Sivut

lauantai 6. syyskuuta 2014

Tohtori H vastaan Baby Lips




Maybelline Baby Lips hypen ollessa kuumimmillaan, haluan nostaa esiin yhden vanhan kirjoitukseni, josta varsinkin luonnonkosmetiikan ystävä takuuvarmasti ilahtuu. Tohtori nimittäin oli vikkelämpi ja ehti ensin.  Dr. Hauschka Novum Play of light huulipunat lanseerattiin jo vuosi sitten. Ne toimivat aivan kuten Baby Lipsit - luultavasti myös paremmin, mutta ne ovat puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Punat tuovat huulille kevyen kiiltomaisen värin. Lisäksi ne hoitavat huulia tehokkaasti. Olen käyttänyt Novum-punia koko viime talven, eivätkä huuleni rohtuneet kertaakaan. Yhden luonnonkosmetiikan punan hinnalla saa todennäköisesti näyttävän kokoelman Baby Lipsejä, mutta itse käännyn mielummin laadukkaan Hauschkan hylsyn puoleen. Novum ainesosat on helppo löytää täältä. Maybelline ei kerro Baby Lips incilistaa nettisivuillaan. Hauschkan Novum on varmasti myös paljon tuntemattomampi kuin Baby Lips, jonka näyttävä mainos tunkee verkkokalvoilleni lähes joka lehden sivuilta. 




Kertokaahan tietämättömälle, mikä tekee Baby Lipsistä niin ihmeellisen? Taitava markkinointi? Hyvät ainesosat? Käyttömukavuus? Helppo saatavuus? Karkkipakkaus? Keksikää te lisää..

Dr. Hauschka Novum vai Maybelline Baby Lips?
Vai joku muu? Onhan näitä.
 


16 kommenttia:

  1. Onhan näillä tuotteilla ihan eri kohderyhmä ja hinta. Jos BL maksaa nelisen euroa ja Dr H 20€ niin on selvää, että niitä ei markkinoida samalle yleisölle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osuit asian ytimeen. Täysin eri kohderyhmä. BabyLips karkkipakkaukset ja halpa hinta ilahduttavat erityisesti nuoria. Hauschkan puoleen taas kääntyy vanhempi (ainesosista kiinnostunut) kuluttaja, joka on tottunut käyttämään luonnonkosmetiikkaa. Markkinoille tarvitaan molempia tuotteita :)

      Poista
  2. Kiitos tästä muistutuksesta, täytyykin hankkia joku kivansävyinen Novum! :)

    Kaivelin mielenkiinnosta esille Babylipsin incin (mun mielestä sitä ei tainnut olla edes pakkauksessa?!), ja se on juuri sitä mitä kuvitella saattaa; halpaa petrolatum-pohjaista tavaraa. Suojaa huulia, joo ehkä, mutta mistään hoitavuudesta en kyllä puhuisi. Enkä oikeastaan halua myöskään syödä ko. aineita, sitä kun huulituotteen kanssa väkisin tulee tehtyä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa! Arvasin, että juuri sinä tulet ja kerrot salaiset ainesosat. Eikös ne pitäisi olla nettisivuilla ja pakkauksessa avoimesti esillä? Halvan hinnan salaisuus taisi juuri paljastua.

      Poista
    2. Kyllähän sen pakkauksessa ainakin pitäisi olla, mutta kun pakettia käsissäni pyörittelin, niin sellainen mielikuva jäi, etten sitä löytänyt. Saattaa olla että ole väärässä, koska olisihan se outoa!

