Sivut

lauantai 3. elokuuta 2013

Acorelle Essentiel Epil osa 2

Karvaton juttu kaipaa söpöjä kissankarvoja :)


Acorelle testi jatkuu. Eilen arvioitavana oli deo ja tänään on vuorossa vartalovoide. Testasin karvankasvua vähentävän voiteen yhdessä ystäväni Tarun kanssa. Lisää testistämme voit lukea eilisestä postauksestani täältä.

Acorelle Essentiel Epil Vartalovoide lupaus:

"Acorelle on ECOCERT- ja COSMEBIO-sertifioitu sarja, jonka tuotteiden ainutlaatuiset koostumukset auttavat vähentämään epätoivottujen ihokarvojen takaisinkasvua. Ihokarvankasvun hidastajat toimivat nimensä mukaisesti sekä vähentävät karvojen kasvutiheyttä, karvojen paksuutta ja pituutta samalla parantaen ihon kuntoa tehden siitä pehmeämmän, sileämmän ja paremmin kosteutetun. Luomutuotettu ruusuvesi rauhoittaa ja raikastaa samalla kun kaoliinisavi parantaa solujen uudistumisprosessia. Mustatryffeliuute hidastaa ja harventaa karvankasvua."


Testi & tulos:

Aluksi sheivasimme kaikki karvat pois. Laitoimme voidetta vain vasempaan jalkaan, kerran päivässä viiden viikon ajan. Taru laittoi voidetta koko jalkaansa aina bikinirajaan saakka. Minulle riitti pelkkä sääri (en omista enempää jalan karvoitusta).

Nina: 
En huomannut vartalovoiteen vaikuttavan karvankasvuuni. Vasen ja oikea sääreni olivat yhtä karvaiset testiviikkojen jälkeen. En havainnut eroa karvanlaadussa enkä kasvunopeudessa. Suurin ero näkyi ihossani, joka oli vasemmalla hyvin kosteutettu ja pehmeä. Vartalovoide siis hoiti ihoani hyvin. Tuoksu oli ok, se ei herättynyt tunteita puoleen tai toiseen. Pumppupullo oli kätevä käyttää.

Taru:
Valitettavasti en tämän viiden viikon aikana huomannut minkäänlaista eroa oikean ja vasemman säären sekä bikinialueen karvojen kasvussa tai tiheydessä, vaikka kuinka yritin tarkasti vertailla. En ole oppinut sietämään tuoksua näinkään pitkän käytön jälkeen vaan sen ajatteleminenkin aiheuttaa inhon tunteita. Voide myös kirveli sheivauksen jälkeen aluksi parinakin päivänä, mutta neljännen sheivauksen jälkeen kirvelyä ei enää tuntunut, vaikka laitoin voiteen heti sheivauksen jälkeen. Voide pitää lupauksensa ihon kosteuttamisesta.

Yhteenveto:
Olimme yhtä mieltä siitä, ettei vartalovoide vähennä karvankasvua. Ihonhoidossa tuote piti lupauksensa eli se kosteutti ja pehmitti. Tuoksu jakoi mielipiteitä (Taru inhosi, minä en). Tuote maksaa 35-39€/75ml. Hinta vaikuttaa korkealta, vaikka kyseessä onkin laadukas luonnonkosmetiikkasarja. 

Karkkipäivän Sannin Acorelle-testipaneelin tulokset olivat hyvin samanlaiset, voit lukea ne täältä.

Kenelle?
Tuote toimii vartalovoiteena. Se kosteuttaa ja pehmentää ihoa hyvin. Karvojen kasvua tuote ei vähennä eikä hidasta (5 vkon testin perusteella), enkä siis suosittele tuotteen käyttöä tähän tarkoitukseen. 

Acorelle jälleenmyyjät löydät täältä.Acorelle Essentien Epil testi jatkuu vielä, sillä Taru testasi myös Acorelle Essentiel Epil Kasvovoiteen. Tarulla on häiritseviä karvoja myös kasvoissaan, joita hän käy vahauttamassa kosmetologilla.
2 kommenttia:

 1. Aika jännä, että tämä ei sitten toiminut, toisin kuin se dödö. Ehkä hoitavuus huonontaa tehot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jonna,

   Tuotteiden koostumus on erilainen. Voidepohja tuntui vievän raaka-aineiden tehon. Nestemäisessä deossa pitoisuudet olivat luultavasti korkeammat. Vartalovoidetta pitäisi varmasti käyttää tosi pitkiä aikoja vaikutuksen aikaansaamiseksi, 2 tai 5 viikkoa ei riitä. Tämä oli siis vain olettamus.

   Poista