Sivut

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Voiteiden kuningatar




Tämä purkki tuli minulle tutuksi viime talvena, jolloin ihoni rutisi kuivuuttaan. Kesä menee aina kepeästi ilman sen suurempia ihonhoidon haasteita, mutta Suomen raju talvi-ilmasto kohtelee ihoani rumasti. Pahimmillaan ihoni tuntuu kireältä ja hilseilee. Olen vuosien varrella kokeillut monenlaisia voiteita, mutta useimmat niistä tuovat vain hetken helpotuksen. Parhain apu on löytynyt ammattikosmetiikan puolelta. Académie Derm Acte on high tech -kosmetiikkaa, joka tarkoitettu vaativalle iholle. Tuotteita voi käyttää joko kuuriluontoisesti pari kertaa vuodessa, ensiavuksi rasittuneelle iholle tai vaihtoehtona kauneusleikkauksille. Itse käytän Derm Actea kuuriluontoisesti tehostamaan päivittäistä ihonhoitoa ainakin pahimman talviajan yli tai vuodenaikojen vaihtuessa.




Syksyllä on aika varastoida marjoja, sieniä ja kasvovoiteita talven varalle. Talvi ei enää pääse yllättämään minua.

Viime talven suosikkini Crème anti-âge global-hoitovoide on tarkoitettu aikuiselle iholle, jossa on jo juonteita ja/tai ryppyjä. Se sopii myös veltostuneelle iholle, joka kaipaa napakkuutta, kiinteyttä ja elinvoimaa. Voide sisältää mm. kosteuttavaa glyseriiniä ja hyaluronihappoa sekä suojaavaa aaroninpartauutetta. Liftaava vaikutus perustuu kalsiumiin ja aminohappoyhdisteeseen.

Yhden talven kokemuksella pidän voidetta loistavana kosteuttajana, ihoni pysyi pehmeänä ja kimmoisana. Voide tuntui myös kirkastavan ja kiinteyttävän ihoani, vaikka en koe 40+ ihoani vielä veltoksi tai ryppyiseksi. Voide on koostumukseltaan täyteläinen, se imeytyy ihooni nopeasti jättäen jälkeensä samettisen mattapinnan. Voiteen tuoksu oli ihana ja ylellinen (jopa mieheni huomasi sen ja kehui sitä hyväksi). Voidetta voi käyttää aamuin illoin. Sopii hyvin myös meikin alle.

Kävin viime syksynä Académie Soin Expert micro-dermabrasion visage & main -hoidossa, joka oli mielestäni ylellinen ja tehokas. Sain kaipaamaani tehokuorintaa ja potkua ihoni uusiutumiselle. Ihana kasvohoito sopii mielestäni myös lahjaksi äidille, anopille tai ystävälle. Se on lahja, joka muistetaan, se ei jää nurkkiin pölyttymään.

Mistä?
Academie jälleenmyyjät Rohdos-Alan sivuilla täällä


Tuote on saatu blogiyhteistyön kautta. Mielipiteet ovat omiani.

8 kommenttia:

  1. Vaikuttaa ylelliseltä tuotteelta, mieluummin tämä kuin veitsi, ainakin toistaiseksi. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jonna,

      Mielummin kunnon kosmetiikka kuin veitsi. Pehmeät ja hyvin hoidetut rypyt eivät rumenna ketään. Kuiva ja hoitamaton iho ei kyllä ole ilo silmälle. Olisin kuiva rusina ilman kunnon kosteuttajia :)

      Poista
  2. Sen täytyy tuoksua hyvälle, jos mieskin oikein spontaanisti kehuu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Juille,

      Tämä taitaakin olla ensimmäinen voide, jonka tuoksun miehenikin huomasi. Ihmeiden aika ei ole ohi :D

      Poista
  3. Kuulostaa hyvältä!

    Käännyn taas puoleesi iho-ongelmineni :). Sinulta saa aina hyviä neuvoja. Viikko sitten molempien silmien alle ilmestyi pieni, kuiva, hilseilevä läikkä. Laitoin vaan rasvaa päälle ja ajttelin, että siitäpä katoaa. Mutta ei. Silmänaluset ovat punaiset ja turvonneet. Samoin ilmestyi suupieleen leuan puolelle isompi kuiva läiskä. Ja nenänpieleen. Olen tehnyt kaikkeni eli rasvannut, kuorinut ja taas rasvannut. Mutta enempi rasvaus saa vaan aikaan hirveän turvotuksen ja kamalat turvotuspussit silmien alle. Nyt tämä on hiukan parempi, mutta ei täysin kunnossa. Osaatko näkemättä sanoa mistä on kysymys?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tuula,

      Kuulostaa haastavalta. Oletko herkistynyt jollekin? Se tuli ensimmäisenä mieleeni. Tai oletko äskettäin vaihtanut kasvovoidetta? Minulle tuli samanlaisia oireita, kun vuosia sitten herkistyin yhdellä kasvovoiteelle. Itse lähtisin kokeilemaan jotain ärsytystä hillitsevaa niin kuin esim. teepuuöljy.

      http://kosmetiikkatesti.blogspot.fi/2012/12/moa-green-balm-ihmevoide.html

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta!

      Luulen, että sain tuon eräästä aloe vera-voiteesta, jota läiskin naamaan silloin viikonloppuna, kun koiran kynsi sattui poskeeni. En muutakaan keksi.

      Silmänaluset sain nyt kuntoon ihan tavallisilla voiteilla JA levittämällä kuiviin kohtiin maustamatonta jugurttia. Voiteet levitin pumpulipuikolla vain kuiviin kohtiin. Tuon jugurttitempun olen oppinut joskus ja jostain. Nyt en ole pariin iltaan sitä jugurttia laittanut suunpieleen ja se kuiva läiskä on taas levinnyt. Nyt täytyy taas aloittaa jugurtin kanssa läträäminen...

      En saanut nyt mistään käsiini teepuuöljyä, mutta täytyy katsella isommista kaupoista, kunhan niihin pääsen.

      Poista
  4. Oih, Academie <3 Ihanaa, että olet testannut merkin tuotteita enemmänkin! Mun ainoa kosketus merkkiin on LivBoxin mukana tullut Velvety Cream, johon RAKASTUIN! Toistaiseksi vain huima n. 70 e hinta on estänyt täysikokoisen voiteen ostamisen. Luulen, että talveksi se on saatava maksoi mitä maksoi, sen verran ihoni on jo nyt syyskuussa osoittanut kuivumisen merkkejä...

    VastaaPoista