Sivut

torstai 27. kesäkuuta 2013

Herkkä iho?Punoitusta?
Kihelmöintiä?
Kuumotusta?
Kireyttä?
Auts?


Ihon herkkyys on hyvin yleistä, se vaivaa jokaista joskus. Herkkyys voi johtua monesta tekijästä. Herkistynyt iho on heikko ja tarvitsee suojaa, sen immuunipuolustus on riittämätön. Iho punoittaa helposti ja reagoi voimakkaasti. Onneksi kesällä oireet yleensä helpottuvat. Lämmin ja kostea ilma sekä auringon UV-säteily tekevät hyvää (sopivasti annosteltuina).

Oma ihoni ei ole kovin herkkä juuri nyt, mutta joitakin herkän ihon tunnusmerkkejä kuitenkin löytyy. Poskipäilläni ja nenänpielissäni on vähän couperosaa. Kasvoni myös punoittavat helposti kuumassa (sauna, helle) ja kylmässä (viima). Yes, täällä kirjoittelee Petteri Punakuono :). Nämä olivat siis tunnelmat testin alussa.
Ella Baché Sensibeautics on tuonut herkän ihon hoitoon kolme varsin käyttökelposta tuotetta, joista kaksi minulla on ollut mahdollisuus testata. Lisäksi hoitoloissa on voi nauttia uudesta Ella Baché SENSIBEAUTICS -hoidosta, joka sisältää kaksi erikoisuutta eli kabukisiveltimillä tehtävän hieronnan ja mustikka-vaahtonaamion (viilentää ja rauhoittaa). Kuulostaa ihanalta :)

Sensibeautics-tuotteiden salaisuus piilee PROBIOSKIN-yhdisteessä. Se sisältää kasviuutteita ja maitohappobakteereita, jotka rauhoittavat herkkää ihoa ja vahvistavat sen luonnollista suojaa ärsytyksiä vastaan. Inci-listan kärjessä on glyseriini, joten tuoteet myös kosteuttavat ihoa.


Olen testannut hoitovoiteen (Crème Intégrale) ja seerumin (Sérum Magistral Red Focus 22,2%).  Testini kesti aika tarkkaan kuukauden päivät. Kasvojeni punoitus nenänpielistä on nyt *hups* kadonnut (heippa Petteri Punakuono) ja poskipäiden couparosa on enää vaikeaa löytää. En siis löydä kasvoistani enää punoitusta, jonka piilottaisin meikin alle.

Crème Intégrale -herkän ihon hoitovoide sopi mielestäni erittäin hyvin kesään, jolloin tykkään käyttää kevyempiä tuotteita kuin talvella. Levitin voiteen kätevästä pumppupullosta puhtaalle iholle aamuin illoin. Voide tuntui iholla hyvältä ja voin allekirjoittaa voiteen välittömän rauhoittavan vaikutuksen. Voide antaa iholle suojaa ja vahvistaa normaaliflooraa, joten iho kuntoutuu pikkuhiljaa käytön aikana. 
Sérum Magistral Red Focus 22,2% on punoitusta vähentävä seerumi, jonka tehtävänä on vahvistaa hiussuonia ja vähentää erottuvien hiussuonten määrää. Seerumi hoitaa siis erityisesti couperosa -ihoa. Seerumi suoriutui tehtävästään erittäin hyvin myös minun kasvoillani. Käytin seerumia paikallisesti kasvojen punoittavilla alueilla (hoitovoiteen alla), joten saan kiittää punoituksen vähenemisestä juuri tätä loistavaa tuotetta. Seerumi on pakattu lasiseen pipettipulloon. Yksi pipetillinen riitti hyvin poskipäilleni ja nenänpieliini, joten tuote on erittäin riittoisa. Seerumia voi käyttää tarpeen mukaan kuureina.

Crème magistrale d-sensis 19% on ärtyneen ihon hoitovoide, joka rauhoittaa ja vahvistaa ihoa tehokkaasti. Paras suoja saavutetaan kuukauden käytön jälkeen. Tämä voide ei ollut nyt testattavana.

Kenelle?
Ella Baché Sensibeautics sopii kaikille ihotyypeille herkistymisen merkkejä hoitamaan. Tuotteet vahvistavat ja rauhoittavat ihoa. Niiden tuoksu on hyvin mieto.
Sérum Magistral Red Focus 22,2% ja Crème magistrale d-sensis 19% ovat tehokkaat täsmätuotteet punakkuutta ja ärtyneisyyttä vastaan.

Hinta?
Kaikki sarjan tuotteet maksavat n. 60e/kpl. Voiteiden pakkauskoko on 50ml ja seerumin 30ml. Maksan korkealaatuisesta ja toimivasta ammattikosmetiikasta mielelläni tuon summan. 

Ella on ystäväni, johon voin aina luottaa :)

Mistä?
Kaikki Ella Baché jälleenmyyjät löydät täältä. 


 


* Tuotteet on saatu testiin blogin kautta.

.

7 kommenttia:

 1. Terve!

  Nämä Ella Bachen tuotteet on todella hyviä! Itse olen nyt kuitenkin ihastunut näihin neljään mieheen!

  VastaaPoista
 2. Vastaan kaikkiin, että kyllä! Olen käyttänyt joskus Ellan ruusuvoidetta ja pidin siitä kovasti, joten nämä varmaan ovat varteenotettavia kokeiluehdokkaita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Luulen, että tykkäsit. Ella B on loistava sarja :)

   Poista
 3. Oi, ollapa hieman isompituloinen niin voisin kokeillakin! Kuulostaa just eikä melkein mulle sopivalta tuotesarjalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutustuin ekan kerran tähän sarjaan jo vuosia sitten. Ella ei ole tuottanut koskaan pettymystä, kun taas esim. moni selektiivisen puolen ihonhoitotuote on. EB:n laatu on huikean hyvää :)

   Poista
 4. Olipa mielenkiintoinen ja nyt odotan apua nimenomaan punoituksen laskuun. Saisinpa tästä apua. <3 Ihana nopeasti imeytyvä voide.Nän hienoa postausta en saa syntymään mutta yritän omalla tyylillä. :)

  Kiitos Ninni kovasti linkistä ja ihanaa maanantaita. <3

  VastaaPoista