Sivut

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

LivBox Maaliskuu 2013



Maaliskuun LivBox näyttää hyvältä. Pidän luonnonkosmetiikasta, joten tämä lähetys oli erittäin tervetullut. Lähetys sisältää yhden normaalikokoisen tuotteen, muut ovat luultavasti testikokoa. Hitaan postipoikamme ansiosta, pääsen esittelemään oman boksini vasta nyt. Tämä lähetys on kolmen kuukauden tilausjaksoni viimeinen. 

Tämä on pikakatsaus. Paremmat tuotekuvaukset löydät LivBoxin nettisivuilta, jonne pääset tästä.

 


Ziaja Vuohenmaito päivävoide on minulle tuttu tuote. Purkki lähtee eteenpäin, koska tämä on ystäväni suosikki ja minulla on voiteita jonoksi asti. Pikkuruinen purkki pitää sisällään 10ml voidetta. Ziajan tuotteet ovat yleensä tykättyjä, joten tämä oli hyvä valinta.


Primavera Inkivääri & Lime Suihkugeeli on tervetullut kanssani suihkuun. Tuote on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kuiva ihoni pitää tästä varmasti. Primavera on minulle uusi sarja.



Lavera Liquid Eyeliner oli hankintalistallani, joten oli mukavaa saada se näin. Dipattava eyeliner sopii minulle oikein hyvin. Sivellintyöskentely on mukavaa, mutta se ei ole kiireisiä arkiaamuja varten. Eyeliner oli boksin ainoa täysikokoinen tuote.
Tuote on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.



Burt's Bees -käsivoide oli mukava saada. Olen käsivoiteiden suurkuluttaja, mutta tämä puuttui. Tämän kerrotaan olevan 100% luonnontuote. Voide tuoksuu hunajaisen hyvältä. Sormiini tarttuu purkista vain aavistus voidetta, mutta se on riittävästi. Minikokoinen 8,5g on juuri sopiva tutustumiskoko.



Ma Provence Palashampoo näyttää kiinnostavalta. Pala on tarkoitettu normaaleille hiuksille. Luulen, että tämä ei ole sopiva kuivalle hiuslaadulleni. Joten testasin palan toimivuutta lapseni hiuksiin. Hiukset puhdistuivat hyvin ja lapsen onnellinen hymy kertoi siitä, että myös käyttäjä oli tyytyväinen. Shampoo ei kirvellyt silmiä. Hoitoainetta ei tarvittu. Tästä tykättiin meillä kovasti. Voisin ostaa seuraavaksi täysikokoisen palan :)

Sijoitukseni (13,90e) kannatti myös tässä kuussa. Lähetyksen arvo äkkiä päässälaskien on n. 30e. Mukana oli neljä tuotetta, joita minulla ei vielä ollut. Jokainen lähetys on tuonut mukanaan jotain uutta kivaa, jota en olisi luultavasti itse ostanut. Yksikään lähetys ei ole ollut tylsä. Parhaat ovat olleet tammikuu ja maaliskuu.  

LivBox Tammikuu 2013


LivBox Helmikuu

Pidän yllätyksistä, 
joten jatkan tilaustani vielä seuraavat kolme kuukautta :)

LivBoxin sivuille pääset tästä.

Oliko maaliskuun LivBox teidän mielestänne hyvä?

9 kommenttia:

  1. Mun boxi on vielä postissa, oli kannossa perjantaina, launtaina olisin saanut postista mutta en ollut kotosalla.
    Pitäis sen verran törmätä postityttöön, että vois kertoa etten enää ole päiväsaikaan kotona :)

    Odottavalla kannalla ollaan - mutta vaikuttais hyvältä!
    En edes muista mikä oli yksi niistä vaihtoehtotuotteista, mutta eipä sillä niin väliä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Pepi,

      Saan tämän aina jälkijunassa, koska se ei mahdu postilaatikkoomme, vaan se pitää hakea postista seuraavana päivänä.
      Tämä lähetys oli hyvä. Kaikki tuotteet tulevat käyttöön :)

      Poista
    2. Piti vielä lisätä, että onneksi lähipostimme on nykyään Valintatalossa, joten sain haettua lähetykseni eilen :)

      Poista
  2. Minäkin saan boxini aina vähän "myöhässä" koska ei mahdu postilaatikkoon. Meidän posti on Salessa, niin pääsee onneksi hakemaan vaikka sunnutainakin jos ei aikaisemmin ole ehtinyt. :-)

    Maaliskuun boxi on minulle vasta toinen. Ensimmäiseni eli helmikuun boxi oli vähän pettymys ja minulle osui se versio jossa oli kolme hajuvesisamplea, joilla en tee yhtään mitään. Sen sijaan se kymppimillinen tuoksu olisi ollut enemmän kuin tervetullut.

    Maaliskuun lootassa minulla oli Korresin ruususuihkugeeli ja olin siitä todella ilahtunut, koska salaa toivoin saavani juurikin sen. Muistakin tuotteista ilahduin ja olenkin jo kokeillut Burt's Been käsirasvaa (joka minun nenääni tuoksuu voimakkaan yrttiseltä) ja Ziajan voidetta (johon muuten olin tyytyväinen mutta siinä on aika voimakas tuoksu, josta en oikein pidä).

    Laveran rajausputeli on sekin kiva, mietin vaan mahtaako se pysyä minun silmissäni tarpeeksi hyvin. Jos ei, niin annan sen teinittärelle. Tosin jos haluaisin ensin käyttää avatut tuotteet loppuun, niin en pääsisi Laveraan käsiksi varmaan vuosikausiin...

    Palashampoo on hauska uusi tuttavuus, mielenkiintoista päästä sitä kokeilemaan, tuskin olisin itse ostanut kuitenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Mohn,

      Olisin halunnut mielummin Korresin, mutta toisaalta Primavera on minulle täysin uusi sarja, joten menee se näinkin. Yllättävin tuote oli palashampoo, jota oli mukava käyttää ja se toimi hyvin. Burt's Bees tuoksuu voimakkaalta, mutta tuoksu katoaa nopeasti. Olen kokeillut Laveran rajausta tämän päivän. Se ei olekaan niin kestävä kuin luulin..

      Poista
  3. Siis ihkua!! Mulle tulee ens kuussa boxi :)). Antaas kattoo.. mutta jos tekin tykkäätte tykkään minäkin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätykset on kivoja. Olen varma, että tykkäät :)

      Poista
  4. Eka boksi ja kaikki tuotteet olivat uusia tuttavuuksia. Burts'n käsivoide oli tehokkaan yrttistä, nopeutti pienten haavojen parantumista sormenpäissä. Zaija tuoksui voimakkaalle, mutta levittyi mukavasti Shisheidon meikkivoiteen alle. Korresin mangosuihkusaippua tuoksui ja tuntui ihanalle. Palashampoo toimi, uskomatonta. Hiustenpesun jälkeen sivelin lisäksi kuivaöljyä hiustenlatvoihin. Laveran rajausta en ole vielä kokeillut. Tykkäsin kovasti boksista. Kiva kokeilla uusia tuotteita. Seuraavia bokseja odotelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Luna,

      Olipa mukava kuulla, että tykkäsit boksista. Tämän kuun lähetys oli yllättävän hyvä. Kaikki tulee käytettyä. Käsivoide ja palashampoo olivat erityisen kivoja :)

      Poista