lauantai 24. marraskuuta 2012

Max Factor Facefinity All Day Fawless meikkivoide


Kokeilin yhden näytepussin verran Max Factorin uutta meikkivoidetta. Kokeilu tuli sopivaan väliin, sillä oli juuri sairastanut muutaman päivän. Silmänaluseni olivat tummat ja ihoni harmaa. Olin kuitenkin luvannut lähteä ystävieni kanssa ulos, joten jotain piti keksiä. Päätin levätä hetken lehti seuranani, ja mitä tulikaan vastaan. Näyte Max Factorin uudesta meikkivoiteesta.

Muistutin suohirviötä, joten meikkivoide pääsi heti kunnon testiin. Voide oli koostumukseltaan aika paksua, mutta se levittyi kauniisti kasvoilleni. Koska en jaksanut etsiä meikkisientä, levitin voiteen sormillani. Tummat silmänaluset katosivat. Jälki oli tasaista ja mattapintaista. Meikki myös kesti kauniina ja mattapintaisena koko illan. Myöhemmin kokeilin meikkivoidetta myös päivämeikkiin. Se toimi kauniisti myös päivällä.

Tuote sopi hyvin iholleni (siis kuivalle ja herkälle iholle). Voisin hyvin ostaa tuotteen tämän testin perusteella. Jos kaipaat kestävää, peittävää ja mattapintaista jälkeä, pidät varmasti tästä meikkivoiteesta. Tuotteessa yhdistyy pohjustusvoide, SPF suoja ja peitevoide. Hinta on noin 20e. Sävyjä löytyy kuusi.

Oletteko kokeilleet tätä?

4 kommenttia:

 1. Testattu täälläkin, huomasin että kesän jäljiltä alkoi olla liian tumma nyt käytössä, joten sama näyte tuli kreivin aikaan!
  Tuumasin ensin, että on mulle liian vaalea, mutta yllätys, se toimikin - ja laatu oli niin mulle sopiva, että maanantaina löytyy ostoskorista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä meikkivoide yllätti positiivisesti. Sillä sai helposti kaunista jälkeä aikaan. Kannattaa käyttää kaikki näytteet mitä käsiinsä saa :)

   Poista
 2. Mistä tuota mahtaa löytää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max Factoria myy ainakin Sokos, Anttila, Prisma ja Citymarket.

   Poista