torstai 29. elokuuta 2013

Artdeco Beauty meets FashionPidän Artdecosta kovasti ja nostan sen upean kausikokoelman mielelläni esille myös blogissani. Sarjan valtteja ovat mielestäni korkea laatu, edullisuus, laaja värivalikoima,  palettien muunneltavuus ja ajankohtaisuus (uusi kokoelma neljä kertaa vuodessa). Sarja on myös monesti palkittu maailmalla.
Artdeco syyskokoelma 2013 on syntynyt yhteistyössä saksalaisen muotitalo Talbot Runhofin kanssa. Tänä syksynä pääosassa ovat syksyyn loistavasti sopivat petroolin, purppuran, beigen ja kamelin sävyt.  Upea tartaaniruuduilla ja kirsikankukilla koristeltu Beauty Box Quattro -mosaiikkirasia on on saanut inspiraationsa Talbot Runhofin syksyn muotikokoelmasta. Se on saatavissa vain rajoitetun ajan, joten jos rasia miellyttää silmää, niin se kannattaa ostaa heti. Rasian ovh on 13€ ja luomivärit 7,50€/kpl.Sain kokeiltavakseni kokoelman vedenkestävän Eye Designer- luomivärikynän. Kynä vaikuttaa varsin näppärältä, sillä se muuntuu käyttäjän mukaan. Applikaatorivarteen voi valita kaksi oman maun mukaista luomivärisävyä. Kärjellä voi tehdä joko pehmeän rajauksen tai levittää värin koko luomelle. Luomiväri oli mielestäni runsaspigmenttinen ja erittäin kestävä, se kesti kauniina koko päivän. Varsi maksaa 11€ ja luomivärit 11€/kpl.
Artdeco Blush Couture -poskipuna on huikean kaunis. Se on suorastaan liian upea käytettäväksi. Poskipuna sisältää kolme pastellin sävyä, koostumus on aavistuksen hohtava. Rasiassa on poskipunan lisäksi myös peili. Ovh 25€.Poskipunan kaveriksi on tullut uusi vuohenkarvainen, viistoon leikattu poskipunasivellin (ovh 14,50€).

Lisäksi kokoelma sisältää mm. Art Couture Lipstick Velvet huulipunat (ovh 21). Kokoelma löytyy Artdecon sivuilta täältä. Artdeco jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Onko teillä jo Artdecoa käytössä? Mitäs pidätte?* Artdeco Eye Designer ja Blush Couture poskipuna on saatu blogin kautta.

10 kommenttia:

 1. En ole tajunnutkaan, että luomuvärit ovat noinkin edullisia! :) Artdecolla on kyllä tuo tuotteiden stailaus hallussa, tosi helposti tunnistettava oma tyyli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jonna,

   Mosaiikkirasiat ovat mainioita käytössä. Voit ostaa vain mieleisesi sävyt. Yleensähän luomiväripaleteissa tulee mukana myös sopimattomia sävyjä, jotka jäävät käyttämättä. Hinnat ovat kyllä edullisia :)

   Poista
 2. Oikein herkullisen näköinen kokoelma. Onko poskipuna sävyiltään lämmin (toivottavasti), viileä vai neutraali? Purppuran värinen kynsilakka näytti myös upealta. Luomivärit ainakin kuvissa näkyvät olevan enemmän siellä viileällä puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Eiko,

   Poskipuna on sävyltään lämmin, vaikka se vaikuttaakin kuvassa kylmältä. Olen kanssasi samaa mieltä kynsilakasta, purppura on upea. Luomiväripalettia minulla ei ollut omana, joten en osaa sanoa sen sävyistä sen tarkemmin, mutta aika kylmältä vaikuttaa.

   Poista
 3. Nuo ovat niin kauniita, että mahtaisikohan niitä raskia käyttääkään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Lady :)

   Totta. Nämä ovat jo liiankin kauniita :)

   Poista
 4. Nämä näyttävät niin upeilta, että haluaisin itsekin kokeilla Art Decon tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Elena,

   Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Ensimmäisen jälkeen haluat toisen ja kolmannen.. Kerrassaan ihastuttava sarja :). Laatu ja hinta ovat kohdallaan.

   Poista
 5. Mä en kestä! Ihan tajuttoman upeita kaikki. Kerro mikä on paras paikka Helsingissä, jos haluaa tutustua valikoimaan mahdollisimman laajasti? :P""

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jenni,

   Minulla ei ole kokemusta Helsingin Artdeco-tarjonnasta, mutta "Aila Airo Kauneuspalvelut
   Pohjoisesplanadi 33 A, 3.krs" vaikuttaa hyvältä paikalta :).

   Poista