Sivut

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Especially Escada ElixirLaitoin viikonloppuna osan hajuvesistäni esille lasikuvun alle. Lasikupuni on suuri, mutta ei riittävän suuri, sillä sen alle mahtui vain seitsemän pulloa. Idean vaikein osuus oli löytää pulloille hyvä paikka. Parhaaksi osoittautui lopulta makuuhuone, näen kauniit pullot juuri ennen nukahtamista ja heti herättyäni :)

Viimeisin tulokas lasikuvun alle on Especially Escada Elixir *. Kultakorkkinen lasipullo on yksi tuoksukokoelmani kauneimmista.

Tuoksun keulakuvana on upea huippumalli Bar Rafaeli. Taianomainen hämärtyvä puutarha luo loistavat puitteet mainoskuvalle. Olen harvoin nähnyt yhtä hienoa kuvaa, sillä kuvassa todellakin tuoksuu Especially Escada Elixir.
 
En voi ainakaan sanoa tuoksun olleen minulle helppo yhden nuuhkaisun ihastuminen, sillä lumoava ja syvä tuoksu vaati nenältäni monta kierrosta totuttelua. Sen taianomaisuus selvisi minulle vasta kolmantena Escada päivänä, mutta se oli sitten menoa :) 

Tuoksu on mielestäni hyvin naisellinen ja salaperäinen. Se on myös kevyt, raikas ja hienostunut. Tuoksussa on itämainen vivahde, mutta se ei ole liian mausteinen tai voimakas. Tämä on ehdottomasti aikuisen naisen tuoksu.

Tuoksun sydämessä on luonnollinen ruusu-uute Turkista. Muita elementtejä ovat malvan siemenet, luonnollinen vaniljauute, luumu ja patsuli.Especially Escada Elixir hinnat:
Eau de Parfum 30ml 59,50-
Eau de Parfum 50ml 81,00-

Oletteko jo tutustuneet tähän?
* saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. Itseltä löytyy myös, olin yllättynyt siitä kuinka paljon tästä pidin. Tämä on selvästi naisellisempi kuin Escadan kausituoksut, jotka ovat selkeästi suunniteltu hieman nuoremmille kuin esim. minä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jonna,

   Muodostan yleensä mielipiteeni tuoksuista varsin nopeasti, mutta tämän kanssa piti tuoksutella vähän pidempään. Ihanan naisellinen ja salaperäinen tuoksu :)

   Poista
 2. Kivasti kerrottu tästä juuri hankkimastani tuoksusta! Minulla kestää aina kauan päästä sisälle tuoksuun, ja tällä kertaa Stockmannin myyjä luotsasi mieltäni taitavasti. Ilmoitin heti, etten ole tähän asti pitänyt muista Escadan tuoksuista. Ihastuin yllättävään keveyteen ja naiselliseen hienostuneisuuteen. Kunhan tutustun kunnolla, tästä saattaa tulla suosikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katriina,

   Taitava myyjä Stockmannilla. Tämä uutuus tosiaan poikkeaa muista Escadan tuoksuista. Tämä sopii aikuiselle naiselle.. Ihana hienostunut tuoksu :)

   Poista