perjantai 30. elokuuta 2013

Alevinkki

Kuva: kauppalehti.fi

Blogini lukijoille on jo varmasti aika selvää, että tykkään ostaa kosmetiikkaa myös netistä. Tämä perustuu siihen, etten useinkaan ehdi kaupungille shoppailemaan. Toisaalta löydän netistä harvinaisempia merkkejä ja hintojen vertaileminen käy helposti. Olen kuitenkin nettiostoksilla tarkkana, sillä en voi tutustua testeriin ennen ostopäätöstä. Eikä avattua kosmetiikkaa voi palauttaa takaisin nettikauppaan. 

Jos et halua lukea mainospostausta tai rahasi ovat vähissä, kannattaa hypätä pois NYT. Sillä luvassa on alevinkki ja alekoodi.

Yksi nettikauppa on jäänyt erityisesti mieleeni hyvän palvelun ansiosta. Tämä kauppa on CosMerya. Tuotteet saapuvat aina nopeasti ja hyvin pakattuina perille. CosMerya edustaa minulle suomalaista pienyrittäjyyttä parhaimmillaan. Kaupan valikoimista löytyy runsaasti luonnonkosmetiikkaa koko perheelle.  Hauska sattuma muuten, että syysalessa on monta tuotetta, joista olen jo kirjoittanut. Lisäksi tarjolla on muita erittäin hyviä tuotteita kuten:
  • Lavera Macadamia & Passion Body Butter 9€/150ml 
  • Lavera Käsivoide Orange Feeling 4,30€/50ml
  • FLOW kosmetiikka kookos vartalovoi 11,90€/80ml
  • Benecos huulikiilto Noisette 5,50€
  • DS Candy & Mint jalkavoide 10,40€/177ml

CosMerya tarjoaa nyt blogini lukijoille  
-15% alennuksen koodilla KOSMTESTI15
Alennuksen saa myös syysalesta
Postikulut ovat elokuun loppuun vain yhden euron,
joten nyt kannattaa pitää kiirettä.

1 kommentti:

  1. Laveran tuotteiden hinnat kuullostavat melko edullisilta suomalaisen nettikaupan hinnoiksi, mahtava juttu! Tuo vartalovoi on ihana! ;)

    VastaaPoista