Sivut

perjantai 14. kesäkuuta 2013

Muistokirjoitus


Tämä purkki oli liian ihana, ajattelin käyttää sen ihan itse, mutta purkin käytti loppuun lapseni, jonka kuiva iho imaisi hetkessä koko purkillisen. Minulle jäi vain käsiini rasvauksesta tarttuneet voiteen rippeet (sain siis levittää voiteen, mutta en omalle iholleni). Ei hätää. Nokkelana äitinä ajattelin ostaa uuden purkin, mutta tuote oli kadonnut kaupoista.


Macadamia Passion Body Butter Vartalovoi on toimiva (kosteuttaa, suojaa, uudistaa), herkullisen tuoksuinen ja koukuttava. Se on luonnonkosmetiikkaa, jonka sively iholle on silkkaa juhlaa. Joten jos jossain alelaarin pohjalla näkyy tämä ihanuus, niin se kannattaa napata salamaa nopeammin. Pahoitteluni, olen tänään ilkeällä tuulella. Vai voitteko keksiä mitään hyvää sanottavaa bloggaajasta, joka hehkuttaa edesmennyttä tuotetta kyynel silmäkulmassaan?

Tämä muistokirjoitus päättyy hyvin, sillä kysyttyäni tänään asiaa maahantuojalta sain selville ilouutisen. Macadamia Passion Body Butter oli joulun sesonkituote, mutta se palasi valikoimaan suuren suosion vuoksi. Tuote löytyy tällä hetkellä luultavasti ainoastaan täältä, mutta tilanne on korjaantumassa.
Lisäys 27.6.13: Voide löytyy myös Ruohonjuuresta täältä.

Inci?
Vartalovoi on koostumukseltaan täyteläinen. Se sisältää mm. makadamiaöljyä, sheavoita, kaakaovoita ja passiouutetta. 

INCI: Water (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Glycerin, Cetyl Alcohol, Alcohol*, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Glyceryl Stearate Citrate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Passiflora Incarnata Extract*, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Macadamia Ternifolia Seed Extract*, Xanthan Gum, Potassium Cetyl Phosphate, Potassium Di-Cetyl Phosphate, Dipotassium Hydrogen Phosphate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum) **, Limonene**, Linalool**. *=luomu / **=eteerisistä öljyistä.
Lisätiedot: NaTrue, vegaaninen

Hinta?
Purkillinen kustantaa 14,60-/150ml. Hinta-laatusuhde on hyvä.

Tämä tarina päättyi hyvin :)

1 kommentti:

  1. Löytyy myös omasta Saksalaisesta suosikki nettikaupasta: http://www.bio-naturel.de/lavera/lavera-macadamia-passion-bodybutter/ IHANA TUOTE!

    VastaaPoista