Sivut

maanantai 26. marraskuuta 2012

Hemmottelupäivä - Hyvän Olon Hoitola Kati - Tampere


Pimeänä marraskuun päivänä oli ihanaa päästä Hyvän Olon Hoitola Katin lämpöön hemmoteltavaksi. Katin hoitola sijaitsee Tampereella aivan Tammelantorin kupeessa Väinölänkadulla. Kati tekee kasvohoitoja tehokkaalla Académie kosmetiikkasarjalla. 

Hyvän Olon Hoitola Katin nettisivulle pääset tästä. Sivuilta löytyy hoitovalikoima ja hoitojen hinnat. Tarjolla on erilaisia hoitoja kasvoille, käsille, jaloille ja vartalolle. Kati ottaa asiakkaansa ystävällisesti vastaan, hänen hoitolassaan viihtyy erittäin hyvin :)
Valitsin hoidokseni kaksivaikutteisen hoidon kasvoille ja käsille (ACADÉMIE SOIN EXPERT MICRO DERMABRASION VISAGE & MAINS).  Ihoni on kuiva ja herkkä. Hoito tehokuorii ja silottaa. Se tukee ihon uusiutumista, häivyttää ikääntymisen merkkejä, kiinteyttää ja heleyttää ihoa.


Yksi hoitokerta kestää 45min.  
Hoito sopii myös sarjahoidoksi esim. kerran viikossa neljän viikon ajan. Sarjahoitojen ja ylläpitohoitojen sopiva väli on yksilöllinen. Esim. paksulle ja rasvaiselle iholle hoidon voi tehdä useammin kuin kuin kuivalle ja herkälle ihotyypille.


Hoidon kulku

1. Alkupuhdistuksen jälkeen laitetaan Baume resurfacant-kuorinta-aine, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa sekä pehmittää ihoa. Mikronisoitu pii uudistaa ihosoluja. Peptidit kiihdyttävät ihon omaa kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa.

2. Toisessa vaiheessa Gel activateur-aktivointigeeli toimii kemiallisena kuorinta-aineena, joka täydentää baume resurfacant-kuorinnan vaikutusta. Maitohappo ja salisyylihappo nopeuttavat ihon uusiutumista poistaen kuollutta ihosolukkoa.

3. Seuraavaksi laitetaan Masque apaisant-voidenaamio, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Aktiiviaineina on mm. vektoroitu kolesteroli, punajuuriuute, avokadouute, makadamiaöljy ja hyaluronihappo.

4. Lopuksi Créme protectrice post micro-dermabrasion - hoitovoide, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa. Voide sisältää mm. rautamyrttiuutetta, joka aktivoi ihon mikroverenkiertoa.

Oma kokemukseni hoidosta
Olen kiinnostunut Académie -sarjasta, sillä jokainen tuote johon olen tutustunut on ollut loistava. Hoito oli erittäin miellyttävä ja tehokas. Ihoni tuntui hoidon jälkeen sileältä, kirkkaalta ja tehokosteutetulta. Pinnan karheus oli poissa. Kasvojeni väri oli selvästi heleytynyt. Käteni olivat hoidon jälkeen ihanan pehmeät. Oli mukavaa saada samalla myös käsien kuorinta ja tehokosteutus. Hoidosta jäi kokonaisvaltainen hyvä olo.

Lämmin kiitos Rohdos-Alalle ja ihanalle Katille aivan mahtavasta hoidosta. 

Lahjavinkki:
Anna kauneushoitolan lahjakortti joululahjaksi. Paras joululahja, jonka tiedän :)

Rohdos-Alan sivuille pääset tästä. 
Sieltä löydät mm. paikkakuntasi Académie kauneushoitolan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti