torstai 5. syyskuuta 2013

Pehmeä ja lämmin sävy


Lavera Coral Divine No 11 huulipuna vastaa hyvin käsitystäni arkipunasta. Tykkään sipaista punaa huulilleni, mutta en halua punan loistavan kasvoissani huutomerkin tavoin. Pidän enemmän pehmeistä ja lämpimistä sävyistä, jotka sopivat minulle kaikkein parhaiten. Olen myös vaihtelunhaluinen, minulla on viime aikoina ollut Laveran lisäksi käytössä ainakin Dr. Hauschka ja Benecos. Vinkatkaa minulle, jos tiedätte lisää kauniita lämpimänsävyisiä huulipunia ;)

Lavera Coral Divine No 11

Ainesosaluetteloista on muodostunut minulle tärkeä juttu.  Tämä ensimmäinen omistamini Laveran huulipuna näyttää sisältävän aimo annoksen luonnonöljyjä (esim. argan, jojoba, kookos, manteli ja oliivi). Koko inci täällä.

On kieltämättä mukavaa käyttää laadukasta luonnonkosmetiikan huulipunaa, joka ei sisällä synteettisiä hajusteita, säilöntä- tai väriaineita. Lavera huulipunat ovat NaTrue-sertifioituja. Ne ovat myös vegaanisia. Lavera ei käytä eläinkokeita.

Hinta?
Lavera Coral Divine maksaa 13,90€ netissä täällä.


 
Juttu sisältää mainoslinkin.

4 kommenttia:

 1. Pitää varmaan jossain vaiheessa testata Laveran punia. Dr. Hauschkan puniin en aikoinani ihan hirveästi ihastunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jonna,

   Hauschka on petrannut aika paljon. Nykyiset punat eroavat täysin parin vuoden takaisista. Lavera, Benecos ja Hauschka ovat kaikki erilaisia. Tämä Lavera on mielestäni kolmikon kuivin puna, lisään siihen päälle aina hieman huulikiiltoa.

   Poista
 2. Sait vakuuttuneeksi; testaan jossain vaiheessa punia miekin. Punan ei pidä olla kuiva, huulet vain napsuu. Ihanaa viikon loppua sinulle. :D

  VastaaPoista