sunnuntai 18. elokuuta 2013

Vain yksi voi olla paras


Uskotteko, että värivoide (oli se sitten BB tai CC) voi oikeasti hoitaa myös ihoa? Esim. Lumenen BB-voiteen kohdalla minulle jäi epäselväksi sen ihoa hoitavat ominaisuudet. Lumene CC-voide on mielestäni parempi versio, sillä se ei lupaa tehdä iholle ihmeitä, vaan cc-lupaukset ovat järkeenkäypiä (peite- ja meikkivoide, SK20, pohjustus, heleytys, pitkäkestoisuus). Lumenen CC-voide onkin mielestäni alle 20 euron hintaluokassa erittäin hyvä tuote, jota voin suositella myös muille.Jos taas haluat panostaa värivoiteeseen hieman enemmän, kannattaa kääntyä Académien hoitavien meikkituotteiden puoleen. Académie pullo ei sisällä taikakirjaimia bb tai cc, mutta se lupaa hoitaa, suojata ja kaunistaa ihoa.

Olen tehnyt tuttavuutta Académie Font de Teint -värivoiteen kanssa nyt parin kuukauden ajan. Suhtauduin tuotteeseen aluksi pelkän meikkivoiteen tavoin, enkä juuri kiinnittänyt huomiota sen ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Kuivaihoisena laitan kuitenkin meikkivoiteen alle aina myös kosteusvoiteen, joka varaan lasken paljon. 

Viikkojen kuluessa aloin kuitenkin huomata muutoksia ihossani varsinkin iltaisin kun meikki oli jo poistettu. Voiteen alta paljastui tasainen ja hyvinvoiva iho. Seuraavat viikot sitten kuluivatkin tätä ihmettä katsellessa joka ilta peilin ääressä. Meikkivoide antoi selväsi iholleni pitkäaikaista kosteutta. Se myös tasoitti ihoni väriä ja kirkasti. On suorastaan uskomatonta, että ihoni näytti paremmalta meikkivoiteen jälkeen kuin ennen sitä. Värivoide tuntui kaunistavan ihoni omaa sävyä.


Fond de Teint toimii erittäin hyvin myös meikkivoiteena. Sävyjä on tarjolla viisi omasta norsunluun sävystäni tummaan mokkaan. Toisaalta parempi kesäsävy minulle olisi ehdottomasti ollut hunaja. Pumppupullo toimii käytössäni kuin unelma ja kaunista pintaa syntyy helposti jopa sormin (voi käyttää myös meikkisientä tai sivellintä). Voiteen kerrostaminen peittoa vaativiin kohtiin on myös helppoa. Meikki on kevyt, mattapintainen, luonnollinen, heleä ja kestävä.

Hinta? Mistä?
Fond de Teint maksaa n. 55€/30ml. Hinta on samaa luokkaa esim. Lancômen meikkivoiteiden kanssa, mutta Académie on mielestäni paljon parempi kuin yksikään kohtaamani Lancôme. Académien tuotteita myyvät kauneushoitolat löytyy tästä.

Inci?
Listan kärjessä on pitkäkestoista kosteutta antava glyseriini. Toisena kosteuttajana mainitaan hurmesilkkiheinäuute. Heleyttäjänä toimii Mica-puuteri, joka antaa iholle kauniin hohteen. Tuotteen sisältämät peptidit aktivoivat kollageenisynteesiä ja kiinteyttävät ihoa. Japaninriisiuute vastustaa ihon haurastumista.

Kenelle?
Fond de Teint ihastuttaa eniten yli 30v käyttäjää, sillä tuote uudistaa, kiinteyttää ja silottaa. Kuiva- ja pintakuivaiho saa pitkäkestoista kosteutta. Toisaalta rasvaiselle iholle meikkivoiteen voi laittaa sellaisenaan (alle ei tarvita kosteusvoidetta).

Lisätietoa Academie-tuotteista löydät Rohdos-Alan sivuilta


* Lumenen cc-voide on itse ostettu. Academie Fond de Teint on saatu blogin kautta. Mielipiteet ovat omiani.

5 kommenttia:

 1. Vaikuttaa aivan ihanalta, tätä olisi hienoa päästä kokeilemaan! :) Oma ihoni ei yleisesti ottaen tykkää meikkivoidekerroksesta, mutta itse satun tykkäämään eli iho nyt vaan joutuu kärsimään. Tämä olisi ehkä täydellinen kompromissi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Juille,

   Tämä ei tee paksua kerrosta, joten ihosi saattaisi jopa tykätä tästä :). Lopputulos on ohut ja luonnollinen, virheet peittyvät silti hyvin.

   Poista
 2. Kuullostaa tosi jännältä! Varsinkin, kun itseäni riivaa se pintakuiva iho! Zuiin meikkivoiteet on myös hoitavia, kakkosena listassa manteliöljy ja samaa glyseriiniä, mitä tässäkin. Itseasiassa koko Zuiin meikkivoide on kukkaisöljyjä täysi. Luulen, että ihoni tulee vielä talvella kiittämään. Aivan ihana, että tälläisiä tuotteita on tullut markkinoille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jonna,

   Ihosi kuulostaa hyvin samanlaiselta kuin omani, joten luulen että tykkäisit tästä. Kosteuttava vaikutus säilyi ihollani hienosti koko päivän. Ehkä edessämme on tällä kertaa hyvä talvi, eikä iho rutisi kuivuuttaan.

   Kiitos Zuii vinkistä :).

   Poista
  2. Meikkivoide on muuten sellainen tuote, mistä olen hyvästä valmis maksamaan, vaikka muuten olenkin penninvenyttäjä. ;)

   Poista