lauantai 8. kesäkuuta 2013

Aurinkosuoja kasvoilleValokuvaaminen ei ole aina helppoa. Se on usein haastavaa, mahdotonta tai jännittävää. Helppoa, hienoa ja kevyttä se on itseasiassa aika harvoin. Vika voi olla kamerassa, olosuhteissa, kohteessa tai itse kuvaajassa. Eilinen päätökseni kuvata tuotteita ulkona toi päivääni jännitystä. Kuvaaminen piti tapahtua nopeasti, tehokkaasti ja kastumatta. Pullossa voi siis nähdä hermostuneen kuvaajan sormenjäljet. Sain kuvat otettua ja  pakenin lopulta takaisin sisälle salamaniskuja väistellen ;)

Kesällä kasvoni eivät kaipaa paksua pakkelia, vaan kunnon aurinkosuoja riittää. Vaalea ihoni todella kaipaa SPF 30 suojaa. Tiedän, että aika moni painii saman haasteen kanssa, joten on paikallaan esitellä teille yksi erittäin hyvä tuote.

PHYRIS UV ADD ON SPF 30 seerumi sopii kesään. Se sisältää UVA- ja UVB-suojan. Kyseessä on käyttömukava ohut seerumi, joka tukee ihon luonnollista uusiutumista ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta sekä erityisesti auringon UV-säteiltä. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.Seerumi on pakattu lasiseen 50ml pipettipulloon, jota on mukava käyttää. Pakkaus vahvistaa mielikuvaani seerumista. Seerumi on koostumukseltaan kevyt ja ohut. Pipetillinen riittää suojaamaan kasvot ja kaulan. Dekolteen ja niskan suojaamiseen kuluu minulta vielä toinen (ehkä kolmaskin) pipetillinen. Seerumia voi käyttää yksinään tai sen voi laittaa hoitovoiteen alle/päälle. Seerumi ei tee ihoa rasvaiseksi. Se imeytyy nopeasti, eikä jätä ihoa kiiltäväksi. Aavistuksen tahmea alkuvaikutelma katoaa nopeasti. Tuoksu on mukavan mieto. Tuote sisältää mm. E-vitamiinia ja ihoa rauhoittavaa pantenolia.

PHYRIS hintataso on yleensä varsin kohtuullinen. PHYRIS UV ADD ON hinta on 42. Sarja on ammattikosmetiikkaa eli et maksa turhasta.

PHYRIS jälleenmyyjät löydät täältä. 
* Tuote on saatu blogin kautta

2 kommenttia:

 1. Tähän tuotteeseen olen iskenyt silmäni jo aikaisemmin! Mutta onkohan tuotteessa kemiallinen vai fysikaalinen aurinkosuoja? Olen viime aikoina alkanut kallistumaan enemmän fysikaalisiin suojatuotteisiin, kun niiden koostumus on mennyt harppauksin eteenpäin ihan parissa vuodessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kemiallinen aurinkosuoja. Pullo on juuri sopivan kokoinen kesäksi. Tulee käytettyä loppuun. Olen ollut tähän tosi tyytyväinen.

   Kerro, jos löydät hyvän fysikaalisen aurinkosuojan kasvoille. Niissä on usein aika jauhoinen koostumus, mutta tuotteet kehittyvät vauhdilla.

   Poista