Sivut

torstai 8. marraskuuta 2012

Omega 7 Huulivoide


Kävin taas hakemassa lisää tyrniöljykapseleita. Yritin olla pari päivää ilman niitä, mutta silmien ja limakalvojen kuivuus palasi nopeasti takaisin.  120 kapselin annos maksaa lähes 40 euroa. Onneksi sain kaupan päälle Omega 7 huulivoiteen. Testaan oikein mielelläni myös tyrniöljy huulivoiteen. En edes tiennyt, että Omega 7 huulivoide on olemassa :)

Oma testini:
Vaadin huulivoiteelta nopeaa apua kuiviin huuliin, puikon pitää myös levittyä hyvin. Tämä voide levittyi hyvin (siis ilman hankaamista) huulilleni. Huulet tuntuivat heti pehmeiltä ja miellyttäviltä. Voide tuoksuu vaniljalta, joka on yksi lempituoksuistani. Tuoksu on sopivan mieto. Tyrniöljy huulivoide tomii siis hyvin, joten se kulkee jatkossa mukanani käsilaukussa. Mutta Decubal Lips & Dry spots balm pitää edelleen ykköspaikkaa. Voit lukea siitä tästä.

Ehkä palaan asiaan, kun koko puikko on käytetty loppuun. Mutta alku vaikuttaa lupaavalta.

4 kommenttia:

 1. mie inhoan tommosia huulivoiteita jotka tuopksuu jollekkin :/ *tyyyyrrrrrr*kylmiä väreitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän voiteen tuoksu on niin mieto, että sen juuri ja juuri erottaa. En tykkää voimakkaista tuoksusta minäkään. Siksi tuo Decubalin tuote pitääkin ykköspaikkaa :)

   Poista
 2. aloin suosituksestasi käyttää decubalia kasvoissa ,enkä ole pettynyt. Todella hyvä hinta laatusuhde. Tätä huulivoidetta hankin varmasti myös. Joskus tosin kaipaa vähän jotain extraa ja naisellisempaa kuin perusvoide purkki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että naiset haluavat ostaa voiteensa kauniissa purkissa :). Decubal Lips & Dry Spots Balm on yksinkertainen tuubi, mutta tuote on aivan loistava.

   Mukavaa, että kasvovoide sopi sinulle :D

   Poista