perjantai 2. elokuuta 2013

Acorelle Essentiel Epil osa 1


Runsas karvoitus voi olla myös kaunista :)


Testasin yhdessä ystäväni Tarun kanssa ranskalaista Acorelle Essentiel Epil* -tuotesarjaa, jonka luvataan hidastavan karvankasvua, stimuloivat ihosolujen uusiutumista ja saavat ihokarvat kasvamaan ohuempina takaisin. Sarja on ECOCERT- ja COSMEBIO-sertifioitua eläinkokeetonta luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet sopivat myös herkälle iholle. Kissaneitomme  pysyi kaukana testituotteista :D

Taustaa:
Olemme Tarun kanssa aivan erilaisia karvankasvun suhteen. Testi olisikin ollut mahdoton suorittaa ilman Tarua, sillä oma karvankasvuni on heikkoa.

Nina: Heikko karvankasvu. Karvat hentoja ja ohuita. Sheivaus parin viikon välein. 
Taru: Voimakas karvankasvu. Karvat tummia ja paksuja. Sheivaus 1-2 krt viikossa.Acorelle Essentiel Epil Deodorantti lupaus:

"Tuotteen sisältämät luonnolliset alunakristallit neutraloivat epämiellyttäviä hajuja ja estävät bakteerien leviämistä puuttumatta kehon luonnolliseen toimintaan. Luomutuotettu aloe kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, mustatryffeliuute hidastaa ja harventaa karvankasvua."

Testi & tulos:

Testin aluksi sheivasimme kainalomme (epilointi ärsyttää ihoa, joten päädyimme sheivaamaan). Laitoimme Acorelle roll-on deodoranttia vasempaan kainaloon viiden viikon ajan. Oikeaan laitoimme aivan tavallista deodoranttia. Tuloksia luvataan jo kahdessa viikossa, mutta halusimme pelata varman päälle.

Nina:
Tuote toimi minulla loistavasti, kainaloni oli selvästi otollista maaperää, sillä se oli kuukauden jälkeen lähes karvaton. Löysin vain pari heikkoa karvaa. Tuote piti normaalin hikoilun hyvin, runsasta hikoilua tuote ei kuitenkaan pysty pitämään.  Pidin myös luonnollisesta ja miedosta tuoksusta. Tuotetta oli varsin miellyttävä käyttää, joten käyttäisin mielelläni toisenkin pullollisen. Luonnollinen inci on ilo silmälle :)

Taru: 
Vasempaan kainaloon on ilmestynyt pieniä karvattomia alueita eli karvankasvua on harvemmassa kuin verrokkikainalossa. Vaikutus alkoi näkyä vasta kuukauden käytön jälkeen. Karvojen kasvu on yhtä nopeaa kuin verrokkikainalossakin. Deodorantti on pitänyt ihan kiitettävästi peruspäivänä, jolloin hikoamista ei ole paljon. Enemmän hikoillessa (helle/urheileminen) deodorantin teho ei riitä.  Deodorantissa on myöskin kirvelevän paha hyttysmyrkyn haju, joka onneksi kyllä häviää iholta nopeasti.

Yhteenveto:
Tuote toimi siis molemmilla, joten voimme allekirjoittaa sen karvojen kasvua vähentävän vaikutuksen kuukauden käytön jälkeen. Hienhaju pysyi poissa normaalissa hikoilussa.  Tuoksu jakoi mielipiteitä, Taru inhosi ja minä pidin. Tuote maksaa noin 17 euroa/50ml, joka on mielestäni aika passeli hinta, sillä kyseessä ei ole pelkkä deo.

Kenelle?
Tuotteesta hyötyvät eniten heikon tai normaalin karvankasvun omaavat käyttäjät, mutta tehoa näyttää löytyvän myös runsasta karvankasvua vastaan. Tuotetta kannattaa tuoksutella ennen ostopäätöstä. Runsaasti hikoilevan kannattaa ostaa joku muu paremmin hikoilua pitävä tuote. Acorellen jälleenmyyjät löydät täältä.

Lue myös Karkkipäivän Sannin Acorelle testipaneeli täältä. Siinä deo sai positiivista palautetta.


Testasimme myös Acorelle Essentiel Epil Vartalovoiteen sekä Kasvovoiteen, johon palaan myöhemmin. 


* Tuotteet on saatu testiin PR-toimiston kautta.

5 kommenttia:

 1. Ihan uskomatonta, että oikeasti toimi! :o Tälläisiin aina suhtautuu automaattisesti päätä pyörittämällä ja olkaa kohauttamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin hyvin skeptinen ennen testin alkua, mutta tuote toimi minulla hyvin. Heikko karvankasvuni heikkeni entisestään. Tarusta tuskin tulee vakikäyttäjää :)

   Poista
 2. Tällainen olisi mulle ainakin passeli, sillä sheivaus on alkanut ärsyttää kainaloiden ihoani. Voisikohan tuota käyttää rinnakkain esim. Vichyn voimakkaaseen hikoiluun tarkoitetun dödön kanssa? Niin, että laittaisi Vichya illalla ja päiväksi tuota toista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Irina,

   Voit kokeilla rinnakkain. Minä laittaisin tuon Vichyn päiväksi, koska se on tarkoitettu voimakkaaseen hikoiluun. Itse käytin Acorellen deoa kerran päivässä aamuisin. Sain hyviä tuloksia. Runsasta hikoilua Acorellen deo ei pidä. On tietysti makuasia kummin päin käytät :)

   Poista
  2. No tietenkin se pitää tehdä noin päin, hyvä kun sanoit. :D

   Poista