sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Luonnonkosmetiikan BB -voide


Lavera Beauty Balm on ollut kevään ja kesän aikana esillä jo monessa blogissa. Sain omani joskus huhtikuun lopulla, aikana jolloin kasvoni olivat maidonvalkeat pitkän talven jäljiltä. Voide oli aluksi aivan liian tumma, sävy ei sopinut minulle lainkaan.  Sävyjä on tarjolla vain yksi (kaikille sopiva), tämä on mielestäni voiteen heikko kohta. Lavera BB -voide on ensimmäinen kokeilemani luonnonkosmetiikan BB. Otin tuubin uudelleen käyttöön elo-syyskuussa. Kesän jälkeen sävy ei vaikuta enää liian tummalta, vaan se asettuu kasvoilleni hyvin. Kasvot saavat kivaa hehkua ja päivetystä (lue: tervettä väriä). Voide jättää iholleni myös kevyesti peittävän mattapinnan. Kuivaihoisena tykkään erityisesti siitä, että voide kosteuttaa ihoa pitkävaikutteisesti. Pehmeä tunne pysyy ihollani pitkään, jopa koko päivän. Voiteen luvataan myös suojaavan vapaita radikaaleja vastaan ja supistavan ihohuokosia. Aurinkosuojaa voide ei lupaa.

Inci?
BB-voide sisältää mm. luomulaatuista acai-marjaa, joka kosteuttaa ja toimii antioksidanttina (ehkäisee ihon vanhenemista). Sävyn takana ovat luonnolliset mineraalipigmentit, jotka tasoittavat ihon pintaa ja häivyttävät pieniä virheitä. Koko inci täällä.

Kenelle?
Tähän ihastuvat luultavasti eniten kuivan, pintakuivan ja normaalin ihotyypin omaavat käyttäjät. Voide peittää kevyesti, joten lopputulos on hyvin luonnollinen. Värisävy on suhteellisen tumma, mutta se sopii aika monelle nyt kesän jälkeen. Talvella voide jää helposti liian tummaksi. Toivottavasti saamme jatkossa lisää sävyjä :)

Hinta?
Esim. Ruohonjuuressa ja nettikaupassa 22,25 € /30ml.
3 kommenttia:

 1. Arvaa "kirosinko", kun luin tästä keväällä ekoja arvosteluja ja jo niistä tiesin, että tämä ainoa sävy on auttamatta liian tumma itselle.

  Oikeasti Lavera, ei ole olemassakaan kaikille ihosävyille sopivaa voidetta. :( Heti menisi kokeiluun, jos tekisivät meille kalpeille oman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jonna,

   Minulle tämä sopii juuri nyt, kun päivetystä on vielä vähän jäljellä, suurimman osan vuodesta olen kalpeanaama :). Onneksi voide vain kevyesti peittävä.

   Poista
  2. Itsellekin varmasti nyt ok, mutta kuukauden päästä liian tumma. Snif.

   Poista