keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Testissä Dr. Hauschka Suihkuvoiteet


Sain toukokuussa kokeiltavakseni neljä Dr. Hauschkan 10ml:n Suihkuvoidetuubia, niiden kanssa on ollut mukavaa kipaista iltaisin pesulle. Nämä olivat siis vain pikkuruiset näytekoot, oikeat suihkuvoiteet myydään pulloissa.

Suihkuvoiteissa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden sisältämiin tuoksumaailmoihin. Tuoksut ovat parfymisti Jörg Zimmermannin käsialaa. Tuoksujen takaa löytyy siis (hauschkamaiseen tapaan) aidot eteeriset öljyt. Suihkuvoiteet täydentävätkin Dr.Hauschka vartalovoiteita ja vartaloöljyjä.

Suihkuvoiteet sisältävät kvitten-hedelmän siemenuutetta, joka suojaa, aktivoi ja kosteuttaa tehokkaasti sekä parantaa ihon kosteudensitomiskykyä. Voiteet sisältävät myös auringonkukka- ja avokadoöljyä. Koko inci löytyy täältä.

Minulle yllättävin piirre (mahtavien tuoksujen lisäksi) on ollut suihkuvoiteiden vaahtoaminen, sillä muut käyttämäni luonnonkosmetiikan suihkusaippuat (Born To Bio, Speick) eivät juuri vaahtoa. Kuluttajat pitävät vaahtopesuista, joten Hauschka on keksinyt uuden sokeritensidien yhdistelmän, joka muodostaa veden kanssa kermaisen vaahdon. 
Suosikkini oli Laventeli-santelipuu suihkuvoide (nro 3), joka sopii loistavasti iltaan, sillä sen tuoksu rentouttaa mielen ennen nukkumaanmenoa. 

Yllättävin oli Ruusu suihkuvoide (nro 2), joka tuoksui nenääni pehmeältä ja hurmaavalta. Ruusu sopii hyvin kuivalle ja aikuiselle iholle. Loistotuote lahjaksi vaikkapa äidille tai anopille ;)

Tutuin tuoksu löytyi Sitruuna-sitruunaruoho tuubista (nro 4). Olen käyttänyt saman tuoksuista Hauschkan vartalovoidetta. Tämä on ehdottomasti joukon raikkain tuoksu, se virkistää. Paras kaveri aamupesulle.

Manteli suihkuvoide (nro 1) oli kuin makea herkku. Siitä löytyi pehmeyttä ja herkkyyttä, joka sai minut nuuhkaisemaan tuubia toisenkin kerran.

Dr. Hauschkan Suihkuvoiteet puhdistivat ja pehmittivät ihoni hyvin. Olen kuluttanut pikkuruiset näytetuubit jo loppuun. On siis aika kipaista kauppaan hakemaan se täysikokoinen ihailemani Laventeli-santelipuu suihkuvoidepullo, jonka hinta on n. 18,50-.

Lisätietoa Dr. Hauschkan suihkuvoiteista löydät täältä.

 

2 kommenttia:

  1. Tuota ruusua minulla on "yllättäen" ollut. Ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruusu oli aivan ihana. Se tuoksuu aidolle ja ylelliselle. Oikeastaan nämä kaikki olivat hyviä, mutta tuo Laventeli-santelipuu oli hurmaavin :)

      Poista