Sivut

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kesämies osa 2
Kotimatkallani töistä kotiin sain haistella kuumuutta, hikeä ja seisovaa ilmaa.  Hyväntuoksuisia kesämiehiä ei juuri näkynyt. Onnettomat olosuhteet saivat minut unelmoimaan raikkaan viileästä tuoksusta. Tänään on siis oikea päivä kirjoittaa "Kesämies osa 2".

EAU DE LACOSTE L.12.12 Noir oli sävyltään tumma iltatuoksu. Nyt onkin paikallaan esitellä vielä yksi miestentuoksu, joka sopii hyvin kesämiehelleni. BOSS ORANGE MAN Feel Good Summer tuoksu on kuin tehty kevyisiin kesäloman päiviin. Se on sävyltään raikas, rento, aavistuksen makea ja viileä. Kyseessä on kevyempi versio suositusta BOSS Orange Man -tuoksusta.

Ensituoksussa on vihreää omenaa, katajanmarjaa ja sitruunaa. Sydäntuoksun muodostavat vihreä päärynä, musta tee ja kurkku. Pohjatuoksuna ovat meripihka, patsuli ja sammal.

Hinta?
BOSS Orange Feel Good Summer Limited Edition Eau de Toilette, 40 ml, suositushinta: 47,00 €. Myynnissä rajoitetun ajan.

Tämä tuoksu olisi voinut pelastaa kotimatkani.
Onneksi kotona minua odotti kuvan esittämä pullo ja mies :)

4 kommenttia:

 1. Ainakin normi miesten orange on ihanaa, joten varmasti tämäkin! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanien kesäpäivien tuoksu. Kevyt kesäversio :)

   Poista
 2. TÄMÄ ON IHAN LIIAN IHANA! Suosittelen tätä ihan jokaiselle miehelle! Tämän kesän ykköstuoksu miehille, se on juuri tämä! Mun on pitänyt tehdä tästä hehkutuspostaus, mutta en ole vielä ehtinyt. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tuoksuu kesälomalta eli ihanalta. Tee ihmeessä vielä toinen hehkutuspostaus, tämä tuoksu todella ansaitsee tulla huomatuksi.

   Poista