoitaa ihoa anti-aging-tehoaineilla. Mukaan on ujutettu myös suojakerroin 15. Voide antaa iholleni kevyen ja heleän peiton, joka sopii kuumiin kesäpäiviin paremmin kuin hyvin. Heleyden takana on valoa heijastavia pigmenttejä. Pidemmällä aikavälillä pitäisi näkyä myös ihon kunnon paranemista, sillä aine sisältää ihosolujen uudistumista edistäviä A- ja C-vitamiineja. Hyaluronihappo toimii kosteuttajana. Voide vannoo myös salaperäisen kiinteyttävän tehoaineyhdistelmän nimeen. Voin allekirjoittaa ainakin kosteuttavan vaikutuksen, sillä voiteen aikaansaama ihotuntuma on kivan pehmeä ja pitkäkestoinen.
  
CC-voidetta on saatavana kahdessa sävyssä - Fair ja Medium. Minulla on käytössä maitonaamaversio eli vaaleampi Fair. Voide levittyy parhaiten Ecotools BB-siveltimellä, mutta sen voi hyvällä omallatunnolla levittää myös sormin tai sienellä. Laitan CC-voiteen päälle vielä lopuksi puuterin kiinnittämään meikin.

Tähän CC-voiteeseen ihastuu erityisesti kuiva aikuinen iho, 
jolle riittää kevyt tai puolipeittävä meikki.

40ml tuubi maksaa 16,90€, joten hinta-laatusuhde on varsin mainio. 
Tuote on tuoksuton ja hypoallergeeninen.




No7 Airbrush Away Primer on suunniteltu toimimaan kaikkien kosteus- ja meikkivoiteiden kanssa. Kun haluan kestävän meikin, käännyn tämän primerin puoleen. Aine tasoittaa näkyvästi ihoa, sillä juonteet ja ihohuokoset tuntuvat katoavan. Incilistalla on mm. hyaluronihappoa sekä valoa heijastavia hiukkasia. Ja kaikkien primereiden tapaan, listalta löytyy myös silikoneja. Primer lisää hyvin meikin kestoa. Tuotteessa on hyvin mieto tuoksu. Hypoallergeeninen. Hinta 30ml / 18,50€.

"Käyttö: Levitä ihotyypillesi sopiva kosteusvoide puhtaalle iholle. Levitä Airbrush Away Primer -pohjustusvoidetta koko kasvoille, etenkin juonteiden ja ryppyjen päälle, jotta saat tasaisen ja sileän pohjan meikkivoidetta varten."

No7 jälleenmyyjät täällä.


Onko No7 kosmetiikka teille tuttua?
Suosikkinne?



4 kommenttia:

  1. Tykkään ihan sairaasti tuosta CC-voiteesta, primeriä en ole ehtinyt testaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. CC-voide on aivan mahtava. Sanoisin tätä kuivaihoisen unelma cc-voiteeksi :)

      Poista
  2. Jee, muitakin No7 CC-rakastajia! Tuosta ei ole ollut paljon juttua muissa blogeissa, joten mietinkin, että olenko mä muka ihan ainoa, joka tuosta tykkää ;) Se saa mun ihon vaan näyttämään tosi freesiltä ja noh, paremmalta ilman meikkimäistä tulosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, en minäkään ole nähnyt No7 CC-voiteesta yhtään kirjoitusta, joten oli paikallaan nostaa tuote esiin täällä. Sopuhintainen ja hyvin toimiva CC. Sopii heleyttä metsästävälle :)

      Poista