Sivut

keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Alkukesän parhaat



Hei, mitä teidän kesän alkuun kuuluu? Meillä kuljetaan kodin ja mökin väliä, yritän jakaa aikaani molempiin paikkoihin. Onneksi lämmin ja valoisa kesä pitää mielen pirteänä, niin jaksaa taas puuhata kaikenlaista. Eikä päiväuniakaan saa unohtaa. Olen muuten nukkunut elämäni parhaat päiväunet lapsuudenkotini pihakeinussa, jossa kesäistä ilmaa oli aina sekoittamassa kevyt tuulenvire. Voisikohan riippumatossa päästä samaan tunnelmaan? Oletteko kokeilleet?

Alkukesä on tuonut kivoja uutuuksia, joista pari omaa suosikkiani on tänään esillä. Instagramin puolella osa näistä on saattanut jo vilahtaakin :)




Lavera Re-Energizing Sleeping Cream -tehoyövoide lupaa vaikuttaa yön aikana viidellä tavalla. Voide kosteuttaa, elvyttää ja silottaa ihoa, sekä lisäksi ehkäisee väsymyksen merkkejä ja tukee ihon uusiutumista.

Laveralla on taito tehdä loistavia, mutta kohtuuhintaisia luonnonkosmetiikan voiteita. Onneksi sama linja tuntuu jatkuvan uuden yövoiteen muodossa. Voide on koostumukseltaan mukavan täyteläinen ja kermainen, se jättää iholle samettisen pehmeyden. Tuoksu on hyvin Laveralle tyypillinen, kevyt ja helppo, se ei jää leijailemaan liian voimakkaana. Voide kosteuttaa oman kokemukseni mukaan ihoa hyvin ja pitkäkestoisesti, sileä tunne pysyy iholla aamuun saakka. 

Laveran voiteita myy netissä mm. Hyvinvoinnin tavaratalo.




Isadoran upea Jeanious farkkukokoelma sopii täydellisesti kesään. Muistelen Isadoralla olleen aikaisemminkin upeita sinisiä lakkoja, mutta näissä on jotain enemmän, kunnon syvän sinisiä sävyjä ja erilaisia vivahteita. Arvostan myös lakkojen nopeaa kuivumista ja kestoa, joka paranee Isadoran päällyslakan kanssa.




Ranskalaista SO'BiO Etic luonnonkosmetiikkaa saa nyt myös Suomesta. Sarjalla on sävytetty luomu BB-voide, joka antaa kevyttä sk10 suojaa aurinkoa vastaan. Voide on puolipeittävä ja mattapintainen, sitä voi myös kerrostaa enemmän peittoa vaativiin kohtiin. Lisäksi voide kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sarja vannoo aasin maidon nimeen, sen sanotaan nuorentavan ihoa, lisäksi mukana on mm. mineraalipigmenttejä ja focus-helmiäistä.

Yllättävin BB-ominaisuus oli peittävyys, voiteella saa hyvännäköisen ihon hetkessä. Voide myös kestää ainakin omalla ihollani hyvin. Usein juuri luonnonkosmetiikan meikkivoiteet katoavat iholta nopeasti, mutta tämän kanssa ei ollut sitä ongelmaa. Alle kannattaa laittaa vain hyvin kevyt kosteusvoide ja lopuksi kiinnittää voide iholle irtopuuterillaVärisävyjä on saatavilla kaksi, light beige 01 ja medium beige 02, joista minulla (=kalkkilaiva) on käytössä vaaleampi vaihoehto. Ihana kesätuote.

Sarjaa myy Rosalis.




Minulla oli viime kesänä kaytössä Acorelle Aurinkoöljy SK30, joka perustuu kasvipohjaiseen karanja-öljyyn. Öljyssä oli kaikki kohdallaan - imeytyi ja suojasi hyvin, ei aiheuttanut tahmeaa tunnetta, ihana vaniljan tuoksu. Odotukseni olivatkin korkealla, kun sain kokeiluun Acorelle uutuuksia. Valitsin yhden tuotteen kasvoille ja toisen vartalolle. Entä löytyykö näistä täydellisyyttä hipovan aurinkoöljyn voittajaa? Siihen vaaditaan aika paljon.

 Lämpimät kesäpäivät ovat taas täällä, joten olen ehtinyt testata uudet Acorellet huolella. Kasvoille tarkoitetun Aurinkobalmin tahmea ja paksu koostumus aiheutti aluksi ihmetystä. Tuntui, kuin olisin sivellyt iholleni hunajaa suoraan purkista. Voide toimi erittäin hyvin vain kaulan ja dekolteen alueella, joka on kehossani se kaikkein herkimmin palava ihoalue. Kasvoilla voide tuntui suoraan sanottuna liian rasvaiselta, en saanut sitä toimimaan meikin kanssa. Aurinkosuojaspray SK 30 sen sijaan toimi hyvin vartalolla, se oli myös helppokäyttöinen. 

Oma Acorelle -suosikkini taitaa olla edelleen ensimmäinen vaihto eli aurinkoöljy, onneksi sitä saa edelleen, vaikka pullo on muuttunut tuubiksi.

Acorellea myy ainakin Hyvinvoinnin tavaratalo






Mukana on tuotenäytteitä ja mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Jännää, että aurinkoöljy on tuubissa, piti ihan käydä kurkkaamassa Googlen kautta millaisessa. Tuubi on kyllä näppärämpi rannalla, joten siltä osin fiksusti ajateltu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen käyttänyt vain pulloa, joten en osaa sanoa tuubista mitään. Luulen, että kyseessä on pumpputuubi. Joka tapauksessa tosi kiva tuote, ja viime kesän suosikkini :)

      Poista