Sivut

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Jane Iredale hehkutus jatkuu



Kirjoitin joku aika sitten Jane Iredale kevätmeikistä, jonka palaset loksahtavat kohdilleen täydellisesti, jos etsii hyviä peruspilareita arkimeikkiin. Pidän maanläheisestä sävyistä, joten ihastuin kevätpalettiin välittömästi.




Jane Iredale Pure Pressed Blush flawless on ehkä vaalein koskaan käyttämäni poskipuna, mutta värin vaaleus rasiassa hämää, sillä punaa voi kerrostaa poskipäille oman maun mukaan. Jos tykkää hillitymmästä lopputuloksesta, niin yksi kevyt kerros riittää. Sävy on kauniin pehmeä ja luonnollinen, siinä on kaunis lämmin vivahde, joka sopii kesään. Puna ei sisällä kemiallisia ainesosia, joten se sopii myös herkälle iholle.




Jane Iredale LipDrink huulivoide on kuin mehukasta nektaria. Se tuoksuu kivan hedelmäiseltä ja antaa huulille ihanaa pehmeyttä ja samettisuutta. Ja mikä parasta, puikko sisältää suojakertoimen 15. En ole koskaan kokenut mitään vastaavaa, huulien kunto kohenee jo yhdellä käyttökerralla, tunne on aivan ihana. Hoitavuus perustuu vihreäteeuutteeseen, E- ja C-vitamiiniin. Todellinen yllättäjä!

Sävyni on flirt, joka keimailee huulilla kevyesti, parantaen vain hieman huulten omaa sävyä. Huulipuikon hinta on parinkympin luokkaa, hinta-laatusuhde vaikuttaa hyvältä.

Lisätietoa ja jälleenmyyjät löydät täältä.


Ihanaa alkukesän päivää kaikille <3







Lehdistönäytteitä

4 kommenttia:

  1. LipDrinkit on ihan yksiä suosikkeja JI:n tuotteista. Niillä saa mukavasti hieman sävyt huulilla ja tuntuvat kosteuttavilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana tunne huulilla, kosteutus, pirteä tuoksu ja jopa aurinkosuoja. En jäänyt kaipaamaan mitään lisää. Olen tukevasti koukussa :)

      Poista
  2. Ihana tuo huulivoide! Uskon, että tykkäisin siitä kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aivan varma, että ihastuisit siihen. Se on loistava!

      Poista