lauantai 15. kesäkuuta 2013

Avunhuuto
Joudun pian hyvästelemään upean vaalean luomivärini, jonka löytäminen oli aikoinaan työn takana. Kyseessä on Elizabeth Arden Vanilla 01. Ensimmäisen Vanilla-nappini ostin pari vuotta sitten Tampereen Sokokselta ja toisen tilasin ulkomailta nettikaupasta. Toinenkin nappi vetelee jo viimeisiään, jäljellä on enää vain muutama kallisarvoinen murunen. Nyt pitäisi siis löytää jostain uusi Vanilla vai tiedättekö jonkun muun kauniin vaalean mattaluomivärin?

Maailma on täynnä vaaleita luomivärejä. Mutta etsin luomiväriä, joka on matta, runsaspigmenttinen ja pitkäkestoinen. Haluaisin kuulla teidän suosikkinne. Olen ollut liian kauan kiinni yhdessä luomivärissä, jotain toimivaa on saattanut jäädä huomaamatta ;)

* Ihanaa kesäpäivää * 

13 kommenttia:

 1. Minä lähtisin ehdottomasti ensimmäiseksi liikkeelle katsastamalla MAC:in Vivid Whiten, myös Urban Decayn Vanilla ja Zephyr kannattaa tarkistaa, Narsin Himalayas on myös varteenotettava vaihtoehto. Kaikissa mielestäni parhaat pigmentit luomivärimaailmassa ja pysyvät pitkään, jopa tälläisella "lurppaluomella". ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)

   Sain heti pitkän listan tutkittavaa. Vaikein osuus tässä on ollut löytää kunnon mattaluomiväri. Helmiäisvärejä on tarjolla joka paikassa. Sävy ei saa myöskään olla liian valkoinen.

   Poista
 2. Inglotilla on tosi hyvä vaalea luomiväri, mattapintainen ja runsaspigmenttinen. Sitä myydään irrallisena nappina eikä hintakaan ole paha, kympin tietämillä muistaakseni. Inglotin luomivärit ovat muutenkin ihan omaa luokkaansa, kannattaa kokeilla !

  VastaaPoista
 3. Ja tarkistin kyllä luomivärin pohjasta värin numeron, mutta se on melko kulunut. Saattaapi olla 255, tai sitten ei... :))

  VastaaPoista
 4. Onneksi on blogi ;) 355 on se väri, jota tarkoitan. Ja nyt poistun häiriköimästä... !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petriina,

   Kurkkasin sen täältä..
   http://www.temptalia.com/inglot-matte-eyeshadows-in-328-353-355-351-323-beiges-yellow

   Näyttää hyvältä. Nyt lähden etsimään ostopaikkoja :)

   Poista
 5. Make Up Storella on Vanilla niminen nappi joka kannattaa myös katsastaa. Oikein pehmeän pigmenttinen ja yksi luottosävyistäni kulmaluulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eiko,

   Tämä näytti hyvältä. Täytyy varmaan ostaa useampi vaihtoehto kokeeksi. Arkisin vaalea mattaväri menee ihan yksinään, siksi niitä kuluukin paljon ;)

   Poista
 6. Mulla on useita vaaleita mattaluomivärejä, mutta yksikään ei ole juuri se oikea ja täydellinen. Eli mielellään kuen kokemuksia jos uusia hankit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Juille,

   On yllättävän vaikeaa löytää kaunis vaalea mattaväri. Tuo käyttämäni Arden on ollut paras, siksi olenkin ostanut sen jo kaksi kertaa peräkkäin. Tänään olin jo ostamassa kolmatta, mutta sitten päätin kuunnella muiden vinkkejä :)

   Poista
 7. Mä olen paininut pitkään saman ongelman kanssa. Edellämainituista esimerkiksi Make Up Storen Vanilla on liian lähellä vaaleaa ihonsävyäni eikä täten näy juuri ollenkaan, sama esimerkiksi laajaa blogihehkutusta keränneen Wet n Wildin Brulee-sävyn kanssa. Monia, monia hukkaostoksia tuli tehtyä ennen kuin löysin sen oikean - pikkurahalla ebaystä, kun suomen kosmetiikkamarkkinat eivät kertakaikkiaan tuottaneet haluttua tulosta. Sävy on L'orealin Studio Secrets -sarjan singlenappi Sea Shell, jota en kyllä ole nähnyt myytävän täällä missään, mutta omani ostin tästä http://www.ebay.co.uk/itm/271174423915 . Näyttää kuvassa ihan valkoiselta, mutta ei ole - realistisemmin sävy kuvastuu esimerkiksi tässä http://pics1.ds-static.com/prodimg/187399/300.JPG . Paras vaalea matta koskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bubbs :)

   Tämä oli hyvä vinkki. Hinta on niin halpa, että taidankin kotiuttaa luomivärin samantien. Näyttää erittäin hyvältä! Luulen, että tämä on juuri se sävy mitä tarkoitin :)

   Poista
  2. Kiva olla avuksi :) Toivottavasti tämä on sulle yhtä mieluinen tuttavuus kuin itselleni!

   Poista