sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

DOVE Splits Ends Rescue


Koko sarja hinta yht. 10,50-

Kalliiden hiusöljyjen luvatussa maassa on paikallaan esitellä myös yksi markettikosmetiikan tuotesarja, joka taitaakin olla jo kaikille tuttu. Tämän sarjan tuotteiden hankkimiseksi ei tarvitse tehdä tuntitolkulla töitä (= ne ovat halpoja), eikä matkustaa ostoksille hankalan matkan päähän (= niitä myydään joka paikassa). DOVE Hair Therapy tuotteet ovat edullista ja helppoa ostettavaa. Kysymys kuuluukin: Voiko edullinen ja helppo ostos olla myös toimiva? 

DOVE Split Ends Rescue -tuotesarja lupaa tarjota avun haaroittuville ja takkuuntuville hiuksille. Sarja on siis tarkoitettu minulle, sillä olen hyvin usein kiharainen takkupää.. Voi, näkisittepä minut aamulla :)

Sarjan teho perustuu mystiseen Active Sealing -seerumiin, jonka luvataan poistavan jopa 80% kaksihaaraisista latvoista kolmen käyttökerran jälkeen (verrattuna tavallisiin hiustuotteisiin).
 Tresemme Keratin Smooth ja minä ystävystyimme nopeasti, mutta en voi sanoa samaa Dove uutuudesta.  Hiukseni olivat pesun jäljiltä ohuet eli tässä tapauksessa hoitavuus myös latisti. Hiukseni puhdistuivat kyllä hyvin ja takuttomasti. Shampoo ja hoitoaine olivat perushyviä, ei muuta. Sarjan käytettävin osa oli latvahoitoaine, joka on pakattu kätevään pumppupulloon. Kampaajani on pitänyt huolen siitä, ettei kaksihaaraisia juuri nyt ollut. Latvahoitoaine toimiikin mielestäni parhaiten latvojen kulumista ehkäisevänä tuotteena. Latvahoito jätetään hiuksiin pesun jälkeen.

Dove Splits Ends Rescue tuotteet eivät sovi tuuheutta kaipaavalle, mutta jos hiuksia on vaikka muille jakaa, niin sarja on ihan hyvä. Hintaluokassaan jopa erittäin hyvä. Itse tykkään mielummin hoitaa kuivaa kiharaani Tresemmen Keratin Smooth tuotteilla, jotka tuuheuttavat ja antavat ryhtiä.


*Loppuhuipennus*
Tämä kokeilu sai aikaan pitkän keskustelun siitä, onko kaksihaaraisia hiuksia edes olemassa. Mieheni yritti väittää niiden olevan satua. Yritin uskotella hänelle, että hius todellakin kuluessaan myös halkeaa. Puhe ei tehonnut, joten yritin löytää todisteen päästäni. Ainahan yksi kaksihaarainen hius löytyy.. mutta ei. Keskustelumme päättyi ilman todistusaineistoa. Meillä on tapana lyödä vetoa keskenämme. Hävinnyt osapuoli joutuu leipomaan koko perheelle jotain suussa sulavaa. Löydän sen kaksihaaraisen aivan varmasti vielä joskus. Tunnen jo mutakakun maun suussani :)* Olen saanut tuotteet blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. Harhaa, mies niin häviää tuon vedonlyönnin! :D

  VastaaPoista
 2. No todellakin miehesi häviää tämän vedon!! Kakku on niin plakkarissa! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voittajan on helppo hymyillä. Tosin se kaksihaarainen on vielä löytämättä, täytyy pitkittää seuraavaa kampaamokäytiä ;)

   Poista