maanantai 9. syyskuuta 2013

Tallessa kannen alla
Syyskuussa kauppojen hyllyiltä pitäisi löytyä viimeinen Paola Suhosen suunnittelema Vitalis-designrasia. Sarjaan kuuluu kaikkiaan kahdeksan rasiaa (keräilijän unelma). Ensimmäinen rasia lanseerattiin toukokuussa 2011. Paola Suhonen halusi luoda rasian, joka toimii kertakäyttökulttuuria vastaan. Hän ajatteli rasian jatkavan elämäänsä myöhemmin säilytysrasiana tai koriste-esineenä. Rasia kätkee sisäänsä kaikkea pinneistä klemmareihin. Meiltä löytyisi pikkutavaraa vaikka kuinka moneen Vitalis-rasiaan :)


Vitalis on erittäin riittoisa ja monikäyttöinen voide. Yksi reilun kolmen euron rasia kestää pitkään. Käyttäkohteita on monia, huulista kantapäihin. Ja tuoksun tuntee kaikki.

Lila rasia on myynnissä vuoden 2013 loppuun. Saa nähdä mitä on tulossa tämän jälkeen Yhteistyö Valkoisen Ristin ja Ivana Helsingin välillä jatkuu keväällä 2014. Luvassa on uusia Vitalis-tuotteita uuden designin kera.
Sain blogini kautta oikeastaan kaksi Vitalis-rasiaa. Toinen oli täytetty Glitter-koruilla. Voi että.. miten kivoja juttuja kannen alta paljastuikaan. Koruharakka kiittää :)

4 kommenttia:

 1. Vitalis tuo muistoja mieleen lapsuudesta, ainakin sen, kun kieli piti työntää mattotelineeseen kiinni, vaikka tiesin, että se jää siihen kiinni, jonka jälkeen kieli oli vereslihalla viikon. Sitä ennen isä oli voidellut sentin kerroksen naamaan Vitalista ulos mennessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jonna,

   AUTS..kaikkea pitää kokeilla ainakin kerran :D. Vitalis löytyi ennen jokaisesta lapsiperheestä. Se oli oikea jokapaikan voide. Nykyään valinnanvaraa on vähän enemmän, mutta Vitaliksen suosio jatkuu :)

   Poista
 2. Just niin kuin Jonna sanoi se haju... voi yök, lapseni sillä pakolla vedettiin posket sentin kerroksella (enää tuota ei edes suositella) ilmankos posket onkin niin pirun arat kylmälle ;)Ostin muuten tuota Ivana mallista itsekin, luulin hajun olevan paljon miedompi, kuin muistikuvat, ei ollut. Poika otti rasvan käyttöönsä ja sanoi nenän pysyvän nuhaisenakin auki sillä rasvaamalla :)
  -nina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nina,

   Tuoksu on sama kuin ennen. Hyvä, että poika tykkää :)

   Poista