sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kaksi palkintoa


Piipahdin tänä aamuna Tampereen Keskustorin peräkontti-kirppiksellä. Aurinko paistoi, tavara vaihtoi omistajaa ja porukka hymyili iloisesti. Onneksi tarjolla ei ollut vähän käytettyä kosmetiikkaa.

Ja sitten arvontaan :)

Kysyin mielipidettä blogimainonnasta? En rajannut asiaa sen tarkemmin. Tämän voi käsittää joko blogin ulkoasu jutuksi (esim. nettikaupat sivubannerissa) tai yhteistyökuvioiden kautta. 

Bannereissa hyväksyttiin mainokset, jotka sopivat blogin teemaan. Mainokset eivät kuitenkaan saa hidastaa sivujen latautumista, eivätkä vilkkua yläbannerissa ärsyttävästi. Yhteistyökuvioihin yleinen mielipide oli se, että rehellinen mainonta on ok. Esim. jos rehellisesti kertoo tuotteesta - oli se sitten itse ostettu tai saatu - asia on kunnossa. Hyvistä vinkeistä tykättiin myös.

Minulle yhteistyökuviot ovat tärkeä osa blogia, koska niiden kautta pystyn tarjoamaan ajankohtaisia vinkkejä lukijoilleni. Kaikki tarjottu yhteistyö ei kiinnosta minua, eivätkä kaikki saamani tuotteet päädy koskaan blogiini. Mielipiteet ovat aina omiani, ne eivät ole kaupan. Minua ei välttämättä edes kiinnosta kirjoittaa tuotteesta, josta jo kaikki muut ovat kiljahtaneet "ihquu". Ne parhaat helmet on usein vaikeaa löytää. Suuri osa omistamastani kosmetiikasta kulkee kaupasta kotiin ihan tavallista reittiä pitkin eli omalla rahalla.

En pidä ihmeellisenä myöskään sitä, että maahantuojat haluavat tehdä yhteistyötä blogejen kanssa, sillä blogit ovat osa nykypäivän mediaa. Naistenlehden juttu ei ole välttämättä yhtään luotettavampi kun blogista luettu juttu? Jos epäilette, kannattaa käydä lukemassa "Viiden tähden toimittaja". Juttu vie yhden pienen kauneusbloggaajan aivan sanattomaksi. Naistenlehdet eivät koskaan kerro lukijalle, minkä firma sponsoroi lehteä. Pienet kosmetiikkasarjat eivät edes pääse lehdissä esille.

* Lämmin kiitos kaikille kommenteista,
toivon keskustelun jatkuvan *

Suoritin arvonnan Random.org arvontakoneella.
Otan yhteyttä voittajiin.

 Voittajat ovat..

Madaran voitti
NoobaX
Dr. Hauschkan voitti
Kati 

 ONNEA! 
6 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida tähän, että eilen iski toi ihquu-olo, kun Labellot vilisi silmissä. En tiedä olisko kamppiksen pitäjältäkin fiksua laittaa bloggaajille jotain infoa, etteivät kaikki lykkäisiä samasta aiheesta postausta samana päivänä. Tulee ähky jo kuvista, saatika, että niitä juttuja enää haluaisi lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle käy tuon ähkyn kanssa aina niin, etten ainakaan osta sitä kyseistä tuotetta, oli se sitten Labello tai joku muu :).

   Poista
 2. Onnittelut voittajille!

  Taitaa olla hyvä juttu, että sun blogisi on ainoa tämän aihealueen blogi jota aktiivisesti seuraan - vois tulla se ähky aika pian. Nyt ei tule ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pepi,

   Tajusin muuten vasta pari päivää sitten linkittää blogisi (jota luen säännöllisesti) myös tämän blogini kylkeen kiinni. Sisustusjutuistakin voi saada ähkyn, mutta ei sinun blogissasi :D. Sieltä saa mukaansa hyvänmielen!

   Poista
 3. Onnea voittajille.

  Peräkonttikirpparit ja Rompetorit on aina kivoja.

  VastaaPoista