torstai 15. elokuuta 2013

Heleyttä, kiitos!Olen ollut viime päivät hyvin kiireinen. Lasten koulujen ja harrastusten alkaminen on tuonut väriä elokuun päiviin. Koulusta tulee vinot pinot päällystettäviä kirjoja ja tärkeitä viestejä, jotka vaativat huomioni oman työni lisäksi. Kiireen keskellä Frantsilan Midsummer Rose Elvyttävä Yrttisavinaamio kuulostaa suorastaan taivaanlahjalta. Onko naamiosta arjen pelastajaksi? Vai onko fiksumpaa palkata kotiapulainen?

Naamio lupaa poistaa ihosta epäpuhtauksia, vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa ja elvyttää tehokkaasti solujen aineenvaihduntaa. Lupaus kirkkaasta ja heleästä ihosta kuulostaa sulosäveliltä korvissani. Luonnonkosmetiikan inci on lähes aina mukavaa silmäiltävää. Eteeni avautuu nytkin luonnollinen yrtti-ilotulitus, jota katselen ihastuksen vallassa. Äitimaa on taas antanut parastaan. Listalta löytyy kylmäpuristetut luomukasviöljyt (mm. avokado, oliivi, helokki, tyrni ja ruusunmarja). Lisäksi löytyy valtava määrä kotimaisia luomuyrttiuutoksia (mm. ratamo, pihatatar, puna-apila, kehäkukka, kuisma, niittyhumala). Mineraalipitoinen valkosavi poistaa ihon epäpuhtauksia ja supistaa ihohuokosia. Katso koko inci täältä.

Oma kokemukseni:

Olen käyttänyt naamiota kerran viikossa noin kuukauden ajan. Ihoni on pintakuiva sekaiho, joka on toisinaan myös herkkä. Kosteuttavat voidenaamiot ovat suosikkejani.

Naamio tuoksuu nenääni raikkaalta. Tuoksun takaa löytyy piparminttu, ruusu ja ylang ylang. Tuoksu on sopivan mieto. Koostumus on mukavan täyteläinen ja voide levittyy kasvoille helposti ja valumatta. Pyhä tavoitteeni on levätä pitkällään silmät suljettuna koko toimituksen ajan, mutta oikeasti säntäilen sinne tänne naamio kasvoillani. Ehdin helposti 15 min aikana säikyttämään postimiehen, lapseni kaverin ja kissan.

Voin allekirjoittaa ihoni pehmenemisen ja kirkastumisen. Myös ihoni väri näyttää parantuneen (poskien punan taustalla voi toki joskus olla myös ovella käynyt postimies :D). Jälkitunnelma on mukava ja kireys tuntuu kadonneen (myös pääni sisäpuolelta). Sain iholle kaipaamaani elinvoimaa, heleyttä ja kosteutta. Yrttisavinaamio pelastaa kiireen keskellä, mutta parhaiten tämä sopii nautinnolliseen perjantai-iltaan palkinnoksi viikon uurastuksesta. Ostan varmasti tätä myös jatkossa. Tämä sopisi mainiosti myös lahjaksi hyvälle ystävälle.

Kenelle? Käyttö?
Yrttisavinaamio sopii kaikille ihotyypeille. Naamio kannattaa levittää kasvojen lisäksi myös kaulalle. Käytä noin kerran viikossa. Vaikutusaika on 15-20min. Naamion voi myös laittaa herkän ihon suojaksi saunaan. Poistetaan haalealla vedellä. 

Hinta? Mistä?
Naamio maksaa n. 17e/40ml, joka on mielestäni varsin passeli hinta. Frantsilaa myy mm. Ruohonjuuri ja nettikauppa *KLIK*.


Keksittekö muita loistavia tapoja rentoutumiseen kiireen keskellä?


* Tuote saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. Postimiehellä riittää ainakin kotona kerrottavaa... Kissan hämmentynyt ilme olisi ollut kiva nähdä. :D Ne kun saattaa säikähtää välillä ihan hölmöjä juttuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Kissa ei tykkää kosmetiikasta, tuoksut ärsyttävät sen herkkää nenää. Postimies taas piti tilanteesta kovasti :).

   Poista
 2. Naamioita pitäisi opetella käyttämään - minulla on Lumenen savinaamio ja savinaamiolla on kyllä helppo pelästyttää väkeä.... :D :D :D Kyllä meilläkin mies nielaisi vääränkurkkuun vetensä kun minut näki naamiot naamassa kerran.... Itselläni vain on liian harvoin ollut noita naamiopäiviä - ihonhoitokin pitää jotenkin sisäisesti opetella aikatauluttamaan niin, että se tulee tehtyä ja muodostuisi rutiiniksi.... kait?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Kannattaa opetella käyttämään naamioita. On palkitsevaa nähdä vaikutukset heti naamion poistamisen jälkeen. Iho pysyy kunnossa kun muistaa käyttää kuorintaa ja naamiota kerran viikossa (lisäksi puhdistukset ja kosteusvoide päivittäin).

   Meillä oma perhe on tottunut säännöllisesti näyttäytyvään kummitus-äitiin. Poikkeuksena oli eräs silmähaude, jonka seurauksena lapseni kysyi "Äiti, oletko sä sairas" :D

   Poista