      Poista
  3. Kiva että myös tätä puolta tuotte esiin! Toi lehtitarjous blogisi kulmassa on kyllä erittäin hyvä! Lehdet saa käytännössä ilmaiseksi, jos DR H tuotteita käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin K&T-lehdet itse. Ja ajattelin vinkata loistavasta edusta myös muille :)

      Poista
  4. Helppo saatavuus, hinta, pakkaus ja TAITAVA MARKKINOINTI. :p Itselläni on pari näitä Hauschkan Novumeita ja tykkään niistä kovasti. Hauschka ei vaan brändinä taida olla oikein sellainen, mikä vetoaisi ostareilla pyöriviin teineihin, siellä ikäryhmässä on kuitenkin isot markkinat... Mun mielestä ei tarvikaan olla niin, voidaan me aikuiset naiset pitää Hauschkat itsellämme. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin.. Hauschka ja teinit eivät sovi yhteen. Tohtori on enemmän meidän juttu :)

      Poista
  5. Tykkään kovasti tuosta sinisestä Baby Lipsistä ja tuntuu hyvältä huulilla, joten olen tyytyväinen. Ei haittaa pätkääkään ikäsuuntauskaan vain ryppyvoiteissa katson ikäsuosituksia. :)

    Huulirasvasta en myöskään paljoa halua maksaa, käytän loppujen lopuksi huulirasvaa kuitenkin vain tarpeeseen eli rohtuneille huulille. Ja rasvat ehtii hapantua, ennen kuin ehdin käyttää.

    On myös yksi Hauschka ja siinä aika kehno pigmentti, mutta toisaalta niin on Baby Lipsin sävyttävissäkin eli samaa tasoa. Hauschka on mielestäni liian kallis huulirasvaksi, vaikka olisi sävyttäväkin. Muutoin Hauschkan hinnat ovat ihan ok ja rakastan heidän tuotteita. Käytössä on kasvovesi, puhdistusmaito ja ah kylpyöljyt.

    Lempihuulirasvani loppupeleissä on kuitenkin Clarinsin sininen tuubi ja Clarinsin eclat tuubit. :)

    Kaunista viikonloppua.

    Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tiia,

      Kiitos Clarins vinkistä.. täytyy tutkia mainitsemasi sininen tuubi. Olin tänään julmalla päällä, joten valitsin tarkoituksella tähän kaksi hyvin erihintaista huulivoidetta. Hauschkan hinta on korkeahko, mutta itse pidän sen laadusta. Onneksi kummassakaan ei ole ikärajaa :)

      Poista
  6. Hih joudun kyllä komppaamaan lento-emoja ja muistan, että Costume lehdessä oli joskus huulirasvaraati ja Clarins valikoitui parhaaksi. :) Kun tuli vastaan, niin mainokset takaraivossa puhutteli ja ostin sen. Vaikka aika ristiriitaisia juttuja minulla, Hauschka on kallis, Clarins ei. Kirjoittelen täällä siis läpiä päähäni. :) Eli kai viime kädessä lopputulos ratkaisee, kalliisti viitsin maksaa, jos on megahyvä. .)

    http://www.kauneusjaterveys.fi/artikkeli/paras-huulivoide-lentoemannat-testasivat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho.. Clarins: Hydra­Quench Moisture­ Replenishing Lip Balm oli saanut lentoemoilta -10. Voiteen täytyy olla loistava :)

      Poista
  7. Äh, mä yritin poistaa sen kommentin, jonka sä olit itse poistanut mun uusimman postauksen kommenteista. Nyt hävisi se toinenkin, minkä olit itse jättänyt sinne luettavaksi. :( Vahingossa siis poistin sen.

    VastaaPoista
  8. Varmaan kaikki youtuben meikkiporukasta hehkutti baby lipsiä pari vuotta sitten, kovasti täällä odoteltiin niitä (näitähän on jo kymmeniä erilaisia värejä ja "malleja" esim. electro, dr rescue, ja crystals) ja innoissani menin heti ostamaan pari mutta petyin aika pahasti - ei kosteuttanut yhtään vaan kuivatti niin että oli pari päivää kipeät huulet. Hauschkaa ei viitsi ostaa pari kokeeks yhtä helposti ku baby lipsiä, hinta on sen verran paha että menis viikko puuroa syödes.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli aika karkea vertailu.. Oli mukava kuulla porukan mielipiteitä. Se ainakin on selvää, ettei Babylips ole mun juttu :)

      Poista