sunnuntai 4. elokuuta 2013

Acorelle Essentiel Epil osa 3

Acorelle Essentiel Epil - sarjasta viimeisenä on esittelyssä kasvovoide, jonka on tarkoitus vähentää karvankasvua. Tuotteen testasi ystäväni Taru. Taru käytti tuotetta n. 5 viikkoa.

Acorelle Essentiel Epil Kasvovoide lupaus: 
"Ihokarvankasvun hidastajat toimivat nimensä mukaisesti sekä vähentävät karvojen kasvutiheyttä, karvojen paksuutta ja pituutta samalla parantaen ihon kuntoa tehden siitä pehmeämmän, sileämmän ja paremmin kosteutetun. Todistetut vaikutukset, näkyviä tuloksia 2 viikon käytön jälkeen."
 
Taru kertoi kasvovoiteesta näin:
 "Tuotteessa on kiilamainen kova, nystyröitä sisältävä pää, jonka keskeltä voidetta tulee leviteltäväksi kasvoille. Ohjeissa pyydetään levittämään voide pyörittelevin liikkein. Käyttö on ollut siistiä ja helppoa huulten ja leuan alueella. Nystyrät ovat kivasti hieroneet ihoa samalla. Sen sijaan nystyrät tuntuvat kovilta ja ikäviltä kulmien alla kulmaluun päällä. Pyörittely on tuntunut niin ilkeältä (voiteen muovipää on liian kova), että olen siitä luopunut ja levittänyt voiteen sormella pyöritellen. En ole huomannut mitään muutosta oikeaan puoleen verrattuna yhdelläkään kasvojen alueella."


Ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja Acorelle kiinnostaa minua jatkossakin, vaikkei kolmen karvankasvua vähentävän Essentiel Epil -tuotteen testi ollutkaan menestys. Vartalovoide ja kasvovoide eivät vähentäneet karvankasvua luvatulla tavalla viiden testiviikon jälkeen. Deo sen sijaan toimi niin hyvin, että voisin käyttää sitä jatkossakin. 

Jatkossa suuntaan siis huomioni Acorelle sokeroitivahaan ja kylmävahaliuskoihin.  Sarjalta löytyy myös kasvoille tarkoitettu sokerointivaha (täytyy kertoa Tarulle).


* Acorelle Essentiel Epil testituotteet on saatu blogin kautta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti