tiistai 6. marraskuuta 2012

WELEDA Wild Rose - Villiruusu sarja


Weleda Villiruusu päivävoide ja silmanympärysvoide

Villiruususarja on elvyttävä ja tasoittava kasvojenhoitosarja 30-40 vuotiaan iholle. Se ehkäisee ikääntymisen ensimerkkejä kuten pieniä ryppyjä, ihon hehkun vähenemistä ja kuivuutta. Villiruususarja pohjautuu luomulaatuiseen Rosa Moschata-villiruususiemenöljyyn, jonka ainutlaatuiset ominaisuudet auttavat vahvistamaan ihon elastisuutta ja vähentämään jo näkyviä ryppyjä. Tuotteet kosteuttavat ihoa antaen sille elinvoimaa. Mieto tuoksu on peräisin Rosa Damascena-ruusun eteerisistä öljyistä. 

Villiruusu-sarjaan kuuluvat tuotteet: Wild Rose Smoothing Facial Lotion, Wild Rose Smoothing Day Cream, Wild Rose Smoothing Night Cream, Wild Rose Smoothing Masque, Wild Rose Smoothing Facial Oil Capsules, Wild Rose Smoothing Eye Cream


Weleda Wild Rose Smoothing Day Cream

Weleda Villiruusu päivävoide

Täyteläinen, tasoittava päivävoide kuivalle iholle. Ehkäisee matalia juonteita ja kuivuutta sekä lisää iholle hehkua. Puhtaat kasviuutteet maksaruohosta, mirhamista sekä peltokortteesta vaikuttavat ihoa vahvistavasti ja elvyttävästi. Kylmäpuristettu, runsaasti rasvahappoja sisältävä villiruusunsiemenöljy ravitsee ihoa ja vahvistaa sen suojakerrosta. Ihon joustavuus ja pehmeys paranee ja hehku palautuu iholle. Tasapainottava ruusun tuoksu on peräisin aidoista eteerisistä öljyistä.
Käyttö:
Levitä kasvoille, kaulalle ja dekoltee-alueen iholle joka aamu puhdistuksen jälkeen.

Sisältää:
Vesi, persikankiviöljy, manteliöljy, alkoholi, rasvahappoglyseridi, ruusunsiemenöljy, mehiläisvahahydrolysaatti, lysolesitiini, maksaruoho-, peltokorte- ja mirhamiuute, ksantaani, aitojen eteeristen öljyjen sekoitus

Weleda Wild Rose Smoothing Day Cream

Oma testini:
Weleda Villiruusu päivävoide kietoo käyttäjänsä suloiseen ruusuntuoksuun heti aamulla. Aika loistava alku päivälle. Voide sopii erittäin hyvin kuivalle iholleni, koska se kosteuttaa ja pehmentää ihoa välittömästi. Uskon hyvin myös sen, että voide ravitsee ja vahvistaa ihoa. Voide sopii hyvin meikin alle. Voiteen hinta-laatusuhde on hyvä. Tähän voiteeseen on hyvin helppo ihastua. Ruusuntuoksuisena on hyvä aloittaa uusi päivä :)

Kenelle?
Voide on ihanteellinen 30-40 vuotiaille, koska se hoitaa juonteita, parantaa ihon joustavuutta ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Loistava tuote kuivalle iholle. Voiteesta saa avun myös ihon pigmenttimuutoksiin. Voide tasoittaa ihon väriä.

Weledan sivuille TÄSTÄ.

Sain Weleda Villiruususarjan tuotteet testattavaksi blogini kautta. 

Lämpimästi tervetuloa Henna73, Irina, Eiko, Romancious, Eini ja Tiina.

4 kommenttia:

 1. Tämähän herätti mielenkiintoni..villiruusu on mulle ihan taas uus juttu.. tää olis minulle sopivampi ton kohderyhmän iän myötä myöskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ikäsi puolesta lähempänä tämän voiteen kohderyhmää. Granaattiomena-sarja voi olla liian hoitava sinulle. Tämän voiteen tuoksu on kyllä aika lumoava :)

   Poista
  2. hmm..saiskos tästäkin arvonnan ja ei kerrota kelleen, että mie voitan senkin XD **käkäkäkäkä** ;)

   Poista
  3. Yritän muistaa tämän kun mietin seuraavaa arvontaa. Oli ilmeisen mieluinen voitto viimeksi. Niin.. Olit viime kerralla Onnettaren suosikki.

   Poista