Sivut

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

DAVINES LOVE CURL ENHANCING Shampoo ja Hoitoaine

DAVINES Lovely Curl Hoitoaine ja Shampoo

Minulla on luonnontaipuisat hiukset, jotka ovat täysin kurittomat. Hiukseni näyttävät helposti kuivilta ja elottomilta. Olen testannut monta hiustenhoitoainetta, tulokset ovat hyvin usein olleet huonoja. Olen ilmeisen toivoton tapaus. Otin kuitenkin ilolla vastaan uutta testattavaa. Testaan Davines sarjaa, josta minulla ei ole aikaisempaa kokemusta. Davines LOVE on tarkoitettu kosteuttamaan kiharaa hiusta.

Vuonna 1983 perustettu perheyritys Davines on kolmanneksi suurin italialainen ammattilaishiustuotteiden valmistaja. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Italian Parmassa. Tuotteiden laatu pidetään korkeana. Davines sarja on poikkeuksellinen tuoksultaan, vaikutukseltaan ja olemukseltaan. Sarja käyttää parhaita luonnon raaka-aineita ympäristöä kunnioittaen. Eläinkokeita ei käytetä.

Essential Haircare tarjoaa laajan tuotevalikoiman hiusten päivittäiseen hyvinvointiin – jokaiselle hiustyypille. MOMO (moiturizing)– kosteutta kuiville hiuksille, NOUNOU (nourishing) – suojaa värikäsitellyille hiuksille, DEDE (delicate) – hennoille ja rasittuneille hiuksille, LOVE (lovely hair) – hoivaa kiharille, pörröisille ja karheille hiuksille, SOLU (solution)– hellävarainen syväpuhdistava shampoo kaikille hiustyypeille.

Davines kertoo näin:
Essential Haircare –tuotesarjan valmistuksessa syntyvän ympäristön kuormituksen korvaamme hoitamalla ja uudelleen istuttamalla metsää mm. Costa Ricassa ja Italiassa. Pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja yksinkertaisia.DAVINES Lovely Curl shampoo

DAVINES LOVE CURL ENHANCING Shampoo - Lupaus:
Tuuheuttava ja siloittava shampoo erityisesti kiharoille ja taipuisille hiuksille. Palauttaa hiusten normaalin kosteus-rasva –suhteen jättäen hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi sekä helposti selvitettäviksi. Sisältää myrttiuutetta, joka kosteuttaa ja voimistaa hiuksia sekä hiuspohjaa. Oliiviöljy peg-7 esteri pehmentää ja palauttaa hiusten tasapainon.

Oma testini:
Pullon ulkomuoto on hyvin yksinkertainen. Pullo erottuu selkeästi kylpyhuoneen värikkäässä pullorivistössä. Tuote vaahtosi sopivasti. Tuoksu oli raikas, siitä tuli mieleen sitrus. Hiukset puhdistuivat ja huuhtoutuivat hyvin. Pesukokemus oli miellyttävä :)

DAVINES Lovely Curl hoitoaine

Davines LOVE CURL ENHANCING Hoitoaine - Lupaus
Tuuheuttava ja siloittava hoitoaine erityisesti kiharille ja taipuisille hiuksille. Selvittää ja kosteuttaa hiukset tehokkaasti. Pistaasiöljystä eristetyllä antioksidantilla on vanhentamista estävä vaikutus. Riisivaha ravitsee ja kosteuttaa hiuksia.

Käyttö:
Pesun jälkeen purista ylimääräinen vesi pois hiuksista. Levitä hoitoainetta koko hiusmassaan, kampaa ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele huolellisesti.

Oma testini:
Purkissa oleva hiustenhoitoaine vaati hieman alkuvalmisteluja, ettei purkki luista kosteissa käsissä ja kaadu lattialle. Alkuvalmistelujen jälkeen purkki osoittautui kuitenkin varsin käteväksi käyttää. Varasin myös harvan kamman mukaani suihkuun, niin sain kammattua hoitoaineen hyvin hiuksiini vaikuttamaan. Tuote on koostumukseltaan paksua, aivan kun olisin levittäinyt hiusnaamiota. 

Hoitoaine jätti hiuksiini tuuheutta, jota en edes osannut odottaa. Kihara sai tukea ja kosteutta. Kuiva kahna oli poissa.  Yes, tämä tuote sopii minulle :)

Kenelle?
DAVINES sarja oli minulle uusi, miellyttävä kokemus. Jota voin suositella kaikille. Sarja poikkeaa totutusta erittäin positiivisesti. Jatkossa aion tutustua sarjan muihin tuotteisiin. Sopivien tuotteiden valitseminen saattaa olla haastavaa, joten kannattaa pyytää rohkeasti apua kampaajalta. En tiedä tuotteiden tarkkoja hintoja, mutta luulen niiden maksavan noin 20-30e.

Davines sivuille pääset tästä. Sieltä löydät myös paikkakuntasi DAVINES kampaamot.

Kaikki luonnonkiharan hoitovinkit otan lämmöllä vastaan :) 2 kommenttia:

  1. minulla on luonnonkihara ja paras hiusten laittoon tarkoitettu tuote on sevenin sokeri ja suola suihke..älyttömän näppärästi saapi luonnon käkkyrät kuriin suoristusraudan kanssa. lisäksi sevenin tuotteet on muutenkin minulle ainakin osoittautunut varsin toimiviksi.

    VastaaPoista