Sivut

torstai 22. marraskuuta 2012

ACADÉMIE patches yeux anti-rides & hydratants


Olen suhteellisen tyytyväinen ihoni kuntoon. Yksi ongelmakohta kuitenkin löytyy. Huomaan ensimmäisten juonteiden ilmestyneen silmieni ympärille. Silmänympärysiho on rakenteeltaan ohutta, joten sen hoitaminen vaatii taitoa. Tehohoitokuuri muutaman kerran vuodessa kuulostaa erittäin hyvältä. Parasta olisi tietysti saada ammattihoidon tehokkuutta kotikäyttöön. Toivonko liikaa?

ACADÉMIE Derm Acte -tuotteet edustavat kosmetiikan high tech -osaamista parhaimmillaan. Ne on tarkoitettu vaativalle iholle ja nopeasti näkyviä tuloksia haluaville. 

ACADÉMIE Derm acte patches yeux anti-rides & hydratans -silmänalushoitolaput 
uudistavat ja kosteuttavat silmänympärysihoa. Hoidon ulkonäköä raikastava vaikutus näkyy välittömästi. Hoidon aktiiviainepitoisuus on huikeat 61%. Tuote sisältää tehoaineena kollageenia, joka antaa iholle elastisuutta ja kiinteyttä. Se myös kosteuttaa tehokkaasti ja parantaa ihon rakennetta.

Käyttö:
Kuurina 1-2 kertaa viikossa. Neste kaadetaan kollageenilappujen päälle. Laput asetetaan silmien alle sileä puoli ihoa vasten. Annetaan vaikuttaa 20 min.

Oma testini
Pakkaus sisältää neljä hoitokertaa. Kerran viikossa käytettynä pakkaus kestää siis kuukauden. Käytin hoitolappuja koko kuurin. Pakkaus oli hyvin suunniteltu, sillä tuote oli erittäin helppokäyttöinen. Laput pysyivät hyvin paikoillaan hoidon ajan. Tuote oli myös hajusteeton.

Entä katosivatko rypyt?
Silmänympärysihoni voi paremmin kuin koskaan. Hoidetut juonteet ovat pehmeitä ja kauniita, eivät häiritseviä. Sain juuri sitä hoitoa, jota kaipasinkin. Ajattelin jatkossa käyttää kuurin muutaman kerran vuodessa.

Kenelle?
Sopii kaikille, jotka haluavat tehohoitoa silmänympärysiholle. Loistava tuote pikakaunistukseksi ennen juhlia. Myös Derm Acte sarjahoitojen aikana 1-2 kertaa viikossa. Pakkauksen hinta on 82,40e.

Rohdos Alan sivuilta löydät lähimmän Académie kauneushoitolan, sekä lisätietoa Académie sarjasta. 

Aikaisemman Académie kirjoitukseni löydät täältä

2 kommenttia:

 1. Hei mulla on ihan kaamea ongelma!!! Ihan taatusti olen juur hiljattain nähnyt jossakin lehdessä MIESTEN muistaakseni MUSTAN kosmetiikkasarjan ja siinä luki SAVON!!!! Apua! Tiedätkö tästä mitään? Omani naapurinukon kans aina piruilee sisustustavaroista jois lukee savon ja sain joululahja idean mutta se on nyt hukassa!!!!!

  Auta mua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nyt ainakaan heti tullut mieleeni, mutta yritän etsiä. Palataan asiaan :)

   Poista